2016 Haziran tüp bebek yaptiracaklar

İnşAllah Can'ım hepimizin gönlündeki kucsğinda olsun böyle dua ediyorum çabalayan isteyen herkese .

1.tane 5.gune giden var sonucta onlar tutmasada 5.gune kadar dayanabilen tutmustur umarim.belki de dusuk dedikleriniz tutunmustur.evet benim arkadasim hem kendi hem esinde problem olmasina ragmen ilk denemede ikizleri oldu.onun tavsiyesiyle arastirip gittim.

İnşAllah rabbim duysun sesimizi çok yıprandık her bakımdan, bizimde her ikimizde sorun var.artık kimseyle paylaşmıyorum en yKınlarımla bile iyiki buralar var anlayanlarla yazışıp rahatlıyor um.

Ilk kontrolume gittim bugun kizlar.. Vajinal muayenemde herhangi bir sorun cikmadi şükür.. Ilk bebegimde kistlerim vardi uzun protokolle onlari yoketmeye calismistik.. Ama simdi kist yokmus kisa protokol uyguliycak dr hanim.. Cok heyecanliyim.. Ignelerime bugün basliyorum insallah.. Gonal f. 225 le basliyoruz ..biterol Antibiyotik verdi.. Folbiol ilac verdi.. Bir ilac daha verdi sabahlari kullanmam gerekiyomus.. Catlatma ignemi felan da aldm simdilik.. Cotratide verdi birde cuma gelirken getirin burda yapicaz dedi.. Bilmyrm neden baya bi ilac verdi :) ay haydi bismillaaaahhhhh... Cok heyecanliyim........
Son bi soru.. Transferi olan arkadaslar kac embriyo transfer edildi?????

Bence bunlar guzel beklemeler guzel umutlar.kesinlikle burada insan rahatlatiyo enazinda anlattigin zaman anlasilabiliyosun cevremde bilmeyenlere anlatmak daha zor zannediyolarki tup bebek yaptirdin kesin olcak.hatta bazen can sıkıyolar.eger bu tutmazsa dondorulmuslari yaparken kimseye solemicem.ama olcakk insallahh olmazsada sonunda ölum yok enazindan mutlu haber almak icin bekliyoruz ya baska sebeplerden sonuc bekleseydik.babami subatta kaybettim ve hayatta sagliktan baska hicbiseyin oneminin olmadigini allah net bisekilde gosterdi.o yuzden mutlu olun umutlu olun bu olmazsa yasiyoruz tekrar yapariz.ayy cok uzattimm

I

Yok uzatmadın Can'ım çok iyi geldi senle dertleşmek kesinlikle anlamıyorlar fakat sürekli soruyorlar bende söylemedim bu sefer kimseye tedavi. Görüyorum dedim tüp bebek sonra dedim bir dahada söylemeyeceğim. Allah sabır versin mekanı cennet olsun babacığının. Çok haklısın tabi sağlığımız herşeyden önemli ama ben yinde stresliyim bu gece son yarın ne yaparım Nasıl davranırım bilemiyorum.gerçi ben naparsam yapayım hayat devam edecek. Haa bu arada eşine herhangi bir ilaç verdilermi şekil bozukluğu için??

Esime ilac vermediler biz sadece keci boynuzu kuru kullandik 1 ay sonra hamile kaldim tabi düstu.sonra e vitamini bikac vitamin daha vardi toz ve biraz pahali bi ilac ise yaramadi tup yaptirmaya karar verdik.aldigimiz vitaminler kullandigimiz macunlarin parasiyla 1 tup bebek daha yapilirdi

Yok canim.. Bir oglum var 3 yasinda.. O da tup bebekle ilk denememde olmustu hamd olsun.. Bu ikinci bebek arzusu.. Rabbim dileyen herkese versin insallaaahh..
Ayy canim cok pardon okudum ama ikinci seferde anladim:) allah bagislasin yavrunu insallah ikinci kuzunuda kucagina alirsin.kullandigin ilaclarin hepsini bende kullandim fakat tek seferde aldirmadi doktor kontrole gittikce doz verdiler.hayirlisi olsun insallah

Merak ettim eşimede vermediler çünkü. Hayırlı sonuçlarımız olsun Can'ım , iyi akşamlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…