• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
allah razi olsun canlar insallah 36+ gorecegiz kizlarimla anlasma yapiyorum :KK66: sancim geldimi gunluk 2 magnezyum iciyorum biraz rahatlatiyo gonulll gonulll canim yeri daraldigi icin degil kizimin biri bas asagi biri enine pozisyon oldugu icin sancim oluyor gecen gece acile gittim 44 gosterdi sanci 60 ustu sanci dedi doktor sukur az sancim vardi iyiyiz simdilik ama sancilar devam ediyor hakkimizda hayirlisi ..
İnşallah 36 olurlar canım. Senin işin bizden daha zor allah yardımcın olsun. Açıklık kontrolu yada serviks uzunluğu kontrol ettiler mi canım.

İnşallah 36 olurlar canım. Senin işin bizden daha zor allah yardımcın olsun. Açıklık kontrolu yada serviks uzunluğu kontrol ettiler mi canım.
En son 30+4 de 36 mm olculdu birdaha olculmedi canim ama gecen hafta acilde aciklik varmi diye bakildi yoktu canim

Bize her saat gider canım :)) bak yine kocişini hatırladı ya yok yok özledin sen az kaldı ama merak etme sonra oğluş da katılacak inşallah aranıza..
İyi tarifler Al bari hazır annen varken yaparsınız:))) gündüz bi şekilde geçiyor ama akşam olunca eksikliği çöküyor canım içime. Bak ilacımı kendim aldım. İçtim. @mevhibe ikra meyra tuana hatırlattı magnezyumu. Önceden hazır gelir ben içerdim.nasıl özlemeyim böyle arkadaşı.:işsiz: az önce aradı orada öğlen yaşanıyor. Pazar günü geziyorlarmış yemek yicek yer arıyoruz dedi. Buraya gel didim :cry:

En son 30+4 de 36 mm olculdu birdaha olculmedi canim ama gecen hafta acilde aciklik varmi diye bakildi yoktu canim
Yat dinlen canim bebislerin icin.yardima yakinlaridan bir geldimi.evde 3 erkek yoksa isin zor olur.
Serviks uzunlugu iyiymis canim insallah daha durcak gibi gozukuyorlar.

My moonlight My moonlight biraz sezeryan detayları verelim bari :))azıcık detay ben vereyim doktorum gece 12 den sonra birşey yiyip içme sabah 8 de hastane de ol dedi tabi bu konuşmayı doğumdan 4 gün önce yaptık 4 gün boyunca hiç uyumadım desem yeridir..neyse sabah kalkıp malum kıl tüy kesme işi yapıp hastanenin yolunu tuttuk.o kadar gerilmişimki anlatamam hayatımda ameliyathane yüzü görmemişim düşünün ..hastaneye giriş yaptık odaya aldılar kadının biri geldi soyundum ve o mavi önlüğü giydim önü kapalı popousu açık olanlardan :)) koluma damar yolu açıldı ve sordu bana sondayı Burdamı takalım yoksa uyuttuktan sonra ameliyathanede mi diye bende uyuşayım sonra dedim İyiki de öyle yapmışım çünkü uyuşturma iğnesinin hemen ardından takınca bile acıdı canım acıdı..bekledik ailece odada açım midem bulanıyor artık doktor gelmiyor 8den 11 e kadar doktor paşayı bekledim gerizekalılar ona hasta hazır değil banada doktor hazır değil diyorlarmış meğer bunu doğumhanede anladım ..11 de aldılar götürdüler koridorda giderken hayatım gözümün önünden film şeridi gibi geçti hakkaten :))) masaya oturtular anestezi uzmanı eğilmemi söyledi oturduğum yerde öne eğildim ve belden iğnemi yaptı hiç hissetmedim bile yatırıp sondayı taktılar örtüler filan çekildi kollarım yanaler bağlandı tansiyon aletleri filan bağlı tepede alet dıt dıt ötüyor 6-7 kişi içerde tam bir ameliyat sahnesi yanı..doktor gelip ben sohbet ediyoruz sanarken o kesmiş bile beni hepsi birden gülüp konuşuyor ben şok tabi birden böyle sarsılma hissetim sağa sola sallanma Meğer karnımı açıyormuş iyice ..sonra o güzel ağlama sesi bebeğim geldi yanağıma dokundurdu ebe onu alıp yanda lavabo gibi bir yerde yıkayıp sarıp götürdüler beni dikmeye başlamışlar çıktık toplamda hepsi 25 dakka sürdü :)) 11:25 de oğlum geldi...odaya getirdiler 3 saat filan Prenses gibiydim oğlum yanımda acı yok ağrı yok tabi his te yok bacaklar uyuşuk sonra acılar başladı ...karnıma bastırdılar ebeler kanama olsun diyeymiş sonra ilk yataktan kalkış berbattı hayatımda öyle acı yaşamadım ..sonra tüm acılar günler geçtikçe azaldı tabi 20 gün filan sürdü tam anlamıyla iyiyim diyebilmem..1 hafta zordu sonuçta 7 kat dikiş oluyor ama geçti gitti annelik tüm acıları unutturuyor çok şükür bu günlerimize ...ay çok uzun yazdım ama azıcık tecrübe olsun istedim size

Kizlar aksam ustuden beri sol gogsumden surekli sut geliyor.camasir yok icimde tisortum surekli islaniyor oyle farkettim.
Dogum habercisi fln degildir insallah.olmaz dimi boyle bisey.

