2016 Haziran tüp bebek yaptiracaklar

Kizim h
Kizim hamilesin ışte.. 25 iyi bi değer.. Daha gunun vardi senin.. Tebrik ederim hamilesin :)

Daha 4 günün var diye biliyorum.. Carsmba gunu 50 olsa cuma günü 100 kusur bi değer olacak.. Gayet de normal canm.. Tebrik ederim ya darisi basima insallah

Slm kızlar. Transferin 5. günündeyim sabah crinone jel pembe tortu şeklinde geri geldi umursamadım ama az önce lavaboya gittiğimde iç çamaşırımda pembe bi akıntı farkettim çok korktm adet mi oluyorm yoksa ? Böyle bişy yaşayan var mı ?

Aaayyy yaaa yanlış gormusum ben ya bir arkadas sayesinde tekrar baktım 6.52 mis o yaaa offffff Yok gibi umutlandirdigim için ozur dilerim arkadaslar

ya yok ne dusmesi ne tutmamasi ayyyy!!! miss gibi degerin var ışte, tutmus,hamilesin.herkes bir degil ki,ne degerler var sonradan ucusa geciyor.hem daha 4gun var.bizim gunumuze.gor bak artacak o deger ve belki bugunku sancilar tutunma belirtileridir :) ayy insallah insallah allahin izniyle,darisi da mehlikaerva y ve diger arkadaslarimiza inşallah.

Insallaaaaah kuzuuummmm :) zaman gecmiyo yaaa.. Birde bu jel bende dehset kasinti yapti.. Napsam ki ya ? Baya zorlaniyorun

Canım panik yapma bende çok yaşadım her defasında arayıp sordum önemli deyil jel i kullandıktan sonra 10 dak yat 20 dakika yürü dedi bana çözülmesi için ben bu aralar yapamıyorum olunca panik yapmıyorum bazen kahverengi bile oluyor akıntı

hayırlı olsun canım hamişsin tadını çıkar dinlemeyi unutma

Ayy ne güzel hamilesin işte.Tebrik ederim canım.Hadi darısı bizim başımıza inşallah.Bu arada haziran da transfer yapan arkadaşların çoğu hamile.Mübarek ay ...Bize de uğurlu gelir inşallah.❤❤❤

Canım hayırlı olsun, hamilesin. Herkesin değeri aynı aralıkta olmayabilir. Günün var daha. Doktorun erken yaptırmana bişey demezse ara söyle. Doğru yorumu ondan alalım. Internete de bak, senin değerin çok küçük değil ama olanlar bile bebeğini kucağına aldı. Allah hakkında hayırlısını versin.
Embriyo yerleşirken damara denk gelirse kanama yapar derler. Devam ederse panik yapma. Doktorunu ara, ilave iğne verir.
Insallaaaaah kuzuuummmm :) zaman gecmiyo yaaa.. Birde bu jel bende dehset kasinti yapti.. Napsam ki ya ? Baya zorlaniyorun
Doğal varsa daha etkili olur. Sirkeyle o bölgeyi yıka. Bizim doktor arkadaşlara bunu tavsiye ediyor. Sivri sinek ısırıklarına, vücuttaki herhangi bir kaşıntıya sür rahatlatır veya geçirir. Geçmiş olsun.

Bekliyoruz sabırla sonu guzel olsun inşallah..

Tebrikler Allah tamamına erdirsin insallah..Daha 4 gününüz varmış kesin yukselir hayırlısıyla.Sıra bize de gelsin insallah dualarinizi eksik etmeyin hamilelerin duasi kabul olurmuş :)

Yerleşme kanamasıdır insallah stres yapma canım .

Ne güzel bir rüya görmüşsünüz:) Belki de malum olmuştur.Kaçıncı gününüz

Ayy senmi benmi? Ruyalarda hep bebislerim...insallh tutunurlar yaaaaaaa zaman gecmiyo gercekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…