2016 HAZİRAN

kapanışı türk kahvesiyle yapalım dedim .
Bu gün planladıgımdan fazla kaçırdım ama olsun bana göre fena değildi yine de

Bu günkü eksiklerim su bir lt de kaldı sevmiyorum soğukta hiç gideri de yok !!! Ama en kısa zamanda üç litreye çıkmalı.Birde hava çok soğuk yürüyüş yapmak istiyordum ama çıkamadım.evde bisiklet var akşam yaparım dedim oda resmen buzhane gibiydi vazgeçtim. umarım bu soğuklar çabuk gider.

kahvaltı yeni yapıldı. Bir dilim kaşarlı tost. şimdi de elimde çay keyif yapıyorum

Babamız hazırladı bu gün kahvaltımızı, geçte uyandık.o yüzden kahvaltıyla öğle yemeği bir oldu. Keyif yapmak güzeldi de ... düzen oturtmam lazım

Ya dugun var alışveriş yapayim dedim sinirim altüst oldu 46 bedendim en son pantalon aldigimda 48 zor oldu .Çöktüm resmen

Sabah kahvaltım: Bir portakalın suyu yaklasık 3/4 çay bardağı kadar geldi.yarım tane ev yapımı mayasız küçük puaça

doğum günü düğün koşturmaca telaş derken bir türlü fırsat olmadı yazmaya artık tatıle de girdim daha düzenli yazarım

Canım bu tablo nasıl duzenleniyor

Son durum nedir yazmamışsın? :) ben de yarın başlamayı düşünüyorum sabah kilomu yazarım sporla birlikte başlıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…