Cnm sizin sorun neydi normal yolla olma sansi varmis
Beklemek zor gercekten kendini hazir hissediyosan beklemedoktordan çok memnunum aslında ama 3 aydır yurtdışında bir gelemedi gitti şimdi de aralık-ocak diyorlar..
beklemesem mi diye düşünme aşamasındayım..
Anladim canim hayirlisi olsun insallahbenim çikolata kistim var3cm birde sag tüpümü kapalı dedi tüm drlar proflar dahil ama erbil bey sıvı geçişi olmuş azda olsa olmuş dedi bu yusden vitaminler vs ile bi ay bekletior hem vücudu hazırlıyor..sonrasında olmassa dıger ay başlıcaz tüpe
Beklemek zor gercekten kendini hazir hissediyosan bekleme
İster istemez stres oluyo hemen tedaviye basliyim istiyorum bi yandan da ya tutmazsa diye stres yapiyorumben hep kendimi hazır hissettim zaten..
bu işlerde az stres yapmak lazım..
başka türlü olmuyor..
bazen bazı şeyler akışına bırakılmalı kızlar..
İster istemez stres oluyo hemen tedaviye basliyim istiyorum bi yandan da ya tutmazsa diye stres yapiyorum
Anladim canim hayirlisi olsun insallah
Benim ilk denemem oldugu icin ilerisini dusunmuyorum galiba tutarsa ileriside gelirmis gibi geliyobendede tutmazsa dan ziyade daha ilerisini düşünüyorum...
doktorum o konuda başarılı tutmada sıkıntı yok ilerisi gelmiyor bendede..
3 başarısız denemem var..
Benim ilk denemem oldugu icin ilerisini dusunmuyorum galiba tutarsa ileriside gelirmis gibi geliyo
22 yasindayim esimde ciddi sperm sorunu var 1 2 tane cikiyo bndede polikistik over var ilac tedavisine baslicaktik esimde sorun cikinca direk tup bebege gectik
Sz kac yasindasiniz bana daha yasin kucuk hemen yapma bekle dediler ama ben beklemek istemedimsorunumuz çok benziyor..
benimde eşimde sperm sorunu var ama orta sınırlarda..
bende pko liyim..
yaşının çok avantajı var
Vitamin ilaci veriyolar bi sene kullan diye zaten gereksiz yere varikosel ameliyati oldu sayi 1 milyona yakinken bi kac taneye dustu malesefhiç gerek yok en iyisini yapmışsın.. eşinin durumu sıkıntılı çünkü beklemen yersiz normal yollada olamayacağı için nie bekleyesinki..
bazen doktorlarıda anlamıyorum hem yaş önemli diyorlar erkenden gelenlerede bekle mi diyorlar..
1 tanesini yakala da 2. için beklersin..
ben de 31 yaşındayım..
YA BENDE ONUN HASTASIYIM BANA NEDEN HİÇ BİR VİTAMİN VERMEDİ... ANLAMIYORUMAylin pelin cil dotorum folik asit verdi bide glifor diye bi ilac verdi
DÖLEME ARTIRICI NE İLACIDIR ? VİTAMİN ADINI YAZARMSN CNM Bİ SORUN VARMI SİZDEbende dun dr a gıtıtım 3cm cıkolata kıstım ve sag tupum hafıf kapalı az gfeciş var tüp bebek denencek ama öncesin de dr omepa /b12/elevit verdi banavitamin eşimede döllenme artttırırıcı verdi değerleri normaldi ama yınede verdi 1,5 ay beklices normal yoldan olur dıe olmaassa kasım sonu gıbı başlıcaz tedaviye baakalım hayırlısıyla
balcalı hastanesı nerde?yanlsmı yazdnz acaba? bnde ankara zekaı tahırde baslıom kızlar 29 ekımde adet beklıorm bakalımBalcalı üniversite hastanesinde ama süreç hakkında bir bilgim yok canım aşılama denemedim daha önce nasıl olacak bilmiyorum
Bnde problem yok esimden dolayi tup bebek yaptryoruz polikistik over var glifor dye ilaci onun icin verdi folik asit vermesi lazim tedaviye baslamadan veriliyoYA BENDE ONUN HASTASIYIM BANA NEDEN HİÇ BİR VİTAMİN VERMEDİ... ANLAMIYORUM
SENDE PROBLEM NEDİR ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?