İnşAllah Can'ım hepimizin gönlündeki kucsğinda olsun böyle dua ediyorum çabalayan isteyen herkese .Bilmiyorum spermde sıkıntı vardı baya 2. Toplamadaki yumurtaları döllerken çok düşük sperm kalitesi demişti Ebru hanım sonra ilçlarla hareketlendirdiler 3 tane föllendi fakat sadece 1 tanesi 5. Güne gitti diğer 2 si 3. Günden sonra gelişimini durdurdu 3. Günden sonra gelişimi duranların spermin kalitesizliğiyle alakalı olduğunu söylemişti Fadime hemşire.siz tavsiye üzerinemi gittiniz Aydın beye.?
İnşAllah rabbim duysun sesimizi çok yıprandık her bakımdan, bizimde her ikimizde sorun var.artık kimseyle paylaşmıyorum en yKınlarımla bile iyiki buralar var anlayanlarla yazışıp rahatlıyor um.1.tane 5.gune giden var sonucta onlar tutmasada 5.gune kadar dayanabilen tutmustur umarim.belki de dusuk dedikleriniz tutunmustur.evet benim arkadasim hem kendi hem esinde problem olmasina ragmen ilk denemede ikizleri oldu.onun tavsiyesiyle arastirip gittim.
Ilk kontrolume gittim bugun kizlar.. Vajinal muayenemde herhangi bir sorun cikmadi şükür.. Ilk bebegimde kistlerim vardi uzun protokolle onlari yoketmeye calismistik.. Ama simdi kist yokmus kisa protokol uyguliycak dr hanim.. Cok heyecanliyim.. Ignelerime bugün basliyorum insallah.. Gonal f. 225 le basliyoruz ..biterol Antibiyotik verdi.. Folbiol ilac verdi.. Bir ilac daha verdi sabahlari kullanmam gerekiyomus.. Catlatma ignemi felan da aldm simdilik.. Cotratide verdi birde cuma gelirken getirin burda yapicaz dedi.. Bilmyrm neden baya bi ilac verdi :) ay haydi bismillaaaahhhhh... Cok heyecanliyim........
Son bi soru.. Transferi olan arkadaslar kac embriyo transfer edildi?????[/QUOTE
Ilk denemenizmi hayirli olsun
Yok uzatmadın Can'ım çok iyi geldi senle dertleşmek kesinlikle anlamıyorlar fakat sürekli soruyorlar bende söylemedim bu sefer kimseye tedavi. Görüyorum dedim tüp bebek sonra dedim bir dahada söylemeyeceğim. Allah sabır versin mekanı cennet olsun babacığının. Çok haklısın tabi sağlığımız herşeyden önemli ama ben yinde stresliyim bu gece son yarın ne yaparım Nasıl davranırım bilemiyorum.gerçi ben naparsam yapayım hayat devam edecek. Haa bu arada eşine herhangi bir ilaç verdilermi şekil bozukluğu için??Bence bunlar guzel beklemeler guzel umutlar.kesinlikle burada insan rahatlatiyo enazinda anlattigin zaman anlasilabiliyosun cevremde bilmeyenlere anlatmak daha zor zannediyolarki tup bebek yaptirdin kesin olcak.hatta bazen can sıkıyolar.eger bu tutmazsa dondorulmuslari yaparken kimseye solemicem.ama olcakk insallahh olmazsada sonunda ölum yok enazindan mutlu haber almak icin bekliyoruz ya baska sebeplerden sonuc bekleseydik.babami subatta kaybettim ve hayatta sagliktan baska hicbiseyin oneminin olmadigini allah net bisekilde gosterdi.o yuzden mutlu olun umutlu olun bu olmazsa yasiyoruz tekrar yapariz.ayy cok uzattimm
Ilk denemenizmi hayirli olsun
Esime ilac vermediler biz sadece keci boynuzu kuru kullandik 1 ay sonra hamile kaldim tabi düstu.sonra e vitamini bikac vitamin daha vardi toz ve biraz pahali bi ilac ise yaramadi tup yaptirmaya karar verdik.aldigimiz vitaminler kullandigimiz macunlarin parasiyla 1 tup bebek daha yapilirdiYok uzatmadın Can'ım çok iyi geldi senle dertleşmek kesinlikle anlamıyorlar fakat sürekli soruyorlar bende söylemedim bu sefer kimseye tedavi. Görüyorum dedim tüp bebek sonra dedim bir dahada söylemeyeceğim. Allah sabır versin mekanı cennet olsun babacığının. Çok haklısın tabi sağlığımız herşeyden önemli ama ben yinde stresliyim bu gece son yarın ne yaparım Nasıl davranırım bilemiyorum.gerçi ben naparsam yapayım hayat devam edecek. Haa bu arada eşine herhangi bir ilaç verdilermi şekil bozukluğu için??
Ayy canim cok pardon okudum ama ikinci seferde anladim:) allah bagislasin yavrunu insallah ikinci kuzunuda kucagina alirsin.kullandigin ilaclarin hepsini bende kullandim fakat tek seferde aldirmadi doktor kontrole gittikce doz verdiler.hayirlisi olsun insallahYok canim.. Bir oglum var 3 yasinda.. O da tup bebekle ilk denememde olmustu hamd olsun.. Bu ikinci bebek arzusu.. Rabbim dileyen herkese versin insallaaahh..
İnşAllah inşAllah hayatta hiç bir şeyi bu kadar istediğimi benYarin mujdeli haberlerini bekliyorum canimm
Hic bi ilac spermlerin uzerinde etkisi yok dio doktorlar aslinda var ama cok fazla degil ve daim degil.insallah rabbim gonlune gore versin.iyiaksamlarİnşAllah inşAllah hayatta hiç bir şeyi bu kadar istediğimi ben
İkiye katlamış canım gözün aydın inşallah herşey yolunda gider
çok teşekkür ederim inşallah Allah herkesin gönlüne göre versin bu mübarek aydaTebrik ederim Canım inş sağlıkla kucağına alırsın bebeğini
Amiiiiinnn canım inşallahçok teşekkür ederim inşallah Allah herkesin gönlüne göre versin bu mübarek ayda
kizlar persembe transferim olacak bana dua edin :)
inşallah canim hepimizin bebekleri tutunsun rabbim isteyen herkese versin bende kan pihtilaşmasi var ya cok kararsizim tek veya iki konusundaİnş tutunurlar sana bırakmazlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?