bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kayınvalidenin yüz oğlu olsa, adlarını değil Seydi Vakkas, Muhammed Mustafa koysa şu zamanda sana döktürdüğü göz yaşının bedelini ödeyemez. Sevaba giricem "sanı"sıyla, büyük günaha giriyor. Eşine de pes diyebiliyorum sadece, haddimi aşmamak için. Eşini bu kadar üzen, üstelik hem kendi adı olan hem de hiç sevmediği bir adı sırf annesi istiyor diye nasıl koymakta ısrarcı olabiliyor? Madem bunlar çok inançlı, çok dindar, Allah'ın her günahı affedip, kul hakkını affetmeyeceğini de bilmeleri lazım. Ne büyük günaha giriyorlar seni böyle üzerek. Kuzum kusura bakma yangına körükle gider gibiyim ama hem çok sinir oldum, hem de üzülmene çok üzüldüm.

Hem madem o anne olduğu için böyle haklara sahip, sen de kendi çocuklarının annesisin. Ay zor tutuyorum kendimi bi sürü laf edicem şimdi
Benim kv yuz bulsun esimden filan direk atlar benim dedigim isim olsun diye adaya bile diretti kendi ismi arkasina su koyalim diye esim hayir dedi kizimin ismi ailede tek olcak halen diyo biliyomusun x su olsaydi adanin ismi diye ben agirligimi koydum hayir bitti dedim benim cocugum ben koyucam yine oglusuma burnunu sokmaya kalkani da esimle bertaraf ettik karismasinlar ya cok ayip anneyiz biz bizim hakkimiz

Koy agirligini hayir ben bu isimleri sevmiyorum cocuguma ismini ben koyucam ben onun annesiyim diyeceksin kuzum 3 gun kuser 5 gun kuser ama evladin omur boyu sevmedigin bi ismi tasimasin

Saol cnm yorumn icn gerekirse sert cikicm kv ye ama gercekten icim atmiyo inanirmisnz sirf bu isim yuzunden ins oglum olmaz diye dusndum kv kotu bi insn degil burda kizi gibi sever bni ama bu isim konusu off cok canimi sıkıyo mert ve emin ismi bnim en sevdigim erkek isimleri kocmda bunlari begnmiyo ortayolu bulmak baya zor görünüyo hakkimizda hayrlisi olsun

Saol cnm yorumn icn gerekirse sert cikicm kv ye ama gercekten icim atmiyo inanirmisnz sirf bu isim yuzunden ins oglum olmaz diye dusndum kv kotu bi insn degil burda kizi gibi sever bni ama bu isim konusu off cok canimi sıkıyo mert ve emin ismi bnim en sevdigim erkek isimleri kocmda bunlari begnmiyo ortayolu bulmak baya zor görünüyo hakkimizda hayrlisi olsun
Valla isin zor biraz kararli olursan bence halledersin bu isi

Benim kv yuz bulsun esimden filan direk atlar benim dedigim isim olsun diye adaya bile diretti kendi ismi arkasina su koyalim diye esim hayir dedi kizimin ismi ailede tek olcak halen diyo biliyomusun x su olsaydi adanin ismi diye ben agirligimi koydum hayir bitti dedim benim cocugum ben koyucam yine oglusuma burnunu sokmaya kalkani da esimle bertaraf ettik karismasinlar ya cok ayip anneyiz biz bizim hakkimiz

:))) Bak işte o çok derinlerdeki damarına basmanın bir diğer yolu. Bitanemsin benim. Kuzu gibi olan sen, çocukların söz konusu olunca aslan kesiliyosun.:KK11:
Afferin sana:KK200::KK200::KK200::nazar:

Screenshot_2016-07-27-19-36-18.webp
Screenshot_2016-07-27-19-06-54.webp Screenshot_2016-07-27-19-36-18.webp

Kizlar bu ikisinden hangisi daha guzel sizce yaptirmak istiyorum ama karar veremedim yaa siz ne dersiniz mor olan mi digeri mi

Hamilelikte iyi gelen yiyecekler

Kuzu Ciğeri
: 100 gram kuzu ciğeri günlük demir ihtiyacının yaklaşık yarısını karşılar ve B12 vitamini ihtiyacının 12 katı kadar B12 vitamini içerir. A vitamini, K vitamini, B6 vitamini, çinko, bakır, manganez ve selenyum bakımından da zengin olan kuzu ciğeri aynı zamanda yüksek kolesterol içerdiğinden dikkatli tüketilmelidir.

Uskumru Balığı: 100 gram uskumru balığı günlük B12 ihtiyacının 3 katı kadar B12 içermektedir. Uskumru dışında ton balığı, sardalye ve somon kansızlığa iyi gelen yiyecekler arasındadır.

Sığır Eti: B12, selenyum ve çinko bakımından da zengin olan sığır etinin 100 gramı günlük demir ihtiyacının %11’ini karşılar. Ayrıca B6, niasin, riboflavin, tiamin, E vitamini, kalsiyum, magnezyum, potasyum, fosfor için iyi bir kaynaktır.

Kuzu Eti: 100 gram kuzu eti günlük B12 vitamini ihtiyacının %39’unu ve demir ihtiyacının %9’unu karşılar. İyi bir protein kaynağı olan kuzu etinin olumsuz yönü yüksek miktarda doymuş yağ içermesidir.

