2016 Kasım Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar..

5.gunu yapılıyormus.500dolar gıbı bır rakamdan bahsedılmıştı ama ben yaptırmadım.
düşükten sonra genetıge gonderdınız mı ??
Ben düşük yasadım genetıge yolladık beklıyorum bu hafta içi sonuc gelecek .sız ıkı dusukte kacıncı hafta ve hang tahlillerı yaptırdınız.

Canım selam nerede yaptıracaksın ? Bende bı ay başlıyorum adet duzenleyıcım bıtınce başlıyor bakalım :) benım 3. Denemem olacak sana ıstedıgın konuda yardımcı olabılırırm. Merak ettıklerkn neler?

Canım benımde senın gıbı ılk denememde tuttu ama 9 haftalıkken kalbı durdu daha sonra kürtaj arkasından dondurulmuşlar ama olmadı. Genetık yaptırdım ama kromozom farkı hıcbırsey çıkmadı doğal selezyon dıyorlar ılk düsuge , ama benım ıcıme sınmedı pıhtaslma testı yaptırdım 12 lı Mutasyon Ankara'ya gıdıyor 3 hafta da sonuç gelıyor ve protein c degerım yüksek çıkmış buyuzden pıhtılaşma sayılıp bır sonramı denemede sulandırıcı ıgneye başlayacağım. Sana tavsıyem Kesın bunu yaptır bır genetik lab da Dr lar gerek yok dıyor ama cektıgımızı bır bız bılırız

Aleykum salaaam, canım ben Azeriyim_ Bahçeci'nin Bakü şubesinde başladık tedaviye. Türkiye'de yapmayı düşünuyorduk_ hatta Ankaraya geldik , bi kaç merkez ve profesörlerle görüştük. Ama hemen başlamadilar tedaviye_ histereskopi , test falan derken Türkiyede kalma süremiz (28 gün) nerdeyse bitecekti. Ordaki doktorlardan bilgi alip Baküye döndük ve bu ay başladik. Ben hep bu sitede tüp bebek yaptıranlarin hikâyelerini okurdum_ sonucunu onlar gibi heyecanla bekliyordum. Sevinenle sevinir, üzülenlerle ağlardim. Şimdi kendim başladim yazmaya_ inşallah Rabbim hepimize pozitif sonuçlar ve sağlıkli bebekler nasip eder_ Amin.
Bu arada canım senin tedavin de inşallah güzel bebeklerle sonuçlanir_ başarılar dilerim.
Merak ettiğim şu: 4 kasım adet oldum ve 5 kasımda doktora gittim, 14 yumurta saydi ve 225 ml gonal f vurmami söyledi doktorum. Perşembe kontrole gideceğim, acaba iğne dozunu kontrolden sonra azaltir mi? Yumurtaliklarim ağrıyo sanki..
Yaani yumurta olgunlaşana kadar ayni doz iğne ile mi devam ediyor? siz hep aynı doz mu kullandınız?

Cok haklısın 3düşüğe kadar normal dedıkce dr um sınır oluyorum. Yahu ilk düşükte az cok sebebı belli oluyor . Kürtaj sonucu genetıge gıttıgınde. Ona gore test vs yapılır ve yıne o duruma uygun tedavı programlanır. Aynı seyı yasamak istemıyorum

Hubannn biz seninle başka bi topikte karşılaştıkmı acaba? mart nisan topiği olabilirmi?
Eylülde ilk tup bebek tedavımı yaptırdım.. sonra düşükle sonuclandı. Bırcok konuda aktıftım canım .. sen tedavının hang asamasındasın??

Eylülde ilk tup bebek tedavımı yaptırdım.. sonra düşükle sonuclandı. Bırcok konuda aktıftım canım .. sen tedavının hang asamasındasın??
Eylüll o zaman yine aynı gruptaydık
Eylülde başladık bizde tedaviye
Donduruldu ilk regl ile başlayacaktık başlayamadık kistler çıktı
Bu ay başladık çok şükür ve ctesi gerçekleşecek transferimiz inş Allahın izniyle
Rabbim hakkımzda hayırlısını nasip etsin
Embriyon ne kaliteydi kaçıncı gün embriyosuydu
Kaçıncı haftada düştü
İnş hakkındaki en hayırlısı en kısa zamanda çalar kapını

Duslarım senınle olcak cnm rabbım hayırlı sonuclar saglıklı bır bebıs versın ınşşşş
Benım 5 tane dondurulmuşum var. 1tane 5.gun embrıyosu transfer edıldı.
Degerlerım cok ıyıydı. Kese cok ıyı oluştu yolk oluştu bebiş oluştu 7. Haftada kalp atısını duycaz dıye gıttıgımızde ogrendıkkı gelişimi durmuş. Hayatla bağdasmayan turden bır bebekmış. Zaten dusermış yanı. 8 gebelikten 1 mutlaka bu sebeple dusuk oluyomuş.
Kürtaj olup genetıge yolladık ınş sorun cıkmaz. Sende dua et olurmu..
senın embrıyolar ne durumda ?? Kavıncı gun embrıyosu?

