2016 Kasım Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar..

Bu ay histereskopi olcam çizik atılacak
Aralık'ta tüp bebeğe başlıycam . 4. Tüp bebeğim olcak ..
ilk tüp bebek tutmadı ,2. Sinden kızım var,3. Dü düşük oldu ..inş bu sefer kızıma kardeş nasip eder rabbim
Zor bi süreç sıkıldım tüp bebekten herşeyinden .eşimden kaynaklı sorunumuz var tüp bebek harici hamile olmamda imkansız .. rabbim kuvvet versin hepimize

Gunaydinn canimmm bugün hepimiz için güzel bir gün olsun :) 4.5 yillik evliyim ben cnm yumurtalar toplandi embriyolar donduruldu ohss riski ile 2 ay bekleme surecim vardi bu ay adetimi bekliyorum sonrasinda transferim olacak insallah

Hayirli olsun canim tedavin niye boyle karamsar konusuyosun bak ne güzel anne olmayi basarabilmissin insallah 2. de olacak zor bi süreç meşakkatli gerçekten ama değer diye düşünüyorum bunu en iyi sen anlarsin bir evlat sahibi olarak

Bilmiyorum neden böyle oldum normalde çok pozitif tedavi oldum 3 tedavide de ama düşük olunca sanırım daha etkilendim ..tedaviye başlasam belki düzelirim bekleyip düşünmek daha zor geldi rabbim bu yolda kimseyi boynu bükük bırakmasın inş doğuralım ikişer ikişer inş:)

Çok zor tabi yasadigin şey Allah yardimcin olsun hepimiz cok gucluyuz hicc dusunme hemen toparlan hamis olacagin gunleri dusun :) burda hepbirlikte sevinelim sonra

Gecen sene de bana 1 tane iyi kalite bir tane de 2. Kalite blast embriyo transferi olmustu ama ne yazikki olmadi. Simdi 5. Tedavim yarin 3. Gun embriyosu olarak transfer olacak ama kalitelerini henüz bilmiyorum
Kaç opu oldu, dondurulmuşmu kullanılcak? İnş bu kez olur cnm, farklı olarak bişey önerdimi doktorun, bizim embriyo gentiğine bakılcak bu kez, tabi daha çok var

Gunaydinn canimmm bugün hepimiz için güzel bir gün olsun :) 4.5 yillik evliyim ben cnm yumurtalar toplandi embriyolar donduruldu ohss riski ile 2 ay bekleme surecim vardi bu ay adetimi bekliyorum sonrasinda transferim olacak insallah
Hadi inşallah_ bu ay bebişlerin sana sıkı sıkı tutunacak_ ve seni güzel bebeklerin annesi yapacak inşallah, Allah'in izni ile
Ben de 7 yıllık evliyim, bugün ya yarın adet günüm. Sizlerle paylaştıkça gerçekten iyi geliyor. Bu ay hepimize uğurlu olsun inşallah
Hem kasım bebekleri kız oluyormuş

Kaç opu oldu, dondurulmuşmu kullanılcak? İnş bu kez olur cnm, farklı olarak bişey önerdimi doktorun, bizim embriyo gentiğine bakılcak bu kez, tabi daha çok var
4 yumurta toplanmisti ben hic dondurmadim dondurulmuş denemedim doktorum rahim durumum iyi oldugu icin hic erteleme geregi duymadi tabi bazı doktorlar Rahim dinlensin taraftari ama benim doktorum hic beklemedi tedavilerimin hepsi 28 gunde sonuçlandı. Bu kez ilk defa 3 embriyomda transfer oldu oncesinde hep 2 konmustu. Bide tedaviden 1 hafta önce rahime cizik atildi. Biz eşimle genetik test yaptirdik normal çıktı ama yumurta sayim az oldugu icin embriyonun genetigine hic bakilmadi

Düşük cok kötü ama iyi tarafindan dusunelim vucudun hamile kalabiliyor ben inaniyorum bu sefer olacak. Düşük yaptigin tedavi ile miydi bide transferden sonra hangi ilaçları kullanmistin? Kizlarimiza birer kardes ins

Aminnn canim insallahhh hadi bakalim guzel haberlerini bekliyoruz saglikli hayirli bir evladimiz olur insallah

Düşük cok kötü ama iyi tarafindan dusunelim vucudun hamile kalabiliyor ben inaniyorum bu sefer olacak. Düşük yaptigin tedavi ile miydi bide transferden sonra hangi ilaçları kullanmistin? Kizlarimiza birer kardes ins
İnş cnm rabbim bu zorlukları çeken insanların emeklerini boşa çıkarmasın
Tüp bebekti cnm gecen ay dondurulmuşlarla olmuştu 5.5 haftalıkken kanamam oldu düştü
Transferden sonra coaspirin estrofem progestan fitil folik asit kullandım ama öncekilerinde buna ek kan sulandırıcı iğnede kullanmıştım bunda vermemişti igneyi

Sende ngs ile baktır birde serum tedavisi ve kan sulandırıcıda kullanıcam sen kullandınmı? bu kezde kullandım gerçi.
Kansulandirici clexane kullanmıştim ama intralipit serumu ilk kez kullanmak istiyorum. Rabbim sana da bana da tüm burdaki arkadaşlara da sağlıkli bebekler versin inşallah

Inşallah canim _ Amin.
Ben dün başladim, adetimin 2.günü. Gonal f 225 dozdan başladım, ama bi sorun çıktı. elimdeki gonal yarın bitiyor. Baküde de yok gonal. Elinde fazladan olan arkadaşlardan parasiyla almak istiyorum acil. Ankarada oturan olursa çok iyi olur.
Diğer sayfalara yazdım ama henüz bi ses yok. Burdaki arkadaşlarin da haberi olsun diye yazdım​

Merhaba bende altı yıllık evliyim bir defa klomen ile hamile kaldım o da düştü ama bir daha kalmadım şimdi tüp bebeğe başlıyorum aralık ta başlıycaklar şuanda kist var onu eritiyorlar İstanbul kalamış tüp bebek merkezin de yaptırcam sizce nasıl orda yaptıran varmı doktorum adı Ömer Özdemir

Merhaba ilk tup bebek denememde hamıle kaldım . Hıcbır sorunumuz yok! İlk kez tedavı ıle hamıle kaldım. 7haftalıkken gelişimi durdu ve kaybettım. Kürtaj sonucu genetıge gıttı. Sonuc beklıyorum doktorum hıc arastırmayalım diyor. Ne genetık ne kromozom ne pıhtılasma testı hıcbırıne bakmayı tavsıye etmıyor. 5adet 5.gun embrıyom var ama onlar artık hıc ıçime sınmıyor. Ben ıyıce bır arastırmayı ıstıyorum esımı ve benı. Sonra cgh denen teknıkle tedavıye en bastan baslayıp saglıklı embrıyo secılsın ıstıyorum. Dr bu konuda asla mantıklı bır yol degıl bu dıyor. Çöpe atmayalım dıyor.
Ben 29 yasındayım ve ilk hamile kaldım ve aynı seyı yasamayı istemıyorum sız genetıkte sorun cıkmasına ragmen arastırma yapılmadan mı tedavıye devam edeceksınız??
Genetık sonucunuzu benımle paylasmanızı rıca edebilirmıyım??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…