Evet 7.günde yaptirmistim. 52.6 saniyodum.arkadaşım eminmisin diye sordu.dün gece tekrar baktım 6.52 mis moralim bozuldu yaw.15.günü bekliyorum bakalım kac çıkacak. Beklentim oldukça dustuSen test gününden önce test yaptırmıştın sanırım yükselir test gününe kadar hergün ikiye kalıyor inş yükselecek
ben jel kullanmiyorum canim ya. progestan ignem var gunde 1 tane o da oturmami.yatmami engelliyor artik canim cok aciyo yaaa :)) gunde 3tane de progestan yumusak kapsulu vajinadan yerlestiriuorum.Insallaaaaah kuzuuummmm :) zaman gecmiyo yaaa.. Birde bu jel bende dehset kasinti yapti.. Napsam ki ya ? Baya zorlaniyorun
Canım moralini bozma. Bazen geç tutunma olabiliyor. 2 gün sonra % 60 tan fazla artış varsa herşey yolunda demektir. Senin ki kaç günlük ve kaç embriyo transferiydi.Evet 7.günde yaptirmistim. 52.6 saniyodum.arkadaşım eminmisin diye sordu.dün gece tekrar baktım 6.52transferiydi.m bozuldu yaw.15.günü bekliyorum bakalım kac çıkacak. Beklentim oldukça dustu
hayir canim illaki geri cikacak o zaten hepsi icerde kalamaz ki.ben kullandiktan sonra 10dk uzaniyorum sonra kalkiyorum.geri geliyor ewet ama gelmesi zaten normal olan,dont panic :)Günde 3 kez kullanıyorum, acaba etkisini kaybediyor mudur diye kafama takılıyor
Allah hakkında hayırlısını, gönlünden geçeni versin. Embriyoların sıkı sıkı tutunsun, Allah onlara can versin. Kucağına almayı nasip etsin.Bugün 13.30 da transferim var bol bol dua edin bana
Bana igneyi sadece 5 tane verdi sonra vajinal jele gectim.. siz ne cok sey kullanmissinizben jel kullanmiyorum canim ya. progestan ignem var gunde 1 tane o da oturmami.yatmami engelliyor artik canim cok aciyo yaaa :)) gunde 3tane de progestan yumusak kapsulu vajinadan yerlestiriuorum.
Sen bugun testi tekrarlayacak misin canim?hepimiz icin guzel bir gun olsun inşallah. yumurtasi toplanacaklarin da,transfer olacaklarinn da,sonuc alacak olanlarin da rabbim yardimcisi olsun inşallah. amin
acelyacim tebrik edrrim canim kacinci gündü umutsuz olmak iyi değildir biraz dinlen cok harket ve stres iyi değilSen bugun testi tekrarlayacak misin canim?
Erken yaptirmak ta iyi olmadi benim icin.. düşük cikinca simdi iyice stres oldum.. yarin bir daha yaptiracagim..insallah 2 ye katlanmis olur.. sancim var cok.. korkuyorum normal midir acaba
Haklisin canim dün kendimi cok yordum.. inan daha ev isleri duruyor..yapasim gelmiyor kimse gelmesin bana bayramda arkadas :) hayir kimse bilmiyorki durumumu.. bilinse derim yatmam lazim falan diye..acelyacim tebrik edrrim canim kacinci gündü umutsuz olmak iyi değildir biraz dinlen cok harket ve stres iyi değil
Teşekkürlerhayir canim illaki geri cikacak o zaten hepsi icerde kalamaz ki.ben kullandiktan sonra 10dk uzaniyorum sonra kalkiyorum.geri geliyor ewet ama gelmesi zaten normal olan,dont panic :)
kiyamam sana ya gelmesinler canim hayret bişe alma sende uydur bişeyler yaşadiklarimiz maddi manevi yorucu şeyler sen dinlenmene bak iş yapma inşallah güzel sonucun olacak 12 gün dinlenmeye bak senHaklisin canim dün kendimi cok yordum.. inan daha ev isleri duruyor..yapasim gelmiyor kimse gelmesin bana bayramda arkadas :) hayir kimse bilmiyorki durumumu.. bilinse derim yatmam lazim falan diye..
