Canim bugun mu toplandi yumurtalarin? Kac enbriyo transfer edilcek? Kisa protokolmuydu birdekizlar persembe transferim olacak bana dua edin :)
cumartesi günü toplandi canim kisa protokoldu kac tane tramsfer konusunda kararsizim ama ztn doktorumuz karar veriyor buna bende pihtilaşma var iki istiuorum ama ne bilimCanim bugun mu toplandi yumurtalarin? Kac enbriyo transfer edilcek? Kisa protokolmuydu birde
Ay hadi hayirlisi.. Guzel sonuclar al insallah.. Bol bol ananas ye :)cumartesi günü toplandi canim kisa protokoldu kac tane tramsfer konusunda kararsizim ama ztn doktorumuz karar veriyor buna bende pihtilaşma var iki istiuorum ama ne bilim
anans düşüge neden oluyormuş diye duymuştumAy hadi hayirlisi.. Guzel sonuclar al insallah.. Bol bol ananas ye :)
Insallah hakkinizda hayirlisi olur.dualarimiz hepimiz icinkizlar persembe transferim olacak bana dua edin :)
Aa. Yok ya transferden sonra hergun bi iki dilim yemistim oglumdaykenanans düşüge neden oluyormuş diye duymuştum
Selam,20 haziran dogum gunum 20 sinde basliyormussun umarim sana sans getirir .... yolun acik pürüzsüz olsun..Merhaba kizlar yazdiklarinizi heyecanla okuyorum ons hepimiz kavusuruz bebislerimize ben daha yolun basindayim kismetse ayin 20si gibi tedaviye baslayacagim hepimizin yolu acik olsun Allah emeklerimizi bosa cikarmasin bu mubarek gunlerde
Selam,20 haziran dogum gunum 20 sinde basliyormussun umarim sana sans getirir .... yolun acik pürüzsüz olsun..
Benim dün yumoslarim toplandi kismet olursa 18 haziranda transferim olacak..bebek dilegen herkes icin dua ediyorum umarim bu defa dualarim kabul olur..
cumartesi günü toplandi canim kisa protokoldu kac tane tramsfer konusunda kararsizim ama ztn doktorumuz karar veriyor buna bende pihtilaşma var iki istiuorum ama ne bilim
Hulyacim cok mutluyum pozitif hayirlisiyla 1612.8 degerim insAllah sizler de pozitif leri gorun canim..bu sayfalar ugurlu geldi bana 2 gun sonraa tekrarlicam testi bakalim dua edin hayirlisiyla artsin degerimLuna28 canimcim heyecan umutla seni bekliyorum insallah pozitifi gorursun.
Hayirli InsAllah haberlerim guzelLuna28 hayırlı haberlerini bekliyoruz canım
Canım hayırlı olsun ınsallaj güzel haberlerini alırız...kaç tane yumurta toplandıSelam,20 haziran dogum gunum 20 sinde basliyormussun umarim sana sans getirir .... yolun acik pürüzsüz olsun..
Benim dün yumoslarim toplandi kismet olursa 18 haziranda transferim olacak..bebek dilegen herkes icin dua ediyorum umarim bu defa dualarim kabul olur..
Hayirli InsAllah haberlerim guzel
1612.8 degerim dualarim butun bekleyenler icin
InsAllah bu sayfa ugurlu geldi bize cok Tesekkur ederim hayirlisiyla artsin saglikla devam etsin insAllah degerlerimiz!Ayy Can'ım benim çok tebrik ederim çok sevindim inş hayırlı haberlerle dolar bu sayfa
Ahhh canim benimm dun geceden beri hep aklimdasinn rabbime sukurler olsunn degerlerin cok guzell allahim saglikla kucagina almayi nasip etsinn cok ama cok mutlu oldum valla gunun en guzel haberi bu.Hulyacim cok mutluyum pozitif hayirlisiyla 1612.8 degerim insAllah sizler de pozitif leri gorun canim..bu sayfalar ugurlu geldi bana 2 gun sonraa tekrarlicam testi bakalim dua edin hayirlisiyla artsin degerim
Tebrik ederim canim Allah kucagina almayi nasip etsin senin kesede vardir 1500 uzeri degerinHayirli InsAllah haberlerim guzel
1612.8 degerim dualarim butun bekleyenler icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?