- 23 Aralık 2012
- 1.464
- 296
- 163
Kizim hamilesin ışte.. 25 iyi bi değer.. Daha gunun vardi senin.. Tebrik ederim hamilesin :)Canim bugun cok ayakta kaldim.. acayip sancilandim.. sanki düşük yapiyor musum gibi.. ne diye dikkat etmediysem kendime..
Test yaptirdim simdi aldim sonucu.. 25 cikti..
Sanirim düşüyor bebis yada olmadi..ay ne bileyim kaldim sap gibi boyle deger mi olur
ya yok ne dusmesi ne tutmamasi ayyyy!!! miss gibi degerin var ışte, tutmus,hamilesin.herkes bir degil ki,ne degerler var sonradan ucusa geciyor.hem daha 4gun var.bizim gunumuze.gor bak artacak o deger ve belki bugunku sancilar tutunma belirtileridir :) ayy insallah insallah allahin izniyle,darisi daCanim bugun cok ayakta kaldim.. acayip sancilandim.. sanki düşük yapiyor musum gibi.. ne diye dikkat etmediysem kendime..
Sanirim düşüyor bebis yada olmadi..ay ne bileyim kaldim sap gibi boyle deger mi olur
Insallaaaaah kuzuuummmm :) zaman gecmiyo yaaa.. Birde bu jel bende dehset kasinti yapti.. Napsam ki ya ? Baya zorlaniyorunya yok ne dusmesi ne tutmamasi ayyyy!!! miss gibi degerin var ışte, tutmus,hamilesin.herkes bir degil ki,ne degerler var sonradan ucusa geciyor.hem daha 4gun var.bizim gunumuze.gor bak artacak o deger ve belki bugunku sancilar tutunma belirtileridir :) ayy insallah insallah allahin izniyle,darisi damehlikaerva y ve diger arkadaslarimiza inşallah.
Canım panik yapma bende çok yaşadım her defasında arayıp sordum önemli deyil jel i kullandıktan sonra 10 dak yat 20 dakika yürü dedi bana çözülmesi için ben bu aralar yapamıyorum olunca panik yapmıyorum bazen kahverengi bile oluyor akıntıSlm kızlar. Transferin 5. günündeyim sabah crinone jel pembe tortu şeklinde geri geldi umursamadım ama az önce lavaboya gittiğimde iç çamaşırımda pembe bi akıntı farkettim çok korktm adet mi oluyorm yoksa ? Böyle bişy yaşayan var mı ?
Hayırlı olsun canım hiç stres yapma pozitif düşün pozitif olsunTransfer sonrası hangi ilaçları kullandınız arkadaşlar yarın transferim var neler önerirsiniz
hayırlı olsun canım hamişsin tadını çıkar dinlemeyi unutmaCanim bugun cok ayakta kaldim.. acayip sancilandim.. sanki düşük yapiyor musum gibi.. ne diye dikkat etmediysem kendime..
Hayırlı olsun canım gözün aydın tadını çıkarAaayyy yaaa yanlış gormusum ben ya bir arkadas sayesinde tekrar baktım 6.52 mis o yaaa offffff Yok gibi umutlandirdigim için ozur dilerim arkadaslar
Ayy ne güzel hamilesin işte.Tebrik ederim canım.Hadi darısı bizim başımıza inşallah.Bu arada haziran da transfer yapan arkadaşların çoğu hamile.Mübarek ay ...Bize de uğurlu gelir inşallah.❤❤❤Canim bugun cok ayakta kaldim.. acayip sancilandim.. sanki düşük yapiyor musum gibi.. ne diye dikkat etmediysem kendime..
Canım hayırlı olsun, hamilesin. Herkesin değeri aynı aralıkta olmayabilir. Günün var daha. Doktorun erken yaptırmana bişey demezse ara söyle. Doğru yorumu ondan alalım. Internete de bak, senin değerin çok küçük değil ama olanlar bile bebeğini kucağına aldı. Allah hakkında hayırlısını versin.Canim bugun cok ayakta kaldim.. acayip sancilandim.. sanki düşük yapiyor musum gibi.. ne diye dikkat etmediysem kendime..
Embriyo yerleşirken damara denk gelirse kanama yapar derler. Devam ederse panik yapma. Doktorunu ara, ilave iğne verir.Slm kızlar. Transferin 5. günündeyim sabah crinone jel pembe tortu şeklinde geri geldi umursamadım ama az önce lavaboya gittiğimde iç çamaşırımda pembe bi akıntı farkettim çok korktm adet mi oluyorm yoksa ? Böyle bişy yaşayan var mı ?
Doğal varsa daha etkili olur. Sirkeyle o bölgeyi yıka. Bizim doktor arkadaşlara bunu tavsiye ediyor. Sivri sinek ısırıklarına, vücuttaki herhangi bir kaşıntıya sür rahatlatır veya geçirir. Geçmiş olsun.Insallaaaaah kuzuuummmm :) zaman gecmiyo yaaa.. Birde bu jel bende dehset kasinti yapti.. Napsam ki ya ? Baya zorlaniyorun
Bekliyoruz sabırla sonu guzel olsun inşallah..amin canim.herkesin ki oyle olsun insallh Eşin doğru diyo yaptırma moral bozuyolar.ben anlamiyodum değerden filan burda ogrendim ama o gun esimin morali bozuldu.gebelik gözükmüyor dedilr.7.günde birsy belli olmazki daha değeri öğrenip ne yapacan ki.15 .Gun yaptir direkt.agrim var diye gitmiştim ben test yaptılar öyle gördüm.agrida normalmis zaten
Tebrikler Allah tamamına erdirsin insallah..Daha 4 gününüz varmış kesin yukselir hayırlısıyla.Sıra bize de gelsin insallah dualarinizi eksik etmeyin hamilelerin duasi kabul olurmuş :)Canim bugun cok ayakta kaldim.. acayip sancilandim.. sanki düşük yapiyor musum gibi.. ne diye dikkat etmediysem kendime..
Yerleşme kanamasıdır insallah stres yapma canım .Slm kızlar. Transferin 5. günündeyim sabah crinone jel pembe tortu şeklinde geri geldi umursamadım ama az önce lavaboya gittiğimde iç çamaşırımda pembe bi akıntı farkettim çok korktm adet mi oluyorm yoksa ? Böyle bişy yaşayan var mı ?
Ne güzel bir rüya görmüşsünüz:) Belki de malum olmuştur.Kaçıncı gününüzKızlar ilaç kullanmak için uyandım az önce rüya görüyordum kan testinde sonuç pozitif çıkıyordu, kalbim hala küt küt atıyor inşallah gerçekte de sonuç böyle olur, çok heyecanlıyım vakit geçmiyor.
Ayy senmi benmi? Ruyalarda hep bebislerim...insallh tutunurlar yaaaaaaa zaman gecmiyo gercektenKızlar ilaç kullanmak için uyandım az önce rüya görüyordum kan testinde sonuç pozitif çıkıyordu, kalbim hala küt küt atıyor inşallah gerçekte de sonuç böyle olur, çok heyecanlıyım vakit geçmiyor.
Bugün 1 hafta oldu 7. GünNe güzel bir rüya görmüşsünüz:) Belki de malum olmuştur.Kaçıncı gününüz
Arefe günü hürmetine dualarımız kabul olur inşallahAyy senmi benmi? Ruyalarda hep bebislerim...insallh tutunurlar yaaaaaaa zaman gecmiyo gercekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?