5.gunu yapılıyormus.500dolar gıbı bır rakamdan bahsedılmıştı ama ben yaptırmadım.3 kez tedavi oldum, 2 düşük, bir negatif sonuç aldım, iki tedavide düşük olunca 4. de embriyolara ngs önerdi doktor.. ama sormayı unuttum embriyonun 5. günümü bakılıyor acaba yoksa 3. günümü? baya masraflı oluyor galiba, yaptıran varsa yazabilirmi ücretini?
Canım selam nerede yaptıracaksın ? Bende bı ay başlıyorum adet duzenleyıcım bıtınce başlıyor bakalım :) benım 3. Denemem olacak sana ıstedıgın konuda yardımcı olabılırırm. Merak ettıklerkn neler?Merhaba arkadaşlar_ ben de bu ay Allah'in izni ile tüp bebeye başlayacağim. Ilk denemem çok heyecanliyim, hem de korkuyorum...psikolojimi nasıl tutacagimi da bilmiyorum...
7 yıllık evliyim, kendiliğinden hamile kaldım ama hep düşükle sonuçlandi. Son 2 yıldır hiç hamile kalmadigim için tüp yapamaya karar verdik. Tutar mi? Tutar da düşer mi diye düşünmekten tedirgin oldum. Bilginize ihtiyacım var ....
Canım benımde senın gıbı ılk denememde tuttu ama 9 haftalıkken kalbı durdu daha sonra kürtaj arkasından dondurulmuşlar ama olmadı. Genetık yaptırdım ama kromozom farkı hıcbırsey çıkmadı doğal selezyon dıyorlar ılk düsuge , ama benım ıcıme sınmedı pıhtaslma testı yaptırdım 12 lı Mutasyon Ankara'ya gıdıyor 3 hafta da sonuç gelıyor ve protein c degerım yüksek çıkmış buyuzden pıhtılaşma sayılıp bır sonramı denemede sulandırıcı ıgneye başlayacağım. Sana tavsıyem Kesın bunu yaptır bır genetik lab da Dr lar gerek yok dıyor ama cektıgımızı bır bız bılırızMerhaba ilk tup bebek denememde hamıle kaldım . Hıcbır sorunumuz yok! İlk kez tedavı ıle hamıle kaldım. 7haftalıkken gelişimi durdu ve kaybettım. Kürtaj sonucu genetıge gıttı. Sonuc beklıyorumdoktorum hıc arastırmayalım diyor. Ne genetık ne kromozom ne pıhtılasma testı hıcbırıne bakmayı tavsıye etmıyor. 5adet 5.gun embrıyom var ama onlar artık hıc ıçime sınmıyor. Ben ıyıce bır arastırmayı ıstıyorum esımı ve benı. Sonra cgh denen teknıkle tedavıye en bastan baslayıp saglıklı embrıyo secılsın ıstıyorum. Dr bu konuda asla mantıklı bır yol degıl bu dıyor. Çöpe atmayalım dıyor.
Ben 29 yasındayım ve ilk hamile kaldım ve aynı seyı yasamayı istemıyorumsız genetıkte sorun cıkmasına ragmen arastırma yapılmadan mı tedavıye devam edeceksınız??
Genetık sonucunuzu benımle paylasmanızı rıca edebilirmıyım??
Aleykum salaaam, canım ben Azeriyim_ Bahçeci'nin Bakü şubesinde başladık tedaviye. Türkiye'de yapmayı düşünuyorduk_ hatta Ankaraya geldik , bi kaç merkez ve profesörlerle görüştük. Ama hemen başlamadilar tedaviye_ histereskopi , test falan derken Türkiyede kalma süremiz (28 gün) nerdeyse bitecekti. Ordaki doktorlardan bilgi alip Baküye döndük ve bu ay başladik. Ben hep bu sitede tüp bebek yaptıranlarin hikâyelerini okurdum_ sonucunu onlar gibi heyecanla bekliyordum. Sevinenle sevinir, üzülenlerle ağlardim. Şimdi kendim başladim yazmaya_ inşallah Rabbim hepimize pozitif sonuçlar ve sağlıkli bebekler nasip eder_ Amin.Canım selam nerede yaptıracaksın ? Bende bı ay başlıyorum adet duzenleyıcım bıtınce başlıyor bakalım :) benım 3. Denemem olacak sana ıstedıgın konuda yardımcı olabılırırm. Merak ettıklerkn neler?