Aksama butun aile yemege gelecek.. gel de dinlen simdi :)
Oglum desen üstüme tirmaniyor, zipliyor.. korkar oldum çocuğumdan da..
daha perşembeye cok var :) ozamana kadar yükselir sen dinlen biraz hep yüksek cikcak değil ya bazen yüksek cikar saglikli ilerlemez bazen düşük cikar 9 aya kdr gider oyuzden takma kafana bunlari degerler önmeli değil 12 gün 50 üstü olsun yeterli ztnBu arada 8.gunde 25 cikti degerim.. onceki hamilelikte cok yuksek degerleri gorunce bu moralimi bozdu..
Yarin 10.gun belli olur artik..yukseldiyse pozitif deyip umutlanabilirim..
O değer 7.gune ait.şimdi 10.gundeyim. çarşamba günü toplandı cuma günü transfer oldumC
Canım moralini bozma. Bazen geç tutunma olabiliyor. 2 gün sonra % 60 tan fazla artış varsa herşey yolunda demektir. Senin ki kaç günlük ve kaç embriyo transferiydi.
Allah kolaylık versin progestan çok acıtıyor neyseki günde 1 taneymiş kaç tane verdiler ben 10 tane kullandımben jel kullanmiyorum canim ya. progestan ignem var gunde 1 tane o da oturmami.yatmami engelliyor artik canim cok aciyo yaaa :)) gunde 3tane de progestan yumusak kapsulu vajinadan yerlestiriuorum.
Östrojen hormonu için 2 günde 2 bant, Kan sulandirici hap coraspin ve iğne cleaxsen 0.4 hergün kullanıyorum. Vitaminleri(elevit,omega3,d vitamini) hepimiz kullanıyoruz. Igne bana transfer günü ve 7.gün verildi. Sabah akşam jel kullanıyorum. Deltacortil isimli ne işe yaradığını bilmediğim bir hapı her gün yarım kullanıyorum. Bi de transfer ertesi gün gonapeptil gibi bi adı vardı. Igne oldum. Ne için diye sordum. Rahmi beslemek içinmiş. Bu liste tüm hastalar için ortak. Haşimato guatr olduğum için her gün levatirion ve selenyum tableti ayrıca kullanıyorum.Bana igneyi sadece 5 tane verdi sonra vajinal jele gectim.. siz ne cok sey kullanmissiniz
Çocukla zor gerçekten. Ayağım ağrıyor diye 1 haftadır kucaklayamadım.Haklisin canim dün kendimi cok yordum.. inan daha ev isleri duruyor..yapasim gelmiyor kimse gelmesin bana bayramda arkadas :) hayir kimse bilmiyorki durumumu.. bilinse derim yatmam lazim falan diye..
Aksama butun aile yemege gelecek.. gel de dinlen simdi :)
Oglum desen üstüme tirmaniyor, zipliyor.. korkar oldum çocuğumdan da..
Çarşamba toplama cuma transfer ise 2 günlük embriyo için 7.gün değeri çok iyi. Çift transfer mi yapıldı.O değer 7.gune ait.şimdi 10.gundeyim. çarşamba günü toplandı cuma günü transfer oldum
Canım neyseki pembe akıntı devam etmedi kanamaya dönmedi çok şükür. İnşallah mutlu haberler de veririmCanım panik yapma bende çok yaşadım her defasında arayıp sordum önemli deyil jel i kullandıktan sonra 10 dak yat 20 dakika yürü dedi bana çözülmesi için ben bu aralar yapamıyorum olunca panik yapmıyorum bazen kahverengi bile oluyor akıntı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?