- Konu Sahibi Pamuksekermavis
-
Doktora sordum canim istedi tahlil.rahim filmi falan bu ay yaptirrim artikSizde tahlil vs istemedi mi dr .
Biz nerdeyse 1 seneden belli tahlil çaktırıyoruz
ben konya medicanada necati özcimeni düsünüyorum halihazirda onda takipliyim asilamalarimi da o yapti zaten pozitif ve iyi bi doktor bu benim icin önemli. ilk denemem olacak canim bu esimde problem yok bende polikistik over var. benim testlerim cikmis bugün mesaj geldi sali esim izinli gidip alacagiz bakalim bi problem var mi. ben ilac olarak pcodan ötürü insülin direncim var glifor kullaniyoum. yumrta gelisimini desteklemek icin de inofolik combi , koenzim q10 ve omega3 kullaniyorum. aslinda d vitaminide kullanmam lazim onu aksatiyorum. benden haberler bunlarSaye- hangi merkezde yaptıracaksın ? doktorun kim bi problem varmı, ilk denemenmi
ne kadar çok soru soran biri olduminşallah yavrumuza kavuşuruz sevda bende genetik testleri bekliyorum yoksa bnde ekimde düşünmüştüm.. omega3 +q10 aynı birleşik yeni ilaç üretilmş onu kullanmaya başlıcam bnde dooktor sana ne ilacı önerdi ?
insallah hayirla tamamlanir tedavin ve müjdeli haberler verirsin.Kızlar ben bugün dr daydim adetimin 3.günü kan tahlilleri yapıldı herşey normal baslayabiliriz dedi ama benim bu ayın 30unda direksiyon sınavı var dr transferle çakışır dedi o yüzden gelecek adete bırakalım hem sıkıntı stres yapmamış olursun dedi doğum kontrol ilacı verdi tahminen Kasım in ilk haftası tekrar adet olurum hepimiz için hayırlısı olsun inşallah
Hayırlı olsun arkadaşım ewet geçen denemede Dr bna da q10 verdi hatta eşime de vermişti.ama cok katana takma bunlar çok böyle büyük şeyler değil tabi ki takviye vucut için elbet önemi var ama stres yapmama gerek yok demekki Dr ihtiyaç duymamış.ben haziranda tedawye baslamustim her şeyi okudum başka forumlarda aaa onda bu var ben de bir yok onun şöyle bnun böyle diye inan sadece stres bunlar.her birey ozeldir.o nedenler tedaviler etkiler tepkiler aynı olmuyor.sana tavsiyemm çok okuyup kendini strese sokma.nasipse kasım sonu aralık başı gibi ben de Allahın izniyle baslayacagimKoenzim q10 falan bende mi acaba alıp kullansam
Hayırlı olsun inşallah pco lu arkadaşların hemen tutmuştu diğer forumlarda inşallah sizinki de guzel olacakben konya medicanada necati özcimeni düsünüyorum halihazirda onda takipliyim asilamalarimi da o yapti zaten pozitif ve iyi bi doktor bu benim icin önemli. ilk denemem olacak canim bu esimde problem yok bende polikistik over var. benim testlerim cikmis bugün mesaj geldi sali esim izinli gidip alacagiz bakalim bi problem var mi. ben ilac olarak pcodan ötürü insülin direncim var glifor kullaniyoum. yumrta gelisimini desteklemek icin de inofolik combi , koenzim q10 ve omega3 kullaniyorum. aslinda d vitaminide kullanmam lazim onu aksatiyorum. benden haberler bunlar
Arkadaşım insallahh guzel olur sonucu.son günler stres artıyor çok normalIsallah canim ama hiiiiccc umudum yok.Ama halada rabbimden umudu kesmedim.Ilk zamanlar kendimi cok dinledim hareket etmedim 7. gündennsonra baktim tutmucak biraktim kendimi ve hic bir tarafimda ne agri nesizi ohh tin tin.Bakalim saligünü testim olursa 2 tane var bebisim bakalim :) buarada sagol güzel dileklerin icin iyiki varsiniz burasi ailemden daha yakin bazen bana:)
Bizim merkezde bahcecide genelde dondurulmuş oluyorsizce dondurulmuş mu denemeliyiz yoksa taze mi hangisinin şansı yüksek kızlar ??????