Kızlar sizi beni kurtaran mucizevi küçük cihazla tanıştırayım :KK70: lazere gidiyodum ama hamilelikte bırakmak zorunda kaldım, ağda da doğumu tetikliyor dediler, tüy dökücü krem zararlı derken geriye bi jilet kalıyo işte, o da ertesi güne tekrar çıkıyor bide esas mesele hepimizin derdi görmediğimiz eğilemediğimiz için kesme ihtimalimiz çok :KK43: 4 ay önce napsam netsem derken yabancı bi blogda gördüm, hepsiburadadan aldım.. Size link atmak için baktım şuan satışta yokmuş ama başka yerde bulunur muhtemelen.. Mantığı jilet gibi ama jilet gibi kalın çıkmıyo tüyler ve kendini kesme ihtimalimiz yok :) ben kısa yazmayı beceremiyorum bu arada ya :KK70: 29tl ye aldım tavsiye ederim canlar :)
Braun Bikini Styler
Eki Görüntüle 1889470

Memnun msn cnm.Sanki çok iyi almazms gibime gelio bu tarz aletler.jilet bir günlük de olsa iyi temizlio gibime gelio.sanki böyle aletler tam kökten kesmiick gibi.
Bende kısa yazmayı asla beceremem :)

My moonlight My moonlight biraz sezeryan detayları verelim bari :))azıcık detay ben vereyim doktorum gece 12 den sonra birşey yiyip içme sabah 8 de hastane de ol dedi tabi bu konuşmayı doğumdan 4 gün önce yaptık 4 gün boyunca hiç uyumadım desem yeridir..neyse sabah kalkıp malum kıl tüy kesme işi yapıp hastanenin yolunu tuttuk.o kadar gerilmişimki anlatamam hayatımda ameliyathane yüzü görmemişim düşünün ..hastaneye giriş yaptık odaya aldılar kadının biri geldi soyundum ve o mavi önlüğü giydim önü kapalı popousu açık olanlardan :)) koluma damar yolu açıldı ve sordu bana sondayı Burdamı takalım yoksa uyuttuktan sonra ameliyathanede mi diye bende uyuşayım sonra dedim İyiki de öyle yapmışım çünkü uyuşturma iğnesinin hemen ardından takınca bile acıdı canım acıdı..bekledik ailece odada açım midem bulanıyor artık doktor gelmiyor 8den 11 e kadar doktor paşayı bekledim gerizekalılar ona hasta hazır değil banada doktor hazır değil diyorlarmış meğer bunu doğumhanede anladım ..11 de aldılar götürdüler koridorda giderken hayatım gözümün önünden film şeridi gibi geçti hakkaten :))) masaya oturtular anestezi uzmanı eğilmemi söyledi oturduğum yerde öne eğildim ve belden iğnemi yaptı hiç hissetmedim bile yatırıp sondayı taktılar örtüler filan çekildi kollarım yanaler bağlandı tansiyon aletleri filan bağlı tepede alet dıt dıt ötüyor 6-7 kişi içerde tam bir ameliyat sahnesi yanı..doktor gelip ben sohbet ediyoruz sanarken o kesmiş bile beni hepsi birden gülüp konuşuyor ben şok tabi birden böyle sarsılma hissetim sağa sola sallanma Meğer karnımı açıyormuş iyice ..sonra o güzel ağlama sesi bebeğim geldi yanağıma dokundurdu ebe onu alıp yanda lavabo gibi bir yerde yıkayıp sarıp götürdüler beni dikmeye başlamışlar çıktık toplamda hepsi 25 dakka sürdü :)) 11:25 de oğlum geldi...odaya getirdiler 3 saat filan Prenses gibiydim oğlum yanımda acı yok ağrı yok tabi his te yok bacaklar uyuşuk sonra acılar başladı ...karnıma bastırdılar ebeler kanama olsun diyeymiş sonra ilk yataktan kalkış berbattı hayatımda öyle acı yaşamadım ..sonra tüm acılar günler geçtikçe azaldı tabi 20 gün filan sürdü tam anlamıyla iyiyim diyebilmem..1 hafta zordu sonuçta 7 kat dikiş oluyor ama geçti gitti annelik tüm acıları unutturuyor çok şükür bu günlerimize ...ay çok uzun yazdım ama azıcık tecrübe olsun istedim size
Ben konu açıldıkça parça parça anlattım sen tam bi doğum hikayesi yapmışsın canım:)))) benimde aynıydı herşey ama sonda uyuşunca takın dedim hakikaten hiç hissetmedim. Birde bir kaç kat kestiler asılmaya başlayınca 2_3 kişi korktum hafif uyku hali olacak kadar bayıltmışlar toplam 45 dk da çıktım diğer herşey tam anlattığın gibi oldu:))) ebeler bastıkça bağırdım resmen :( birde ayağa kalkmak zor sonrası atlatıloyor bi şekilde. Hayırlısı ile 2. Doğum hikayelerimizi anlatım inşallah zamanı gelince :))))

Kizlar aksam ustuden beri sol gogsumden surekli sut geliyor.camasir yok icimde tisortum surekli islaniyor oyle farkettim.
Dogum habercisi fln degildir insallah.olmaz dimi boyle bisey.
Canım benim annemde hamileyken çok sütü akmış 6 aylıkken başlamış ama doğurmamış inşallah seninde öyle olur. Benimde bi ara damla damla geldi söylemiştim burada ama şimdi tık yok.

