2016 Haziran tüp bebek yaptiracaklar

Benim e2 normalde sıfıra yakın 5 progesteron fsh lh hepsi aynı yok yani :) bu merkez sürekli e2 kontrolü yapmadı sadece ovıtrelle öncesi yaptım sonucu yarın sabah opu ya gittiğim hastaneden alıp gidicem şu an görmedim

Yumurta sayısı Hakkı'nda bilgi vermediler ama dr um küçük olanlarıda alıcam hangisinin içinden ne çıkacağı belli olmaz dedi yarın belli olacak inş hem merak her korku hem heyecan bekliyoruz bakalım

İlk denememde e2 en son 1800 dü 9 yumurta toplanmıştı 7 si döllenmişti beşinci güne tek bir tane kaldı oda olmadı

Merhabalar benimde 6.6.2016 tarihinde transferim oldu suan 7.gunum ama hic umudum yok nedense hic belirti falanda yok.1 tane 5.gun ebriyosu koyuldu.rabbim isteyene nasip etsin hamile kalan arkadaslarida cok tebrik ederim.

Merhabalar benimde 6.6.2016 tarihinde transferim oldu suan 7.gunum ama hic umudum yok nedense hic belirti falanda yok.1 tane 5.gun ebriyosu koyuldu.rabbim isteyene nasip etsin hamile kalan arkadaslarida cok tebrik ederim.
Benimde hiç belirtim yok belirti Nasıl oluyor onuda bilmiyorum zaten 11. Günündeyim yarın test günüm hepimiz için hayırlısı neyse o olsun Can'ım rabbim tez vakitte versin inşAllah gönlümüzdekileri!!

Hayirlisi olsun canim insallah degerlerin yuksek cikacak.ben daha once iki kere hamile kaldim dogal yolla fakat kisa sure sonra dusuk oldu dr.morfolojik sebepten oldugunu soyledi.yani ikisindede adet sancilari kasiklarda batma ve goguslerde sislik olmustu.ama tabi bunlar adet olmadan bir iki gun once olmustu.insallah sizde pozitif gorursunuz sonuclarinizi umut ve merakla bekliyorum.idara testi falan yaptinizmi hic

Bu söylediğin belirtiler daha önceki 2 denememdede oldu sonuç negatif şimdide göğsümde acı ve şişlik var sol kasığımda 3. Günden itibaren var ama ben bınları kullandığım ilaçlara iğnelere bağlıyorum çünkü son 6 ayda 4 opu yapıldı ve en yüksek dozda kullandım yumurta büyütücü ilaçları 450 puregon kullandım onun yanında diğer hormon hapları . Bunlara bağlıyorum. Hayır evde hiç test yapmadım daha doğrusu cesaretim olmadı. Morfolojik sebep drken tam olarak neyle ilgili??

Evet dogru soluyorsun ilaclar cok etkili kaldi ki dozajiniz yuksekmis gercekten.spermin yapisina morfoloji deniyor esimdede yapisal bozukluk var.kacinci gun embriyosu sizinki.valla cok guzel sabretmissiniz masallah ben ozmani nasil beklicem bilmiyorum iyice takintili bi insan oldum.hangi hastanede tedavi goruyosunuz.ay cok soru sordum ozur dilerim

Ne demek estağfurullah dertleşiyoruz burda yeni yeni şeyler duyuyoruz. Dedimya cesaretim yoktu korkuyorum hala ne Zaman gelecek o gün diye beklersen geçmez Zaman hemşireler bana unut tüp bebek yaptırdığını yürüyüş yap pazara git evde ufak tefek işler yap dedi tabiki unutulmuyor tüp bebek ama daha kolay geçti bu defa sanki hala daha korkuyorum yarın ne sonuç alıcam diye. Gebzede Anadolu sağlık merkezinde gördüm tedaviyi 3 transferde orda yapıldı peki sen nerde gördün tedavini galiba ilk denemen bu.

Evet ilk denemem vee bende anadoludaydim aydin beyde.kontrollerim atasehirde toplama ve transferde gebzeye gittim.cokta memnunum 5tanede dondurulmusum var.peki sizin ilk iki deneme neden basarisiz olmus ne dediler sorun neymis bi aciklama nebilim tahlil falan yaptilarmi

1. Zaten 3 yumurta toplandı sadece 1 tanesi 3. Güne gitti sonuç negatif 2. De 4 yumurta toplandı 2 tane 5. Güne gitti Ebru hanım yüzde 50/55 şansı var dediler ama tutmadı oda çok şaşırdı bu duruma. Sonra genetik test yaptırdık belki ondan tutmamiştir diye normal çıktı sonuç. Yani neden tutmadığını onlarda anlamadı . Bu defada 2 kez yumurta toplandı amaç 2 toplamadan çok kaliteli 3 yumurtac etmekti . Şimdi 2 tane 1. Sınıf 1 tane 2. Sınıf transfer edildi

Anliyorum bu son deneme cok basarili gibi gorunuyo.allahim hayirli olcaksa verir insallah size ve butun isteyenlere.haberlerinizi umutla ve merakla bekliyorumm.insallah bu sefer oldu

Anliyorum bu son deneme cok basarili gibi gorunuyo.allahim hayirli olcaksa verir insallah size ve butun isteyenlere.haberlerinizi umutla ve merakla bekliyorumm.insallah bu sefer oldu
Bilmiyorum spermde sıkıntı vardı baya 2. Toplamadaki yumurtaları döllerken çok düşük sperm kalitesi demişti Ebru hanım sonra ilçlarla hareketlendirdiler 3 tane föllendi fakat sadece 1 tanesi 5. Güne gitti diğer 2 si 3. Günden sonra gelişimini durdurdu 3. Günden sonra gelişimi duranların spermin kalitesizliğiyle alakalı olduğunu söylemişti Fadime hemşire.siz tavsiye üzerinemi gittiniz Aydın beye.?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…