2016 Haziran tüp bebek yaptiracaklar

Merhaba kizlar yazdiklarinizi heyecanla okuyorum ons hepimiz kavusuruz bebislerimize ben daha yolun basindayim kismetse ayin 20si gibi tedaviye baslayacagim hepimizin yolu acik olsun Allah emeklerimizi bosa cikarmasin bu mubarek gunlerde

Merhaba kızlar bende dondurulmuş embriyo transferi yapılacak. bugün ultrason kontrolüm vardı rahim kalınlığı 10.4 doktorum çok iyi dedi . Transfer tarihi için haber bekliyorum . Bugün 14. Gün henüz progesterona başlatmadılar transferden önce başlanacak galiba . Size kaçıncı günde transfer edildi .

Merhaba kizlar yazdiklarinizi heyecanla okuyorum ons hepimiz kavusuruz bebislerimize ben daha yolun basindayim kismetse ayin 20si gibi tedaviye baslayacagim hepimizin yolu acik olsun Allah emeklerimizi bosa cikarmasin bu mubarek gunlerde
Selam,20 haziran dogum gunum 20 sinde basliyormussun umarim sana sans getirir .... yolun acik pürüzsüz olsun..
Benim dün yumoslarim toplandi kismet olursa 18 haziranda transferim olacak..bebek dilegen herkes icin dua ediyorum umarim bu defa dualarim kabul olur..

Hayırlı uğurlu olsun Ramazan ayı herkese uğurlu. Gelir inş

cumartesi günü toplandi canim kisa protokoldu kac tane tramsfer konusunda kararsizim ama ztn doktorumuz karar veriyor buna bende pihtilaşma var iki istiuorum ama ne bilim
Luna28 canimcim heyecan umutla seni bekliyorum insallah pozitifi gorursun.
Hulyacim cok mutluyum pozitif hayirlisiyla 1612.8 degerim insAllah sizler de pozitif leri gorun canim..bu sayfalar ugurlu geldi bana 2 gun sonraa tekrarlicam testi bakalim dua edin hayirlisiyla artsin degerim

Canım hayırlı olsun ınsallaj güzel haberlerini alırız...kaç tane yumurta toplandı

Hulyacim cok mutluyum pozitif hayirlisiyla 1612.8 degerim insAllah sizler de pozitif leri gorun canim..bu sayfalar ugurlu geldi bana 2 gun sonraa tekrarlicam testi bakalim dua edin hayirlisiyla artsin degerim
Ahhh canim benimm dun geceden beri hep aklimdasinn rabbime sukurler olsunn degerlerin cok guzell allahim saglikla kucagina almayi nasip etsinn cok ama cok mutlu oldum valla gunun en guzel haberi bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…