2016 Kasım Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar..

Merhabalar_ canım çok teşekkür ederim güzel dileklerin için, Rabbim en yakın zamanda seni ve tüm evlat isteyenlieri sevindirsin inşallah..Çok doğru söylemişsin_ bir birimizi tanimasakta burda yazılan her cümle bi umut oluyor insana. Ayrıca teşekkür ederim havuç suyu ile ilgili uyardığın için_ bir az azaltmaya çalışirim. Dün tekrar test yaptırdim_ çok şükür değerler ikiye katlanmış. Ama önceden düşüklerim olduğu için çok tedirginim_ 10-12 ci haftalari geçmeyince bu tedirginlik ve düşük korkusu da geçmeyecek sanırım.. Burada bi arkadaşın tavsiyesı üzere ilk defa intralipit serum kullanmaya başladim_ tabii doktoruma sorarak. Düşüklerde etkiliymiş galiba..
Canım sen de düşük yaşamişsin_ gecmis olsun_ seni o kadar iyi anlıyorum ki...Bu tedavinde ekstra bi şey yaptın mi düşük için? Sebebi belli mi düşüğün?

canim hayırlı olsun oncelikle ins sağlıkla kucağına alırsın. bu serum dediğin şey nasıl birşey ve nasıl kullandin. oldugu icin mi kulkandin? benimde dusugum var ve suan yeni transfer asamasindayim oyuzden merak ettim

Canım cok tteşekkür ederim, inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alirsin..
Bu intralipit serum bağışıklık için kullanılan bi serum_ bazı insanlarda bağışıklık çok güçlü olduğundan bebeği yabancı madde gibi algılayıp düşük olmasina sebep oluyormuş. Bu serum da bağışıklıgi baskılamak için transferden önce 1 defa ve sonrasında yapılıyor. Bahçecide daha yaygın, ama bi çok profesör bunu kabul etmiyor ve hiç ilmi dayanakları olmadığı için tavsiye etmiyorlar. Benim düşüklerde hiç bi sebep bulunmadigi için ben bi umut diye kullanmaya başladım . Bakalım sonumuz ne olacak...içimde sürekli bi düşük korkusu var..
Sen düşük için bi önlem aldın mi? Burda bilgilerimizi paylaşarsak umut olur sanırım..
Bi daha tedavin hayırlı olsun_ inşallah kucağına alirsin.
Ha bi de burda bi forum var şu serum kullananlarla ilgili. Arama motoruna intralipit serum kullananlar yazarsan çıkar

anladim canim teşekkür ederim. benim doktorumda kabul etmiyor serum falan hikaye diyor. dediğin gibi bizde bir umut arıyoruz ışte hakkımızda hayırlısı. benimde 6 haftalık dusugum var nedeni de belli değil. simdi yine transfer hazirligindayim ekstra bir değişiklik yok tedavimde aynı şekilde gidiyoruz ins sonu benxemez

Inşallah bu defa sağlıkli hamilelik geçirip bebeğine kavuşursun..çoğu zaman ilk gebelik düşükle sonuçlandiginda sonraki gebelik sağlıkli ola biliyor_ kan sulandirici iğnelerle falan. Benim 5 dusugum var , hepsi 6-9 haftalik ve bu bi dahaki gebeligimi de riske atıyor. Ben de bi risk aldim_ bu tüp bebeğe başlamakla, Rabbim utandirmasin inşallah...Allah'in izni ile biz de bebeklerimize kavuşuruz bi gün

amin canim ins. sağlıkla kucagimiza alabilir evkatkarimuzu.

Arkadaşlar merhaba, öncelikle Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.

Benim de bir kaç gün sonra iğne tedavim başlayacak adet olmayı bekliyorum. Doktor estrofem verdi günde 2 tane içilecek. Dikkat edeceğim bir şey var mı? Tedavinin her aşamasından çok korkuyorum iğneler, opu, transfer, bekleme süreci.. Karar verinceye kadar böyle korkularım yoktu güçlüydüm ama şu an olumsuz sonuç alırsam kendimi nasıl toparlarım bilmiyorum en korktuğum bu. Allahım hepimize sağlıklı hayırlı bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inş.

Merhaba
Öncelikle tedavınız hayırlı olsun...ılk aşamada dusunmenız gereken yalnız degılsınız,burada bırbırımızı tanımasakta sankı yanıbaşımızda gıbıyız herzaman...hepımız aynı surecı yasıyoruz oyuzden sakın hıc korkmayın...bu tedavının ılk Asaması moral ve no stress:) adım adım ılerle önce ıgnelere konsantre ol, o bıtınce opuya sonra transfere...tüm bütünü başta düşününce insan ıcınden çıkamıyor yıkılacak gibi hıssedıyor kendını, oyuzden hep küçük adımlar ama buyun konsantre ıstedıgınız her aşamayı sorabılırsın bana , hep bırlıkte ustesınden gelecegız bu zorlukların...