Beyaz Peynir: B12 bakımından oldukça zengin olan beyaz peynir (100 gr günlük ihtiyacın %28’ini karşılar) aynı zamanda günlük ihtiyacın %4’ünü karşılayacak kadar demir içerir.

Yumurta: 1 adet orta boy günlük demir ihtiyacının %5’ini ve B12 ihtiyacının %11’ini karşılaya yeter. Olumsuz yönü ise doymuş yağ ve kolesterol bakımından da zengin olmasıdır.

Brokoli: Tam bir mineral deposu olan brokoli fosfor, selenyum, kalsiyum, magnezyum, tiamin, riboflavin, A, C, K ve B6 vitaminlerini içerir. 100 gram brokoli günlük demir ihtiyacının %4’ünü karşılar.

Tavuk: Kırmızı ete oranla daha az kolesterol içeren tavuk etinin 100 gramında 1 mg demir (günlük ihtiyacın %6’sı), 0.3 mcg B12 vitamini (günlük ihtiyacın %6’sı) B12 bulunur. Tavuk eti ayrıca B6, fosfor, protein, niasin ve selenyum bakımından zengindir.

Hindi: 100 gram hindi göğüs eti günlük demir ihtiyacının %3’ünü karşılar. Aynı zamanda mükemmel bir selenyum, protein ve fosfor kaynağıdır.

Ispanak: 100 gram çiğ ıspanak günlük demir ihtiyacının %15’ini karşılar. Manganez, çinko, potasyum, kalsiyum ve bakır mineralleri bakımından da zengin olan ıspanak aynı zamanda C vitamini, K vitamini, A vitamini, B6 vitamini ve folat bakımından çok iyi bir kaynaktır.

Portakal: 1 adet orta boy portakal günlük demir ihtiyacının %1’ini karşılar. Ayrıca bağışıklık sistemini güçlendiren C vitamini bakımından oldukça zengindir.

Muz: 1 adet orta boy muz günlük demir ihtiyacının %2’sini karşılar. Aynı zamanda besin lifi, C vitamini, potasyum, B6 vitamini, manganez bakımından iyi bir kaynaktır.

Ah bi bilsemm ne alip veremedigi varr ogluna koymusunn seydi vakkas 5 oglu var hepsinin isminide kendi koymus ee birak bnde kendi ogluma istedigim ismi koyayim yokkk asil mesele anaci kocam kocam kendi ismini sevmiyo bi de ogluna koyacak nie anasi istiyo die bu gun yine tartistikk 3 cocugumuzn ismini de o koycakmis bn bakici gibi bakacam hic bi soz hakkim olmuycakmi gidip bakici tut o zamn bn nie varim dedimm 9 ay bn tasiycam her seyiyle bn ilgilenecem onlar sefa surcek yok oyle davaa kaynanm nerde 3 ayligina turkiyeye gitti bn hamileyim rahatszlaniyorum yeri geliyo yemk yapamiyorum kimin umrunda
Bnim oglum degil dedim esime agladim cok zoruma gitti bebegim uzerinde hic bi hakkim yok bn nie varim o zamnn konusmuyorum simdi gicik biliyorum bn duygusal bi insanin bilerek üzerime geliyo bni sinir etmek icin ikide buda oglumuzn ismi ne olcak diyo cok zoruma gitti bu gun ki soyledik leri:KK61: kusura bakma cnm bn doldum
Allah yardimcin olsun canim ve bol sabir versin sana :KK43: bu kvler cok fena ama eslerde bitiyor gercekten de is.. karisinin yaninda olan adamlarin esleri boyle sorun yasamiyor hic. Benim kv. de kardesinin gelinini ovup duruyor bana sabah aksam kiz da gunahini aldigimi hic sanmiyorum ama gercekten yalakanin onde gideni. Bizim ne dogumgunumuzu kutlar ne bir basarimizi.. hayirli olsun diye bile aramadilar bizi ama esimin annesini babasini babalar gununde bile ariyorlar.. cikar nereyeyse oraya.. benim kv dem de ayyy soyle mukemmel anne oldu boyle mukkemmwl annelik yapti diye ballaya ballayabitiremiyor. Hamile olan benim surekli digeri ile ilgili mukkemellik anlari dinliyorum... tahtanin ustunde bile bebeginin altini degistiriyormus ne mukemmelmis. Boyle birsey var mi yaa agzim acik dinliyorum artik bende nerwye varmaya calisiyir diye.. Gecen 4 saat boyunca baska bisey anlatmayinca en son ciglik atacaktim yeter diye ama sakinlestirmeye calistim kendimi. dedim sen terbiyeli birisin bozma terbiyeni duyma. Boyle iyiniyetli kibar cazgir olmayinca gelebildiklerince ustune geliyorlar. Valla ben Gozleri kapadim duzgun nefes egzersizlwri yaptim cevap da vermedim ona.. Anlamistir. Kale almicam artik bu tip davranislari gordukce.. napiim kendi kendimi mi uzeyim bosuna hadsizlik yapiliyor bana diye.. sen bildigini oku canim isim konulcagi zaman nufusa sen de git kalk sirf inadina memura annesi benim.bu ismi koyacaksiniz de orda esin itiraz ederse de diger ismi de yanina eklersiniz :KK43: ne kadar ayip yaa okudukca dayanamiyorum valla :KK43: sen kibar ses cikarmayan bir gelin bulmussun opup basina koyacagina ne de olsa sesi cikmiyor.diye cazgirlik yapip tepesine bin olacak is degil :KK43:

Back
X