İşallah canım yarın son günüm artık salı günü büyük gün diyemem ama meraklı birgün olucak benim için.çünkü bu stres ve olumsuz agrılar benı m çok moralimi bozdu ilk günden beriArkadaşım insallahh guzel olur sonucu.son günler stres artıyor çok normal
inşallah çok teşekkür ederim. seninde tedavin hayırla sonuçlanır inşallahHayırlı olsun inşallah pco lu arkadaşların hemen tutmuştu diğer forumlarda inşallah sizinki de guzel olacak
Selam kızlar. Benim de ekim başında embriyo transferim oldu ama ne yazık ki negatif. Hem de sonucum kocaman bir sıfır çıktı. Yani hiç tutunma olmamış. İlk öğrendiğimde çok üzüldüm ama kendimi hemen toplayacak gücü buldum çok şükür. Şimdi reglim bittiğinde dondurulmuş embriyo transferi yapılacak. Bir aksilik olmazsa kasım sonu gibi. Hepimiz maddi manevi çok emek harcadığımız için ister istemez sürecin her aşamasından çok etkileniyoruz. Ama negatif haberini aldıktan sonra doktorumla yaptığım konuşma içimi çok rahatlattı. Ayrıca ordan burdan okuduklarım da yolumu çok aydınlattı. Belki size de iyi gelir diye paylaşmak istedim. 1) Kesinlikle sürecin hiçbir aşamasında belirti aramayın herkesin hamilelik süreci ve belirtileri birbirinden farklı oluyormuş. Hatta aynı kişinin farklı gebeliklerinde dahi belirtilerin birbirini tutması mümkün değilmiş. 2) Stres yapmamak ve pozitif düşünmek çok önemli. Beyin o kadar mükemmel bir mekanizmaymış ki stres anında savunmaya geçip sadece kendi vücut bütünlüğüne odaklanıyormuş. Böyle bir durumda ise en istenmeyecek durum gebelik olduğu için süreç için kesinlikle iyi değil. 3) Bunun için kafa dağıtmak, örneğin sürükleyici bir romana başlamak, film seyretmek, örgü örmek, yemek yapmak vs çok iyi gelirmiş. Benim gibi sürece tekrar başlayacaklara da yoga tavsiye ediliyor. Uzun lafın kısası pozitif düşünmek, dua etmek, birşeylerle meşgul olmak ve kafamızı takıp sürekli düşünmemek hem bizim sağlığımız hem de bebeklerimizin tutunması ve sağlıkları için çok önemli. Sen yapabildin mi derseniz ne yazık ki ilkinde bunların hiçbirini beceremedim ama bir sonraki denememde sürecin tadını çıkarmak istiyorum. Hem aksi ispatlanana kadar hepimiz bu süreçte hamile değil miyiz :) Umarım hepimiz bebeklerimize sağlıkla kavuşur daha fazla hasret çekmeyiz. O zamana kadar içimizi rahat tutup tadını çıkaralım. Sevgiler.
Anliyorum canim seni benim 2.gun embryosuydu cok korkuyordum ama cok sukur 8.gun cikmisti.masallah siz sabirlusiniz ben degilim hicc.insallahh yarin yuzunuz yuzumuz gulecekİşallah canım yarın son günüm artık salı günü büyük gün diyemem ama meraklı birgün olucak benim için.çünkü bu stres ve olumsuz agrılar benı m çok moralimi bozdu ilk günden beribazen diyorum kesin regl olucam artık bitti diyorum aglıyorum.Bazende öyle bşrşey oluyor ya biri tuttuysa digeri düşücek ondan oluyorsa agrılarım diyorum tekrar hevesleniyorum.Rabbim içimdeki hevesi umudu daga bitirmedi biliyorum :)
Insallah bir sonraki tutunur annecigine ve saglikla gelirr amin.ben transfer zamani polisiye bir roman okumustumm baya kaptrmistim ama dusunmemek elde mii cok dusundum hep dua ettim.Rabbim sonra geri aldi vardir bir bildigi elbet biz goremiyoruz...Ben de hemn bir sonraki ay baslamak istiyordum tabi dis gebelikte mumkun degil .Rabbim hepimize tez vakitte saglikli hayirli bebekler nasip etsin insallah.Selam kızlar. Benim de ekim başında embriyo transferim oldu ama ne yazık ki negatif. Hem de sonucum kocaman bir sıfır çıktı. Yani hiç tutunma olmamış. İlk öğrendiğimde çok üzüldüm ama kendimi hemen toplayacak gücü buldum çok şükür. Şimdi reglim bittiğinde dondurulmuş embriyo transferi yapılacak. Bir aksilik olmazsa kasım sonu gibi. Hepimiz maddi manevi çok emek harcadığımız için ister istemez sürecin her aşamasından çok etkileniyoruz. Ama negatif haberini aldıktan sonra doktorumla yaptığım konuşma içimi çok rahatlattı. Ayrıca ordan burdan okuduklarım da yolumu çok aydınlattı. Belki size de iyi gelir diye paylaşmak istedim. 1) Kesinlikle sürecin hiçbir aşamasında belirti aramayın herkesin hamilelik süreci ve belirtileri birbirinden farklı oluyormuş. Hatta aynı kişinin farklı gebeliklerinde dahi belirtilerin birbirini tutması mümkün değilmiş. 2) Stres yapmamak ve pozitif düşünmek çok önemli. Beyin o kadar mükemmel bir mekanizmaymış ki stres anında savunmaya geçip sadece kendi vücut bütünlüğüne odaklanıyormuş. Böyle bir durumda ise en istenmeyecek durum gebelik olduğu için süreç için kesinlikle iyi değil. 3) Bunun için kafa dağıtmak, örneğin sürükleyici bir romana başlamak, film seyretmek, örgü örmek, yemek yapmak vs çok iyi gelirmiş. Benim gibi sürece tekrar başlayacaklara da yoga tavsiye ediliyor. Uzun lafın kısası pozitif düşünmek, dua etmek, birşeylerle meşgul olmak ve kafamızı takıp sürekli düşünmemek hem bizim sağlığımız hem de bebeklerimizin tutunması ve sağlıkları için çok önemli. Sen yapabildin mi derseniz ne yazık ki ilkinde bunların hiçbirini beceremedim ama bir sonraki denememde sürecin tadını çıkarmak istiyorum. Hem aksi ispatlanana kadar hepimiz bu süreçte hamile değil miyiz :) Umarım hepimiz bebeklerimize sağlıkla kavuşur daha fazla hasret çekmeyiz. O zamana kadar içimizi rahat tutup tadını çıkaralım. Sevgiler.
Isallah demeyi cok isterim ama hic ümidim yok aslinda.cünkü agrilarim saglikli bir hamilelik gibi durmuyor bazen dayanamiyorum cünkü karnimdaki sancilara.Belkide ilk hamileligimde cok rahattim ondan bu agrilar korkutuyor beni.Yarin ola hayrola artik :)Anliyorum canim seni benim 2.gun embryosuydu cok korkuyordum ama cok sukur 8.gun cikmisti.masallah siz sabirlusiniz ben degilim hicc.insallahh yarin yuzunuz yuzumuz gulecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?