2016 Kasım Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar..

Ciddi sperm sorunu varsa ozel merkezte son teknolojilerin kullanildgi yerde yaptrman daha iyi bnce canim bana ole dediler

Vitamin ilaci veriyolar bi sene kullan diye zaten gereksiz yere varikosel ameliyati oldu sayi 1 milyona yakinken bi kac taneye dustu malesef

benim eşimdede varikosel vardı ameliyat oldu ama artış var..
düşmesi binde bir diyordu doktor lar ya çok yere sorduk bizde..
kaç ay oldu ameliyat olalı 6ay dan sonra test veriyor doktorlar..
bizim bide yeniden tekrarladı şimdi gene oldu eşim ameliyat mesela..

Ciddi sperm sorunu varsa ozel merkezte son teknolojilerin kullanildgi yerde yaptrman daha iyi bnce canim bana ole dediler
canım benım eşim onceden tup bebk cihazları uzerıne calısıordu ve turkıye genelı bırcok ozel ve devlet hastesının tup bebek merkezlerının laboratuvrlarını görmüş. ve diyorki devletle özeldekilerin cihaz yonnden farkı yok hatta bazı ozellerden çok daha iyi dio devlettekler. aradaki tek fark devlette güzel davranmıolar. bizim maddi sıkıntımz oldgu için öncelkle devlete yöneldm ve eşimin daha önceki bilgileri de bu fikrimizi tetikledi. özeldekiler sureklı devleti kötülüyo sırf para için. bence sizlerde rapor çkarma hakkınız varsa eğer bu denemelrınz tutmazsa devleti deneyin.

6 ay olcak amlyat olali bize doktorlar 3 aydan sonra yukselme baslar dedi ama daha cok dustu binde bir bize denk geldi demekki

birde sperm sıkıntısı varsa eşlerinizde 5 milyonun altında olunca rapor hemen çıkıo devlette. ne 3 yıl evllık sartı ne de aşılama yaptırma şartı olmuyo. direkt yapıolar. inş herkesın şuan basladığı tedaviler sonuç verir. ancak ola ki vermezse devletteki haklarınızı kullanın derim. tabi maddi yönden çok rahat olanlar özele gtsin derim. çunku orda hep el üstünde tutarlar. devlette bu olmuyo malesef.

6 ay olcak amlyat olali bize doktorlar 3 aydan sonra yukselme baslar dedi ama daha cok dustu binde bir bize denk geldi demekki

peki ameliyatı doktorunuz mu önerdi?
birde yaptırmadan önce sperm dondurmadınız mı?
hoş bunların hepsini doktorun önermesi gerekiyor..

Devlette uc yil evlilik sarti var dediler 23 yas sarti varmis bn daha bi yil olmadi evleneli rapor cikarma gbi durumum yok malesef

peki ameliyatı doktorunuz mu önerdi?
birde yaptırmadan önce sperm dondurmadınız mı?
hoş bunların hepsini doktorun önermesi gerekiyor..
Devlet hastanesine gittik ameliyat ddi dondurma fln solemedi kimse ameliyatida ozelde yaptirdik oda dondurmadan bahsetmedi tup bebek merkezine gittigimizde ilk bize gelseydiniz hic ameliyat etmezdim ben dedi

kızlar bir de şu bilgiyi paylasayım. bana ozelde muayeneye gittigim bir doktr demiştiki devlette yaptrrsan her işleminde baska doktrla karsılasırsın biri yumrta toplr biri transfer falan demsti. yani seni düzgünce bilen doktr olmaz dedi amaaa ben gttgim hastanede hastalardanda oğrendmkı tup bebek kliniğinn başı olan bir profesor var her işlemi o kendi yapıomuş. anlayın artık ozeldekilern devletı boş yere kotülediğini. asistan doktrlar sadece muayenelerı yapıolar. bir de şunu oğrendim ben transfer oldgum gün bir gece hastanede yatcakmışım. bu zamana kadar özelde yaptran onca kişiyle konuştum transferden sonra bir saat falan dinlendrip eve yolluolarmış. bence o gün hastanede kalmak çok guzel. en azından bebeğin tutunma şansı artıo. KISACA PARASI OLMAYANLAR DEVLETİDE DÜŞÜNSÜN. boşa beklemeyn para ayarlamayı.

Devlette uc yil evlilik sarti var dediler 23 yas sarti varmis bn daha bi yil olmadi evleneli rapor cikarma gbi durumum yok malesef
canım ınternette hep oyle yazıo ama ben geçen ay bir kızla tanıstım hastanede. bir yıllık evlıymıs ve raporu çıkıodu sebepse eşinden 94 tane falan sperm çıkıomuş o da risk grubuna girdginden o şartlar geçersiz kalıo

Devlet hastanesine gittik ameliyat ddi dondurma fln solemedi kimse ameliyatida ozelde yaptirdik oda dondurmadan bahsetmedi tup bebek merkezine gittigimizde ilk bize gelseydiniz hic ameliyat etmezdim ben dedi

neden yapmak istemiyorlar biliyomusun olanıda yok ediyolar diye istemiyorlar..
bakıyor duruma bu sperm bana yeter önce alayım alacağımı sonra yaptır diyorlar..
bizde öle oldu 3-4 hastanede dondurduk ne olur ne olmaz diye..
sağlık olsun moralini asla bozma..
0 bile olsa içeri girip alabiliyorlar tıp çok ilerledi..

kızlar eşinizin mililitrede 5 milyonun altında spermi olduğu zaman devletteki rapor şartları aranmıyo. 3 yıllık evllik gibi yaş gibi 3 kez aşılama yaptr sonra gel gibi. bu şartların hiçbirine bakmıolar. çunku 5 mılyonn altında oldugumzda risk grubundayız malesef mesela rezerv azlığı olanlarda da rapor kolay çıkablıo . bunları hep hastanede birebir yaşayan hastalardan oğrendm. internete bakıp kendınıze karr vermeyın bıze rapor cıkmaz diye. gidin durumnza baktırın devlette. umarım burda birilerine yardımcı olabilmişimdr.

sizde ml de sperm ne kadar ?

En son 100 tane cikti bakalim evlilik sarti olmasada yas sarti var o yuzden fazla arastirmadim tutmazda bidahaknde rapor cikartcm

sizde ml de sperm ne kadar?

En son 100 tane cikti bakalim evlilik sarti olmasada yas sarti var o yuzden fazla arastirmadim tutmazda bidahaknde rapor cikartcm
evet bu tedavine baslamısın zaten bunu dene umarm olur hepimizn bebişleri ama olmazsa hemen git tekrr ve bekleme yaşı. çnku ben kendmı anlatamadm sanrım. sizde bizde risk grubundyız yanı yaşada bakmaz çunku eşlerimz spermi Allah korusun tamamen yok olabilir. işte bu yuzden beklemezler. bzim geçen sene ml de 7 milyondu sonrakı testlerde bi 7 miyon bi 9 milyon bi 5 mlyon çıktı bı yukseldı bi düştü. sonra da geçtıgmz uç ay içinde iyce düştü 4 milyon çknca doktr tup bbk raporu işlemlerine basladı. son ıkı testtede 2 mılyon altı dıe çıkıo ve harektllk morfolojı ye bakılamıo bile oyle kötulesti. bnde tamamn yok olcak dıe korkuorum

mesela ben rapor sartında once uç kez aşılama yaptrmak gerektgını biliyodum ve daha hiç aşılamam yok. sonra doktr 4 mlyon çkınca baslattı işlemleri sorduk o da spermler 5 mılyon altı cıktıgında dger sartlr onemlı degıl dedı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…