Maşalah rabbim kucağında göstersin inşAllah! Sonradan tedavisizmi hamile kaldın??Merhaba, yeni üye oldum. 37 yaşındayım 3 senedir uğraşıyordum. FSH 18, amh ise 0.01'den az çıktı.Gittiğim doktorlardan biri hiç deneme asla olmaz dedi. Yumurta rezervim çok azalmış. Bir başka doktorla aşı denedim olmadı. sonra 2 tüp denemesi yaptım ilkinde 2 embriyo oluştu ama tutmadı maalesef. İkinci denemede 1 yumurta çıktı onda da DNA çıkmadı. Kaç gece ağladım. Tek destekçim sevgili kocamdı ve beni hiç bırakmadı. Asla bırakmayalım hep normal yoldan deneyelim dedi. Sonrası ise mucize şu an 14w+3 hamileyim. Benim durumumda olan var mı? Moralinizi asla bozmayın ve başarısız tedavi sonrası mutlaka kendiniz deneyin.Sevgiler.
hayirlisi olsum cnmMrb kizlar benim yumurtalar toplandi dun 8 taneymis 5 tanesi istenilen boyuttayms 5 tanesi isleme alnmis 4 tanesi dollenmis persembe transferim var insallah o zamana kadar kalirlar
benimde cikarmadi ama perşemebeye kdr vurucamBenimde bugün kontrol vardı Merional 300 olan dozu 375 yaptı doktor hemde e2 ye hiç bakılmadı çok tedirginim
Teşekkürler. Evet başarısız tüp denemesinden 2 ay sonra kendiliğimden kaldım.Maşalah rabbim kucağında göstersin inşAllah! Sonradan tedavisizmi hamile kaldın??
İnş sağlıklı hayırlı sonuçlar alırsınızKızlar bugun yumurtalarm toplandı 25 tane pko hastası olunca malum çok yarın yumurtalar hakkında bilgi vereckler bnm ağrm çok oldu nefes bile alırken tüm kemiklerm ağrıor sabah 10 başladlar daha şimdi eve geldm ağrı bulantım oldu tansiyonum düşmüş sağolsnlar ilgilendi hastane bnm transfer diğer aya kaldı yani bu adetm değl diğerine olckmş ilaç verdiler bakslm
canım eğer avokadoyu olgunlaştırmadan kestiysen tadının kötü olması çok normal..bende simdi avakado aldim limonladim 7 dilim yedim tadi cok kotu yaa
Böyle şeyleri duyunca insan inanmak istemiyor 3 defa tüp bebek deneyen birisi olarak o kadar çabaya rağmen olmayan kendiliğinden olurmu diye ama var işte nasibin varmış anne olmaya darısı bizlere hayırlısıyla inşAllah..Teşekkürler. Evet başarısız tüp denemesinden 2 ay sonra kendiliğimden kaldım.
Ben avakadoyu sütle karıştırıyorum birde muz ekliyorum parçalıyıcıdan geçiriyorum birazda bal çok güzel oluyor fıstıklı gibi :)bende simdi avakado aldim limonladim 7 dilim yedim tadi cok kotu yaa
Transferin oldumu??Kızlar ağrım çok fazla sizlerde de oldu mu tüm keniklerm ağrıor omuzlar falan uyuyamz oldm ya var mı tavsiyelernz
Yok cnm daha yeni bugun yumurtalar toplandıTransferin oldumu??
Anladım bende transferden sonra agrıların var diye düşündüm daha dogrusu kendime pay çıkardım benim transferden sonraki 6. Günüm ve Ağrılarım var acaba sende öylemisin diye düşündüm. Çok şiddetliyse ağrıların Dr nu aramanı tavsiye edebilirim.. Çok geçmiş olsunYok cnm daha yeni bugun yumurtalar toplandı
Böyle şeyleri duyunca insan inanmak istemiyor 3 defa tüp bebek deneyen birisi olarak o kadar çabaya rağmen olmayan kendiliğinden olurmu diye ama var işte nasibin varmış anne olmaya darısı bizlere hayırlısıyla inşAllah..
Bugün transferim oldu arkadaşlar.5.gün dondurulmuş tek embriyo transferi.tek olduğu için şans düşük gibi geliyor.umutsuz hissediyorum şu mübarek günlerin hürmetine hayırlı haberlerle müjdelenmek dileğiyle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?