2016 Kasım Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar..

Evet o hastaneyi duydum ama hic gitmedim
anladım arkadasm inşallaaah bu tedavilerimzde bebişlermz olcak ama olmazsada zaten 23 une bısey kalmamıs seneye bakarsın rapora. ama tabiki gerek kalmasın inşallah buralara guzl haberlermzi yazalım. eşin ne vitamini kullanıo suan? sen bişey kullanıon mu bnde oğreneym yaparm belkı

Ben folik asit bide glifor kullaniyorum esim bsy kullanmiyo daha onceden kullandi fayda etmeyince birakti

glifor ne için ? polkıstık over oldgun ıçnmı verdı bana hıcbsy vermedlr eşimede vitamn verdı o kadar

glifor ne için ? polkıstık over oldgun ıçnmı verdı bana hıcbsy vermedlr eşimede vitamn verdı o kadar

pko olasıyla alakalı değil..
glifor: Eğer şeker hastalığınız varsa, pankreasınız yeterli insülini üretmiyor veya vücudunuz üretilen insülini düzenli kullanamıyordur. Bu durum kanınızda yüksek düzeyde glukoz bulunmasına neden olur. GLİFOR kanınızdaki glukoz düzeyini mümkün olduğunca normal düzeye düşürmeye yardımcı oluyor..

Pko Pko oldugu icin veriyorum dedi doktor sekerim yok

ne guzel açkladn canm:) sizin sorun neydi acaba? bide hemsıre faln mısın

ne guzel açkladn canm:) sizin sorun neydi acaba? bide hemsıre faln mısın

yok hemşire değilim ama oldum sayılır
3 deneme sonuncunda araştırmadığım sormadığım öğrenmediğim bişi kalmadı:)
artık doktora söle olmamalı mı böle yapmamalımıyız demekden:)
doktorlar çok yoğun oldukları için bende araştırıyorum soruyorum kendime uygun olanları doktora danışıyorum..
gözden bişey kaçırmak istemiyorum..
benim eşimin sperm sorunu var
1, deneme sölememe bile gerek yok bakmadan etmeden direk kara dğzen bir transfer..
2, deneme dış gebelik
3, deneme tutundu ama kalp atışı alamadık..
bağışıklık sistemim çok güçlü olduğu için çocuğu öldürdü..
bakalım bu sefer neler görücem bekliyorum doktoru..
benim süreç böle :)

benmde ilk deneme ve sanırım kara duzen dedgn tarzda oluo hep ilk deneme. mikroçip yontemıyle ypmalarını çok ısterım ama tabı devlet hastnesı oldgu içn talpte bulunamıorum. özelde olsam kesınlıkle bu yontemı ısterdim.sperm sorununda başarıyı çok artırıomuş.

Mikrocip icin belli bi sayida sperm olmasi lazimmis bende istiyodum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…