• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Hamileligin son demleri bebislerimizi bekleme zamanlarindayiz ya heyecanla.. ben de bu kv. Şevk mevk heyecan birakmadi :110:Besik diye tutturuyordu yaa park yatak alicaz daha kullanisli uzun sure kulaniriz dedik 100 kere ama inatla ara ara besik diye tutturuyordu kac aydir hani.. gecen anlasildi nedeni.. biri kiyafet hediye etmis sonradan gelirim demis izmirden ziyarete.. ben de uzerine 40inda mevlut yapilimca ya da 6. Ayinda havalar da guzellestiginde toplu bir agirlama etkinligi yapilabilir sonradan dedim ozaman herkesi cagiralim gorsunler bebegi dedim bu sesini yukseltti bana olmaz oyle sey ben cat kapi gitmistim insanlar da cat kapi gelecek dedi. Tanimadigim insanlari muze gezer gibi evime getirmeyi planliyormus meger posta posta. Besik de sunum olacak millete !!!!:olamaz: hayvanat bahcesi mi burasi oldu olacak giriste bilet kes:rolleyes:Diyorum simdi uzerinde dusunme zamani gelince artik mudehale edersin ama yok yaa aklima geldikce sinirlerim kalkiyor iyice :olamaz::KK57: bu simdiden hafta hafta kimi getirceginin planlarini organizasyonunu yapiyordur:110::KK34:

Bizim hormonlar değilde kayınvalidelerin hormonları coşmuş anlaşılan :işsiz:

mesela bak demin de kaç gün kaldı şimdi doğuma kızım dedi?? normal olursa 49 sezeryan 39 dedim ayyyy bi kaşını çattııııı sen sezeryan mı düşünüyosun yoksa dedi :oha: ne var ya bu sezeryanda 6 kişi çöreklenip tecavüz mü ediyo bu sezeryanda diye bağırmışım annem zor çıkardı odadan.. sonra çok güldük zaten ama hormonlarım baya aktif hakikaten[/QUOTE
bombaymis canim ya :KK70: millette saplanti olmus sezeryan karsitligi bana da es dost soruyor ne zaman nasil diye senin tarzda cevap veriyorum hemen basliyorlar amann sezeryan yapim deme, catin dar derler inanma, bebek ters derler inanma :KK70: bizi oldurtcek bunlar :KK70:

Bizim hormonlar değilde kayınvalidelerin hormonları coşmuş anlaşılan :işsiz:
Aynen canim yaa kadina gelme de demiorum bariz aralikli olarak toptan getir diorum tanimadigim insanlar dahi olsa getirecekleri ki isimlerini dahi bilmiyorum dusun...yine gonlu olsun diyorum ama yok illaki biseyini cikartacak.. gecen de ben evdeyken kaloriferlermizi buyuteymisiz ev isinmiyor diye iscileri getirtcekmis kayinpederle birlikte.. esim de arayip ya kizi niye muhattap ediyorsunuz ben evdeyken gelsin isciler ben basinda dururum dedi diye kayinpederi de doldurmus. Gecen ziyarete gottigimizde adam yuzumuze bakmadi artik neler dediyse adama.. :işsiz: valla aynen canim sesimi cikaramiyorum uzulmesin alinmasin diye de iyice biseylerini cikartmaya basladi yani.. hele ki hamile olan ben ya bir nazimi cekmislikleri olmadi:sinirli: buyur sen otur bu evde evi gezidir misafirlerine de ama ben ve torunun oturmuyor olacagiz burda diycem.en sonunda artik bebek yerine kimi gosterirsin evde nelere mudehale edersin sen karar ver demek lazim:olamaz:

Canim bisey sorucam deneyimli bir annesin diye dogumdan cikar cikmaz gobusler ne kadar iniyor ona gore mi camasir almak lazim hastane icin?
Canım göbüş yusyuvarlak tombiş ve sempatik görünüyor ya. İçi boşalmış değişik bişey oluyor ilk zamanlar tarifi imkansız ama 6 aylık gibi diyim sana. Hemen inmiyor yani. Lohusa çamaşırları satılıyor onlardan alabilirsin.

Kv içinde Allah sabır versin canım. Niye o plan yapıyor ki anlamadım gelecek olanlar ev sahibini yani seni arar sana sorar sende müsait olup olmadığını söylersin çok karışıyor seninki ve bunaltıcı gerçekten bende sabırlıyım ama sen benden daha iyisin maşallah. galiba ben şimdiye kadar bütün hamilelik stresimi kv üzerine kusardım:kusmuk: bukadar sıkarsa elbet birgün patlar insan:KK34:

