2016 Kasım Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar..

Cnm sizin sorun neydi normal yolla olma sansi varmis

benim çikolata kistim var3cm birde sag tüpümü kapalı dedi tüm drlar proflar dahil ama erbil bey sıvı geçişi olmuş azda olsa olmuş dedi bu yusden vitaminler vs ile bi ay bekletior hem vücudu hazırlıyor..sonrasında olmassa dıger ay başlıcaz tüpe

Anladim canim hayirlisi olsun insallah

ben hep kendimi hazır hissettim zaten..
bu işlerde az stres yapmak lazım..
başka türlü olmuyor..
bazen bazı şeyler akışına bırakılmalı kızlar..
İster istemez stres oluyo hemen tedaviye basliyim istiyorum bi yandan da ya tutmazsa diye stres yapiyorum

İster istemez stres oluyo hemen tedaviye basliyim istiyorum bi yandan da ya tutmazsa diye stres yapiyorum

bendede tutmazsa dan ziyade daha ilerisini düşünüyorum...
doktorum o konuda başarılı tutmada sıkıntı yok ilerisi gelmiyor bendede..
3 başarısız denemem var..

bendede tutmazsa dan ziyade daha ilerisini düşünüyorum...
doktorum o konuda başarılı tutmada sıkıntı yok ilerisi gelmiyor bendede..
3 başarısız denemem var..
Benim ilk denemem oldugu icin ilerisini dusunmuyorum galiba tutarsa ileriside gelirmis gibi geliyo

22 yasindayim esimde ciddi sperm sorunu var 1 2 tane cikiyo bndede polikistik over var ilac tedavisine baslicaktik esimde sorun cikinca direk tup bebege gectik

22 yasindayim esimde ciddi sperm sorunu var 1 2 tane cikiyo bndede polikistik over var ilac tedavisine baslicaktik esimde sorun cikinca direk tup bebege gectik

sorunumuz çok benziyor..
benimde eşimde sperm sorunu var ama orta sınırlarda..
bende pko liyim..
yaşının çok avantajı var

hiç gerek yok en iyisini yapmışsın.. eşinin durumu sıkıntılı çünkü beklemen yersiz normal yollada olamayacağı için nie bekleyesinki..
bazen doktorlarıda anlamıyorum hem yaş önemli diyorlar erkenden gelenlerede bekle mi diyorlar..
1 tanesini yakala da 2. için beklersin..
ben de 31 yaşındayım..

Vitamin ilaci veriyolar bi sene kullan diye zaten gereksiz yere varikosel ameliyati oldu sayi 1 milyona yakinken bi kac taneye dustu malesef

DÖLEME ARTIRICI NE İLACIDIR ? VİTAMİN ADINI YAZARMSN CNM Bİ SORUN VARMI SİZDE

Bende bahçeci aylin pelin çil de tedaviye başlıcam arkadaşlar kasım 2.haftası gibi başlarım bahçecide başlayan çokluğuz birbrmizi takip edelim her ne olursa burdan paylaşalım

Balcalı üniversite hastanesinde ama süreç hakkında bir bilgim yok canım aşılama denemedim daha önce nasıl olacak bilmiyorum
balcalı hastanesı nerde?yanlsmı yazdnz acaba? bnde ankara zekaı tahırde baslıom kızlar 29 ekımde adet beklıorm bakalım

kızlar bizdede sperm sorunu var ben ankarada devlet hastnesınde yaptrcm ustte yazmstm zaten. burda herkes her aşamayı yazsın birbirmze destek olalım. aranızda devlette yaptıran yok mu herkes ozel hastane mı??? benmde ılk denemem olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…