Kac yumurta oldu iyi mi kotu mu? Dollendimi dollenmedimi kalitesi nasıl oldu kacinci gune gitti? Transfer olduktan sonra tutcakmi tutmayacakmi tuttu diyelim düşükle sonuclanirmi yoksa saglikla devam edermi???? Sorunlar sorular karmakarisik durumlarr.. Rabbim aklimiza mukayyet ol sabır ver duamizi kabul et merhamet et yardim et bize.. Rabbim saglikli hayirli evlatlar nasip etsin O`nun hazinesi geniş.. inanıyorum.. olacak..

Tup benek tedavısınde cooook buyuk sıkıntılar yok işte tam bu noktada zorlanıp yıpranıyoruz. Beklemek. Hamile kalana kadar bekle. Hamıle kal onca yıl beklemiş hasretle hayal etmişşin bu anı hıııııc tadını cıkarama .. 9ay bekle:) dogsun yıne endışelen .
Rabbım saglıklı evlatlar nasıp etsın canım. Bu gunlerımıze sukur ama allah bugunlerıdr aratmasın

Nasipten öteye gidilmiyor
Hakkımızda hayırlısı inş hepimizin
Benim 2 embriyo var
Biri 3.gün donduruldu diğeri 5.gün donduruldu
Ama 3.gün olanı transfer edecekler
Hep bu yolda olan herkes herzaman dualarımda

Nasipten öteye gidilmiyor
Hakkımızda hayırlısı inş hepimizin
Benim 2 embriyo var
Biri 3.gün donduruldu diğeri 5.gün donduruldu
Ama 3.gün olanı transfer edecekler
Hep bu yolda olan herkes herzaman dualarımda
Hayırlısı olsun ınş yasınız ksc

kızlar slm hepinize bende bu ay transfer olucam kısmetse dondurulmuş emriyolarımdan ben pko var temmuzda toplandı yumurtalarım ama pko olduğu için doktorum ilk adetinde değil 2. sinde yapalım dedi eylüle denk geliyordu adet olduğum gün safra ameliyatı olduğum için kaldı 31 ekimde adet olunca doktorum 1 kasımda estrofem başlattı 11 kasımda kontrolüm var tahminen bi aksilik çıkmazsa 19 kasımda olucam galiba transferimi

Ne güzel çocuklarınız var ben 7yıllık evliyim çocuğum yok 5kez denedim çok yoruldum
sende benim gibisin bende 7 yııllık evliyim 3 kez kendi kendime 2 kezde aşılama ila hamile kalmıştım ama 3 ü kanama yoluyla düşerken 2 tanesininde kalp atışları durmuştu ama tüp bebekte ilk deneyimim

serkan bey e gitmeden önce aklımda bir sürü soru işareti vardı hatta bülen urman mı serkan Oral mı gidip gidip geliyordum.. daha sonra bülent bey e giden bir çok bayandan hastalarına çok fazla zaman ayırmadığını duymuştum.. Çünkü nede olsa tüp bebek biraz da psikolojik te bir süreç.. Birgün Serkan Bey bir kanalda tüp bebek tedavisini anlatırken "bizim için önemli olan Bir sürü Soru işareti ile gelen hastalarımızı Tekrardan Bize Geldiğinde O Soru işaretlerini yok etmiş olmamız " dedi ve eşime biz Serkan Bey e gidiyoruz dedim ve Gittik..
İlk Görüşmemiz 55 dk Sürdü 55 dk diyip geçme sakın benim bütün soru işaretlerimi Yok ettiğini anladım vedalaşırken.. ve yumurtalarımın toplanacağı gün Narkoz verilirken tedirgin oldum korktum açıkçası ama Serkan Bey Bana El sallayarak "sakın korkma ben burdayım herşey iyi olucak" dedi.. ilgisi alakası bir Dr çok öte inanın ve herşeyden en Önemlisi Güler yüzlü.. Muayene Ücreti 350 Tl ama Tüp bebek Fiyatı ben pko hastası olduğum için 15.000 tl yi buldu ama bu benim ücretim.. benim durumumla senin durumun farklı belki senin ki daha az tutucak.. şuna İnan Serkan Bey Ver parayı Hadi tüp bebek diyen Tutmadığındada ver şu kadar daha diyen paragöz Biri değil Bir kere Görüşmeye Gitsen inan bana İşte bu Diceksin.. Benim bir Arkadaşımda rezevr azlığı var serkan bey i onada önerdim ilk denemesi birde şuan 7 haftalık hamile.. Birde kuzenimin eşinede tüp bebek yaptı serkan bey onuda önümüzdeki hafta sonucunu alıcaz İnşallah yardımcı olabilmişimdir şunu unutma hangi doktora gidersen Git Odasından Çıktığında sıfır soru işareti olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…