Aynen canim yaa kadina gelme de demiorum bariz aralikli olarak toptan getir diorum tanimadigim insanlar dahi olsa getirecekleri ki isimlerini dahi bilmiyorum dusun...yine gonlu olsun diyorum ama yok illaki biseyini cikartacak.. gecen de ben evdeyken kaloriferlermizi buyuteymisiz ev isinmiyor diye iscileri getirtcekmis kayinpederle birlikte.. esim de arayip ya kizi niye muhattap ediyorsunuz ben evdeyken gelsin isciler ben basinda dururum dedi diye kayinpederi de doldurmus. Gecen ziyarete gottigimizde adam yuzumuze bakmadi artik neler dediyse adama.. :işsiz: valla aynen canim sesimi cikaramiyorum uzulmesin alinmasin diye de iyice biseylerini cikartmaya basladi yani.. hele ki hamile olan ben ya bir nazimi cekmislikleri olmadi:sinirli: buyur sen otur bu evde evi gezidir misafirlerine de ama ben ve torunun oturmuyor olacagiz burda diycem.en sonunda artik bebek yerine kimi gosterirsin evde nelere mudehale edersin sen karar ver demek lazim:olamaz:

Model olarak aynılar genel olarak sanırsam. Her türlü karışmanın dozunu ayarlıyamıyorlar. Bi rahat bıraksalar aslında daha hayırlı olacak.. Zaten bizde duygular değişik hallerde. Benim kv de de diyordu birileri gelecekmiş falanlar iyi gelsinler e şimdi bir de kışın 2-3 ay burada kalma planı yapmışlar (kv,kp,görümce,kaynım 2+1 ve kutu kadar ev doğum sonrası toplu lohusa sendromu paketi gibi) . Yani bizde de durumlar bunalım

because of you because of you bombaymis canim ya :KK70: millette saplanti olmus sezeryan karsitligi bana da es dost soruyor ne zaman nasil diye senin tarzda cevap veriyorum hemen basliyorlar amann sezeryan yapim deme, catin dar derler inanma, bebek ters derler inanma :KK70: bizi oldurtcek bunlar :KK70:
Ama canım benim kalbimde sorun olmasa ssvd denemek isterdim çünkü sezeryan sancıları normal doğum sancısından hafif değil sondalı bi halde ağrı çekmek üstüne ebeler gelir dikişli karnına basar offff zor gerçekten.

My moonlight My moonlight biraz sezeryan detayları verelim bari :))azıcık detay ben vereyim doktorum gece 12 den sonra birşey yiyip içme sabah 8 de hastane de ol dedi tabi bu konuşmayı doğumdan 4 gün önce yaptık 4 gün boyunca hiç uyumadım desem yeridir..neyse sabah kalkıp malum kıl tüy kesme işi yapıp hastanenin yolunu tuttuk.o kadar gerilmişimki anlatamam hayatımda ameliyathane yüzü görmemişim düşünün ..hastaneye giriş yaptık odaya aldılar kadının biri geldi soyundum ve o mavi önlüğü giydim önü kapalı popousu açık olanlardan :)) koluma damar yolu açıldı ve sordu bana sondayı Burdamı takalım yoksa uyuttuktan sonra ameliyathanede mi diye bende uyuşayım sonra dedim İyiki de öyle yapmışım çünkü uyuşturma iğnesinin hemen ardından takınca bile acıdı canım acıdı..bekledik ailece odada açım midem bulanıyor artık doktor gelmiyor 8den 11 e kadar doktor paşayı bekledim gerizekalılar ona hasta hazır değil banada doktor hazır değil diyorlarmış meğer bunu doğumhanede anladım ..11 de aldılar götürdüler koridorda giderken hayatım gözümün önünden film şeridi gibi geçti hakkaten :))) masaya oturtular anestezi uzmanı eğilmemi söyledi oturduğum yerde öne eğildim ve belden iğnemi yaptı hiç hissetmedim bile yatırıp sondayı taktılar örtüler filan çekildi kollarım yanaler bağlandı tansiyon aletleri filan bağlı tepede alet dıt dıt ötüyor 6-7 kişi içerde tam bir ameliyat sahnesi yanı..doktor gelip ben sohbet ediyoruz sanarken o kesmiş bile beni hepsi birden gülüp konuşuyor ben şok tabi birden böyle sarsılma hissetim sağa sola sallanma Meğer karnımı açıyormuş iyice ..sonra o güzel ağlama sesi bebeğim geldi yanağıma dokundurdu ebe onu alıp yanda lavabo gibi bir yerde yıkayıp sarıp götürdüler beni dikmeye başlamışlar çıktık toplamda hepsi 25 dakka sürdü :)) 11:25 de oğlum geldi...odaya getirdiler 3 saat filan Prenses gibiydim oğlum yanımda acı yok ağrı yok tabi his te yok bacaklar uyuşuk sonra acılar başladı ...karnıma bastırdılar ebeler kanama olsun diyeymiş sonra ilk yataktan kalkış berbattı hayatımda öyle acı yaşamadım ..sonra tüm acılar günler geçtikçe azaldı tabi 20 gün filan sürdü tam anlamıyla iyiyim diyebilmem..1 hafta zordu sonuçta 7 kat dikiş oluyor ama geçti gitti annelik tüm acıları unutturuyor çok şükür bu günlerimize ...ay çok uzun yazdım ama azıcık tecrübe olsun istedim size
Ayy okurken bile kalbim firlucakti.bn de 2 kere yaşadım o ameliyata gtme olayını buz gibi yere gir.kuzu gibi onlugu giy bekle ama adımı sorup uyuttuklari için fazla bi anim yok smdi korkmaya basladım uyanikken Nasi olcak diye inşallah anlamadan geçer gider yüzümüze yapıştırırlar yavrularımızı :) ilk ameliyt da çok ağrı çektim ama 2.de hiç cekmedm bakalım bu nasıl olacak ama 4.gun turp gibi oluyrm bn.ağrım sizim kalmiyor insllah yine öyle olur

Ama canım benim kalbimde sorun olmasa ssvd denemek isterdim çünkü sezeryan sancıları normal doğum sancısından hafif değil sondalı bi halde ağrı çekmek üstüne ebeler gelir dikişli karnına basar offff zor gerçekten.

