- 29 Mart 2011
- 8.135
- 2.082
- 173
Çok teşekkür ederim canım_ desteğin içingerçekten burada bir birimize destek olmak, sürecimizi paylaşmak iyi geliyor. Inşallah Rabbim bir birimize güzel_ mutlu haberler vermeyi nasip etsin Canım senin tedavin nasıl gidiyor? Kaç yıllık evlisin?
Bu ay histereskopi olcam çizik atılacak
Aralık'ta tüp bebeğe başlıycam . 4. Tüp bebeğim olcak ..
ilk tüp bebek tutmadı ,2. Sinden kızım var,3. Dü düşük oldu ..inş bu sefer kızıma kardeş nasip eder rabbim
Zor bi süreç sıkıldım tüp bebekten herşeyinden .eşimden kaynaklı sorunumuz var tüp bebek harici hamile olmamda imkansız .. rabbim kuvvet versin hepimize
Bilmiyorum neden böyle oldum normalde çok pozitif tedavi oldum 3 tedavide de ama düşük olunca sanırım daha etkilendim ..tedaviye başlasam belki düzelirim bekleyip düşünmek daha zor geldiHayirli olsun canim tedavin niye boyle karamsar konusuyosun bak ne güzel anne olmayi basarabilmissininsallah 2. de olacak zor bi süreç meşakkatli gerçekten ama değer diye düşünüyorum bunu en iyi sen anlarsin bir evlat sahibi olarak
Bilmiyorum neden böyle oldum normalde çok pozitif tedavi oldum 3 tedavide de ama düşük olunca sanırım daha etkilendim ..tedaviye başlasam belki düzelirim bekleyip düşünmek daha zor geldirabbim bu yolda kimseyi boynu bükük bırakmasın inş doğuralım ikişer ikişer inş:)
Kaç opu oldu, dondurulmuşmu kullanılcak? İnş bu kez olur cnm, farklı olarak bişey önerdimi doktorun, bizim embriyo gentiğine bakılcak bu kez, tabi daha çok varGecen sene de bana 1 tane iyi kalite bir tane de 2. Kalite blast embriyo transferi olmustu ama ne yazikki olmadi. Simdi 5. Tedavim yarin 3. Gun embriyosu olarak transfer olacak ama kalitelerini henüz bilmiyorum
Hadi inşallah_ bu ay bebişlerin sana sıkı sıkı tutunacak_ ve seni güzel bebeklerin annesi yapacak inşallah, Allah'in izni ileGunaydinn canimmm bugün hepimiz için güzel bir gün olsun :)4.5 yillik evliyim ben cnm yumurtalar toplandi embriyolar donduruldu ohss riski ile 2 ay bekleme surecim vardi bu ay adetimi bekliyorum sonrasinda transferim olacak insallah
Sizin embriyoya pgt mi yapılacak?Kaç opu oldu, dondurulmuşmu kullanılcak? İnş bu kez olur cnm, farklı olarak bişey önerdimi doktorun, bizim embriyo gentiğine bakılcak bu kez, tabi daha çok var
4 yumurta toplanmisti ben hic dondurmadim dondurulmuş denemedim doktorum rahim durumum iyi oldugu icin hic erteleme geregi duymadi tabi bazı doktorlar Rahim dinlensin taraftari ama benim doktorum hic beklemedi tedavilerimin hepsi 28 gunde sonuçlandı. Bu kez ilk defa 3 embriyomda transfer oldu oncesinde hep 2 konmustu. Bide tedaviden 1 hafta önce rahime cizik atildi. Biz eşimle genetik test yaptirdik normal çıktı ama yumurta sayim az oldugu icin embriyonun genetigine hic bakilmadiKaç opu oldu, dondurulmuşmu kullanılcak? İnş bu kez olur cnm, farklı olarak bişey önerdimi doktorun, bizim embriyo gentiğine bakılcak bu kez, tabi daha çok var