Ben konu açıldıkça parça parça anlattım sen tam bi doğum hikayesi yapmışsın canım:)))) benimde aynıydı herşey ama sonda uyuşunca takın dedim hakikaten hiç hissetmedim. Birde bir kaç kat kestiler asılmaya başlayınca 2_3 kişi korktum hafif uyku hali olacak kadar bayıltmışlar toplam 45 dk da çıktım diğer herşey tam anlattığın gibi oldu:))) ebeler bastıkça bağırdım resmen :KK43: birde ayağa kalkmak zor sonrası atlatıloyor bi şekilde. Hayırlısı ile 2. Doğum hikayelerimizi anlatım inşallah zamanı gelince :))))
Ayaga kalkmak bence hic birsey degil en kotusu o karima bastirmalariydi cok can acitiyor.

Kızlarrrrrrr o hayat benim açtı annem because of you because of you kız bu efsun tıpkı sen gibi konuşuyor ya :KK70: babasının çıtır karısı yeşil maske yapmış :)))) vayyy babamın paralarını yiye yiye yeşil dolara dönmüş suratın diyor :KK70: ve daha neler neler.
Bn de onu izliyorm 2 haftadır bağımlılık yaptı. hakkaten iyi tespit aynı bzim@because of you

Hamileligin son demleri bebislerimizi bekleme zamanlarindayiz ya heyecanla.. ben de bu kv. Şevk mevk heyecan birakmadi :110:Besik diye tutturuyordu yaa park yatak alicaz daha kullanisli uzun sure kulaniriz dedik 100 kere ama inatla ara ara besik diye tutturuyordu kac aydir hani.. gecen anlasildi nedeni.. biri kiyafet hediye etmis sonradan gelirim demis izmirden ziyarete.. ben de uzerine 40inda mevlut yapilimca ya da 6. Ayinda havalar da guzellestiginde toplu bir agirlama etkinligi yapilabilir sonradan dedim ozaman herkesi cagiralim gorsunler bebegi dedim bu sesini yukseltti bana olmaz oyle sey ben cat kapi gitmistim insanlar da cat kapi gelecek dedi. Tanimadigim insanlari muze gezer gibi evime getirmeyi planliyormus meger posta posta. Besik de sunum olacak millete !!!!:olamaz: hayvanat bahcesi mi burasi oldu olacak giriste bilet kes:rolleyes:Diyorum simdi uzerinde dusunme zamani gelince artik mudehale edersin ama yok yaa aklima geldikce sinirlerim kalkiyor iyice :olamaz::KK57: bu simdiden hafta hafta kimi getirceginin planlarini organizasyonunu yapiyordur:110::KK34:

Ben konu açıldıkça parça parça anlattım sen tam bi doğum hikayesi yapmışsın canım:)))) benimde aynıydı herşey ama sonda uyuşunca takın dedim hakikaten hiç hissetmedim. Birde bir kaç kat kestiler asılmaya başlayınca 2_3 kişi korktum hafif uyku hali olacak kadar bayıltmışlar toplam 45 dk da çıktım diğer herşey tam anlattığın gibi oldu:))) ebeler bastıkça bağırdım resmen :KK43: birde ayağa kalkmak zor sonrası atlatıloyor bi şekilde. Hayırlısı ile 2. Doğum hikayelerimizi anlatım inşallah zamanı gelince :))))
Canim bisey sorucam deneyimli bir annesin diye dogumdan cikar cikmaz gobusler ne kadar iniyor ona gore mi camasir almak lazim hastane icin?

Memnun msn cnm.Sanki çok iyi almazms gibime gelio bu tarz aletler.jilet bir günlük de olsa iyi temizlio gibime gelio.sanki böyle aletler tam kökten kesmiick gibi.
Bende kısa yazmayı asla beceremem :)
Canım şöyle diyim günlük hayatta bi lazer yada ağdaya asla değişmem.. Ama şuan için çok işe yarıyor.. Normal zamanda bile jilet yaparken ufak tefek mutlaka keserim ben kendimi :( şimdi zaten göbekten hiç bişey görünmüyor, derin keserim diye korkuyorum :( temizliğin bitmiş hali jiletten farksız oluyor zaten.. Ha bunun çok daha kaliteli olanları var bu biraz basit pilli bişey, ama 3 5 ay için bu idare etsin diye düşündüm.. Kaliteli bi jilet bide jel alsam zaten 30tl yi haydi haydi geçer alıyım deniyim dedim, memnun kaldım çok şükür :)

Back
X