Cok haklısın 3düşüğe kadar normal dedıkce dr um sınır oluyorum. Yahu ilk düşükte az cok sebebı belli oluyor . Kürtaj sonucu genetıge gıttıgınde. Ona gore test vs yapılır ve yıne o duruma uygun tedavı programlanır. Aynı seyı yasamak istemıyorumCanım benımde senın gıbı ılk denememde tuttu ama 9 haftalıkken kalbı durdu daha sonra kürtaj arkasından dondurulmuşlar ama olmadı. Genetık yaptırdım ama kromozom farkı hıcbırsey çıkmadı doğal selezyon dıyorlar ılk düsuge , ama benım ıcıme sınmedı pıhtaslma testı yaptırdım 12 lı Mutasyon Ankara'ya gıdıyor 3 hafta da sonuç gelıyor ve protein c degerım yüksek çıkmış buyuzden pıhtılaşma sayılıp bır sonramı denemede sulandırıcı ıgneye başlayacağım. Sana tavsıyem Kesın bunu yaptır bır genetik lab da Dr lar gerek yok dıyor ama cektıgımızı bır bız bılırız
Eylülde ilk tup bebek tedavımı yaptırdım.. sonra düşükle sonuclandı. Bırcok konuda aktıftım canım .. sen tedavının hang asamasındasın??Hubannn biz seninle başka bi topikte karşılaştıkmı acaba? mart nisan topiği olabilirmi?
Eylüll o zaman yine aynı gruptaydıkEylülde ilk tup bebek tedavımı yaptırdım.. sonra düşükle sonuclandı. Bırcok konuda aktıftım canım .. sen tedavının hang asamasındasın??
Duslarım senınle olcak cnm rabbım hayırlı sonuclar saglıklı bır bebıs versın ınşşşşEylüll o zaman yine aynı gruptaydık
Eylülde başladık bizde tedaviye
Donduruldu ilk regl ile başlayacaktık başlayamadık kistler çıktı
Bu ay başladık çok şükür ve ctesi gerçekleşecek transferimiz inş Allahın izniyle
Rabbim hakkımzda hayırlısını nasip etsin
Embriyon ne kaliteydi kaçıncı gün embriyosuydu
Kaçıncı haftada düştü
İnş hakkındaki en hayırlısı en kısa zamanda çalar kapını
Tup benek tedavısınde cooook buyuk sıkıntılar yok işte tam bu noktada zorlanıp yıpranıyoruz. Beklemek. Hamile kalana kadar bekle. Hamıle kal onca yıl beklemiş hasretle hayal etmişşin bu anı hıııııc tadını cıkarama .. 9ay bekle:) dogsun yıne endışelen .Kac yumurta oldu iyi mi kotu mu? Dollendimi dollenmedimi kalitesi nasıl oldu kacinci gune gitti? Transfer olduktan sonra tutcakmi tutmayacakmi tuttu diyelim düşükle sonuclanirmi yoksa saglikla devam edermi???? Sorunlar sorular karmakarisik durumlarr.. Rabbim aklimiza mukayyet ol sabır ver duamizi kabul et merhamet et yardim et bize.. Rabbim saglikli hayirli evlatlar nasip etsin O`nun hazinesi geniş.. inanıyorum.. olacak..
Nasipten öteye gidilmiyorDuslarım senınle olcak cnm rabbım hayırlı sonuclar saglıklı bır bebıs versın ınşşşş
Benım 5 tane dondurulmuşum var. 1tane 5.gun embrıyosu transfer edıldı.
Degerlerım cok ıyıydı. Kese cok ıyı oluştu yolk oluştu bebiş oluştu 7. Haftada kalp atısını duycaz dıye gıttıgımızde ogrendıkkı gelişimi durmuş. Hayatla bağdasmayan turden bır bebekmış. Zaten dusermış yanı. 8 gebelikten 1 mutlaka bu sebeple dusuk oluyomuş.
Kürtaj olup genetıge yolladık ınş sorun cıkmaz. Sende dua et olurmu..
senın embrıyolar ne durumda ?? Kavıncı gun embrıyosu?
Hayırlısı olsun ınş yasınız kscNasipten öteye gidilmiyor
Hakkımızda hayırlısı inş hepimizin
Benim 2 embriyo var
Biri 3.gün donduruldu diğeri 5.gün donduruldu
Ama 3.gün olanı transfer edecekler
Hep bu yolda olan herkes herzaman dualarımda
28 im benHayırlısı olsun ınş yasınız ksc
sende benim gibisin bende 7 yııllık evliyim 3 kez kendi kendime 2 kezde aşılama ila hamile kalmıştım ama 3 ü kanama yoluyla düşerken 2 tanesininde kalp atışları durmuştu ama tüp bebekte ilk deneyimimNe güzel çocuklarınız var ben 7yıllık evliyim çocuğum yok 5kez denedim çok yoruldum
slm canım bende ist tedavi görüyorum doktorum Serkan Oralistanbulda tedavi gören kimler?
doktor isimlerini öğrenebilir miyim?
Serkan bey hakkında fıkırlerınızı paylasırmısınız. Ucretı,ılgı slakası, ıstedıgınız zaman ulasabılıyormusunuz vsslm canım bende ist tedavi görüyorum doktorum Serkan Oral
benim bir arkadaşıma doktoru aynen böyle söyledi transferde 3 tane koyduher tedavimde doktorum 2 tane transfer etti. ama kalite durumlarına göre 3 bile edebilirim dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?