Çok az kaldı degıl mı canım:) ne kadar heyecanlısın kim bılır, Allahım yardımcın olsun umarım çok güzel haberler alacaksın...bende regl oldum ama bu ay degıl gelecek ay trasnfer edecekmıs doktor... 2. Regl de koyacağız dedi...ama bu regldeb 21 gün sonra lucrın ışınlı ıgne vurulmamı ıstedı göbekten?senden böyle bırsey ıstenmıs mıydı? Nasıl hazırlandın dondurulmus transfere? Buarada 2. Reglıne kadar ılıskı yasamakta sorun olmuyor degıl mı?cok soru sordum :)

Canım benım çok tesekur ederım samımı yanıtın ıcın...ananas bende duymuştum ama kivi duymamıştım hemen başlayacağım , transfer oncesınden mı yemek Lazım sence yoksa sonra mı? Allahım yardımcımız olsunn, senınde transfere az kalmış tek mı koyacaklar ıkı mı canım?

Benim de 2. adetimden sonra transfer oldu. 2. adetim gecikmisti. ben adetimin 2. Günü günde 1 estrofem ile başladım 7 gün sürdü sonra 5 gün 3 tane ictim. bu arada dr.um kontrol etti rahim kalınlığına baktı. Benimki kisa protokol sanırım Lucrine ile hazırlanan uzun protokolü de duydum galiba 21 gun Lucrine kullaniliyormus. salı günü de hayırlısıyla transfer oldu. bak 1 hafta geçti bile 17 aralık test günüm. ilişki sırasında sıkıntı yaşamadık hiç. her zaman rahatlıkla soru sorabilirsin

Arkadaşlar hepinize Allah'tan sağlıkli ve hayırlı evlatlar diliyorum, burdaki arkadaşlarla duygularımizi ve bilgilerimizi paylaşmak çok güzel_ insana moral oluyor. Ben de yıllardir bu forumlari okuyarak ayni heyecani yaşiyordum. Öğrendiyim çok şey oldu. Şimdi de sizlerle paylaşmak istediğim şu: ben bi mucize ilr hamile kaldım_ transfer günü öğrendim ki crinone jel kullanmaliymişim ama hemşire banq söylemeyi unutmus. Transferim iptal oluyordu, ama ısrar ettiğim için 1 tane zayif kaliteli embriyo transfer etti doktorum_ nasıl olsa tutmayacak diye. Ama ben Rabbime öğle sığındım ki...sürekli "innema emruhu iza erade şey'en en yekule lehu kun fe yekun" okudum, Kenzul'Arş duasini ve yasin okudum her gün. Bi de her akşam taze sıkılmış havuç suyu içtim. 13 gün sonra bi mucize oldu_ kan testinde hgc pozitifdi. Gerçi daha keseyi ve kalp atışlarini görmedik ama...inşallah bi mucize daha olur. Çünkü önceden 5 dusuğum var...çok korkuyorum...Rabbim kimseye düşük yaşatmasin...

Çok teşekkür ederim, Rabbim hepimize nasip etsin. Aynen dediğin gibi bir yanım sürekli okuyup araştırmak istiyor ama en ufak olumsuz bir cümle okuduğumda da moralim çok bozuluyor. Sıkıntısız, acısız sonu mutlulukla biten tedavilerimiz olsun inşallah

Canim ben transferle birlikte tuketmeye basladim evet transfere az kaldi hem heyecanli hem de gerginim gercekten cok stresli bi surec Allah hepimizi hauirlisiyla umdugumuza nail eylesin benim 2 tane dondurulmus vardi biz ikisini de istedik insallah burdan herkesin guzel haberletini aliriz

arkadaşlar rabbim hepimize nasip etsin inşallah. bu süreçte ne yiyip ne içtiniz lütfen paylaşabilir misiniz?

Merhaba bende 3ı yaşındayım 7 yıllık evliyim,çok uğraştım klomen menegon falan derken tüp bebeğe karar verdik İstanbul da kalamış tüp bebeğe geldik çok iyi bir ekipler bende yumurta az olduğu için tek bir tane transver oldu inşallh tutar dua edelim bir birimize.

Merhaba. Benimde transferimin 2. Günü .Emsey hastanesinde yaptırdım. Doktorum Nesrin Baştuğ. Mahremiyete çok önem veriliyor. Tüm çalışanlar bayan. Muayene ve işlem sırasında açık hiç bir yer olmuyor. Çok rahat ediliyor. Sonucu bekliyorum bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…