Ya ameliyat sonucta mutlaka zorlugu vardir ama normal dogumda sans isi cok rahatta gecebilir cok zor da gecebilir muamma :dua::KK16:

Model olarak aynılar genel olarak sanırsam. Her türlü karışmanın dozunu ayarlıyamıyorlar. Bi rahat bıraksalar aslında daha hayırlı olacak.. Zaten bizde duygular değişik hallerde. Benim kv de de diyordu birileri gelecekmiş falanlar iyi gelsinler e şimdi bir de kışın 2-3 ay burada kalma planı yapmışlar (kv,kp,görümce,kaynım 2+1 ve kutu kadar ev doğum sonrası toplu lohusa sendromu paketi gibi) . Yani bizde de durumlar bunalım
Ayyy Seninkide kötü 2_3 ay ne yapacaklar senin evinde aynı şehirde değilmisiniz? 10_15 gün kalsalar yine neyse. Gerçi Bizde durumlar nasıl olacak oda muamma oooffffff of.

Ayy okurken bile kalbim firlucakti.bn de 2 kere yaşadım o ameliyata gtme olayını buz gibi yere gir.kuzu gibi onlugu giy bekle ama adımı sorup uyuttuklari için fazla bi anim yok smdi korkmaya basladım uyanikken Nasi olcak diye inşallah anlamadan geçer gider yüzümüze yapıştırırlar yavrularımızı :) ilk ameliyt da çok ağrı çektim ama 2.de hiç cekmedm bakalım bu nasıl olacak ama 4.gun turp gibi oluyrm bn.ağrım sizim kalmiyor insllah yine öyle olur
Maşallah sana ozaman yine öyle olur sonuç olarak hepsi sezeryan.

Yaa dikisli karna neden bastiriyorlar bastrmasalar olmaz mı acaba:KK43:
Rahim büyüdü yaaa normal doğum sancıları ile küçülmeye başlıyor doğum sonrası kendi boyutuna ulaşmaya başlıyor. Biz sancıyı önce çekmediğimiz için rahim ne olduğunu şaşırıyor küçülemiyor patlak top:)))) gibi kalıyor ya hani:))))) işte bastırıp kasılma ve sancıları tetikliyorlar bizde dikişli dikişli sancı çekip bağırıyoruz:)))) kanamada azalıyor bu sayede:))))) patlak top burdan geliyor Kızlarrrrrrr.

Ayyy Seninkide kötü 2_3 ay ne yapacaklar senin evinde aynı şehirde değilmisiniz? 10_15 gün kalsalar yine neyse. Gerçi Bizde durumlar nasıl olacak oda muamma oooffffff of.

Yok canım farklı şehirlerdeyiz. 2 sene önceki yaşantıya dönüş yapıyoruz tekrardan.. İşte hepimizin farklı farklı

Yok canım farklı şehirlerdeyiz. 2 sene önceki yaşantıya dönüş yapıyoruz tekrardan.. İşte hepimizin farklı farklı
Farklı şehirlerde bile olsa hadi en fazla 1 ay kalsın sezeryan olursan kv destek olur diyelim 3 ay fazla bence. Ama en azından bi limiti var:)))) bizde oda yok bakalım.

:KK17::KK34::KK34:
Farklı şehirlerde bile olsa hadi en fazla 1 ay kalsın sezeryan olursan kv destek olur diyelim 3 ay fazla bence. Ama en azından bi limiti var:)))) bizde oda yok bakalım.
Gidin artıkta diyemeyiz benimki de kp alır gelirim 2ay kalırım diyo :işsiz:offf hiç çekemem yaa çok karışıyor benimkide.doğumdan 20 gün sonra alır çocuğu ben gelirim memlekete diyorum ooo yok kırkı çıkmadan gelemezsinde hasta olurda evinde rahat edersinde neler neler.kaynımın yanında bile konuşulmuş şok oldum.konuşuyoruz tel.da doğumda gelirsin artık amcası gezersiniz yeğeninle diyorum.aaa abla 40ı çıkmadan gezemez o naptın gerçi bu konuda anneler daha bilgilidir onlara sorarsın ama diyo ben şokkkk

Bizimkilerin genel planları o yazı orada kışı bizimle geçirmek bu seneye özel değil yani :işsiz: ayy bilmiyim dip dibe hiç olacak gibi değil ki eskiyi de göz önünde bulundurursam yok ya :KK12: hayırlısı bakim

Back
X