Düşük cok kötü ama iyi tarafindan dusunelim vucudun hamile kalabiliyor ben inaniyorum bu sefer olacak. Düşük yaptigin tedavi ile miydi bide transferden sonra hangi ilaçları kullanmistin? Kizlarimiza birer kardes insBilmiyorum neden böyle oldum normalde çok pozitif tedavi oldum 3 tedavide de ama düşük olunca sanırım daha etkilendim ..tedaviye başlasam belki düzelirim bekleyip düşünmek daha zor geldirabbim bu yolda kimseyi boynu bükük bırakmasın inş doğuralım ikişer ikişer inş:)
Hadi inşallah_ bu ay bebişlerin sana sıkı sıkı tutunacak_ ve seni güzel bebeklerin annesi yapacak inşallah, Allah'in izni ile
Ben de 7 yıllık evliyim, bugün ya yarın adet günüm. Sizlerle paylaştıkça gerçekten iyi geliyor. Bu ay hepimize uğurlu olsun inşallah
Hem kasım bebekleri kız oluyormuş
İnş cnm rabbim bu zorlukları çeken insanların emeklerini boşa çıkarmasınDüşük cok kötü ama iyi tarafindan dusunelim vucudun hamile kalabiliyor ben inaniyorum bu sefer olacak. Düşük yaptigin tedavi ile miydi bide transferden sonra hangi ilaçları kullanmistin? Kizlarimiza birer kardes ins
Ben yeni baştan tedavi olacağım ve embriyo oluştuğunda ngs ile bakılacakSizin embriyoya pgt mi yapılacak?
Inşallah canım_ hayırlısı ile bebegini kucağına alirsin Allah'in izni ile. Ben de sebepsiz 5 düşük yaşadim da...o yüzden sordumBen yeni baştan tedavi olacağım ve embriyo oluştuğunda ngs ile bakılacak
Sende ngs ile baktır birde serum tedavisi ve kan sulandırıcıda kullanıcam sen kullandınmı? bu kezde kullandım gerçi.Inşallah canım_ hayırlısı ile bebegini kucağına alirsin Allah'in izni ile. Ben de sebepsiz 5 düşük yaşadim da...o yüzden sordum
Kansulandirici clexane kullanmıştim ama intralipit serumu ilk kez kullanmak istiyorum. Rabbim sana da bana da tüm burdaki arkadaşlara da sağlıkli bebekler versin inşallahSende ngs ile baktır birde serum tedavisi ve kan sulandırıcıda kullanıcam sen kullandınmı? bu kezde kullandım gerçi.
İnş cnm hayırlısıyla kavuşuruz bebişlerimizeKansulandirici clexane kullanmıştim ama intralipit serumu ilk kez kullanmak istiyorum. Rabbim sana da bana da tüm burdaki arkadaşlara da sağlıkli bebekler versin inşallah
Merhaba ilk tup bebek denememde hamıle kaldım . Hıcbır sorunumuz yok! İlk kez tedavı ıle hamıle kaldım. 7haftalıkken gelişimi durdu ve kaybettım. Kürtaj sonucu genetıge gıttı. Sonuc beklıyorumMerhaba kizlar. Ben de umuyorum kasim sonu aralik basi gibi dondurulmus embryo trnsferimi olacagim. Yasim 34 rezerv azligi var. bu sene icinde 3 tup yaptik tane tane topladigim 7 embryom oldu. Iki tanesini temmuzda tranfer ettiler. Hamile kaldim ama 9 haftalikken kalp atisi durdu. Geriye kalan embryolarida kasim gibi tarnsfer edicekler. Cok umutlu degilim. Dusen bebekte genetik problem buldular. Amh degerimin azligindan dolayi diger embryolarinda normal olma durumu az gibi. Yazmicaktim hic icimden gelmiyodu ama yinede gireyim dedim guruba.sizleri takip ederim biraz moralim duzelir diye dusundum. Umutlu degilim doruyu solemek gerekirse. Kendimi en kotusune hazirlyorum. Cunku cok yorgunum ilaclar igeneler basarisiz sonuclar onca para emek gozyasi uzuntu... Geriye kalan embryolarda( ki ihtimal yuksek) olmazsa ne yapariz ne ederiz bilmiyorum. Bi tane cocugum var benm 6 yasina geliyo cok istedim bi kardesi olsunama olmadi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?