2016 Haziran tüp bebek yaptiracaklar

benim gecenki tup bebek denememde 1.33 tu oyle transfer olusmustu gebelik olustu ama dusukle sonuclanmisti kan pihtilasmasi varmis bende simdi transfer snr kan pihtisi icin igne kullanicam
Cnm bnm ki de 2,5 işte yüksek dedi hemşire acaba düşer mi ki bir kaç güne bilemdm 1,5 olmalıymş çok da yüksek dğl aslnda bende bilemdm ki dondurulup bir ay dinlenip vücuttan ilaçları atıp yapmak mı lazm yoksa sıcağı sıcağına mı bilemiorm kafamda karışık hakkımzda hayrlısı

doktorlar daha iyi bilir canim hayirlisi artik

Canm aynı sorunu yaşadığım için yazmak istedim. Benimde tam transferim olacağı hafta iptal edilmişti. Aralık ayında oldu bu durum. Doktorum da şöyle açıklama yapmıştı rahim bu ay bizden önce davranıp kapıları kapatmış zorlayıp girsekte bebek tutunamaz demişti. Ocak ayında oldu transferim. Düşmez bu saatten sonra. Sakın canını sıkma seninde doktorun çok dikkatli. Bu testi yapmayıp transferin olsa negatifi görmek daha kötü olabilirdi. İnşallah en iyi zamanda transferin olur ve tutunur.

Canım sende ki sorun neydi bende pko var
ben 2015 kasim ayinda dis gebelik gecirdim tupumun biri alindi digeride izlenmiyormus yani tuplerle rahimin baglantisi kesildi birde kan pihtilasmasi varmis bende bunuda tup bebekle dusuk yapinca anladik bu ikinci denemem umarim son denemem olur rabbim herkese su mubarek ramazan gununde isteyene saglikli hayirli evlat nasip etsin

Anladm cnm tşk ederm çok saol ne yapalm kismetimzde böylesi varmış hakkımzda hayırlısı sen hamilemisin şimdi

Cnm ya herkesn bir dersi hikayesi var işte bende de pko var ve hiç gebe kalamdm 2 senedr olmuor bizde tüp bebeğe karar verdik inş en kısa zamanda hepimizin bebişi olur

Selam kızlar
2011 doğumlu oğlum 2015 doğumlu kızım var benimde bu ay 5. Tedaviye başlayacağız hayırlısı ile 3. Bebek için. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun hiçbir kadının kucağını boş bırakmasın inşallah.

Canım bende bugün dr gittim bana öncesinde hiçbir ilaç kullan falan demedi direk igneye başlatacak sanırım sizlerinde öyle mi oldu
Ben geçen ay başlıycaktık kist olduğu için sadece doğum kontrol hapı kullandim canım dün de adetimin 3. Günüydü gittim ultrasona girdim ve kan verdim başlayabiliriz dedi doktorum ve iğnelere başladım 300 gonalf , 1 su 1 toz da Luveris yapıyorum aynı saatte,sen hangi hastanede başladın ?

hayırlı olsun canim. ins kaliteli güzel yumuslarin olur. bende bugün 8 iynemi vurucam yarin da kontroll
İnsallah canım Ooo sen yolu yarılamışsın inşallah herşey yolunda gider bebişlerimize kavuşuruz

Canim senin actigin topik cogumuza ugurlu geldi Allahin izniyle yuzumuz guldu insallah bu denemede senin de yuzun guler habersiz birakma beni
İnşallah canım ocak ayından beri uğraşıyorum tam da mübarek ayı buldu başlamam bol bol dua et nolur hamilelerin duasi kabul olurmuş inşallah pozitif haberi veririm :)

Ben ankara tüp bebek merkezinde yapılacak ama serdar oğuz diye bir dr gidiyorum ozelde,

Anladm cnm tşk ederm çok saol ne yapalm kismetimzde böylesi varmış hakkımzda hayırlısı sen hamilemisin şimdi
Hamile kaldm fakat 7.haftamda kalp atışı durdu kürtaj oldm cnm. Nasipse ağustos gibi 2. Denememi düşünüyorum.

Herkese iyi akşamlar. Bugün benimde kontrolum vardı. Gelişmeler güzel olursa dondurulmus embriyolarim transfer edilecek. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun

Mrb kizlar benim yumurtalar toplandi dun 8 taneymis 5 tanesi istenilen boyuttayms 5 tanesi isleme alnmis 4 tanesi dollenmis persembe transferim var insallah o zamana kadar kalirlar

Merhaba, yeni üye oldum. 37 yaşındayım 3 senedir uğraşıyordum. FSH 18, amh ise 0.01'den az çıktı.Gittiğim doktorlardan biri hiç deneme asla olmaz dedi. Yumurta rezervim çok azalmış. Bir başka doktorla aşı denedim olmadı. sonra 2 tüp denemesi yaptım ilkinde 2 embriyo oluştu ama tutmadı maalesef. İkinci denemede 1 yumurta çıktı onda da DNA çıkmadı. Kaç gece ağladım. Tek destekçim sevgili kocamdı ve beni hiç bırakmadı. Asla bırakmayalım hep normal yoldan deneyelim dedi. Sonrası ise mucize şu an 14w+3 hamileyim. Benim durumumda olan var mı? Moralinizi asla bozmayın ve başarısız tedavi sonrası mutlaka kendiniz deneyin.Sevgiler.

Merhaba Arkadaşlar bugün çatlatma iğnesi ovitrelle ve gonopeptly iğne yaptım ..Perşembe günüde opu işlemi yapılacak.Bir torba dolusu ilaç verdiler yine..
corasprin
progestan iğne
prednol
tetradox
dostinex(bunu 8 gün kullanmamı söylediler)
biokadin fitil(bunuda bugün ve yarın vajinadan fitil olarak almamı söylediler)

Açıkçası stress oldum çok fazla geldi bana bu ilaçlar progestanı jel olarakta verebilirmiş niye iğne olarak verdi birde başlangıçta femaro+i50lik gonal-f+1 adet menagon iğne verdi yumurtalarımı uyardı
şimdide yumurtalar aşırı uyarıldı extra gonopeptly iğne ve dostinex kullanmalısın diyorlar.
Süleymaniye Kadın Doğum Hastanesinde yaptırıyorum .Sizde durumlar nasıl arkadaşlarım?

Benimde bugün kontrol vardı Merional 300 olan dozu 375 yaptı doktor hemde e2 ye hiç bakılmadı çok tedirginim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…