- Konu Sahibi Pamuksekermavis
-
Farkli etkiler tepkiler cok normalk.cok sukur cocugunuz varmis Rabbim bir daha verir insallahIsallah demeyi cok isterim ama hic ümidim yok aslinda.cünkü agrilarim saglikli bir hamilelik gibi durmuyor bazen dayanamiyorum cünkü karnimdaki sancilara.Belkide ilk hamileligimde cok rahattim ondan bu agrilar korkutuyor beni.Yarin ola hayrola artik :)
Tesekkürler canim isallah.Evet binlerce kezsükürler olsun var birtane kizim.O yüzden dualarinda diyorum Rabbim bana ver ama hic anneligi tatmayanlara daha önce ver diye.Cünkü bende 3 sene cektim evlat hasreti.Baskalarinin cocuklarina özenerek bakmanin nedemek oldugunu biliyorumFarkli etkiler tepkiler cok normalk.cok sukur cocugunuz varmis Rabbim bir daha verir insallah
insallah yarin güzel haberlerini veririsin buradan canimTesekkürler canim isallah.Evet binlerce kezsükürler olsun var birtane kizim.O yüzden dualarinda diyorum Rabbim bana ver ama hic anneligi tatmayanlara daha önce ver diye.Cünkü bende 3 sene cektim evlat hasreti.Baskalarinin cocuklarina özenerek bakmanin nedemek oldugunu biliyorumRabbim hepimizin yüzünü güldürsün bu yolda isallah hayirlisiyla.
Aminnn.Su goz yaslarima hakim olamiyorum birtirlu uzsktan bakinca msjn belki bircok insan icin cok duygusal degil ama butun icime isledi o guzel duan benim icin cok duygusal oldu.cok ozeniyorum hamileleri gorunce hem de suan en yakin 3 arkim hamile sadexw yakin arkadsm degil en yakindan olanlar.onlarin bu sureclerine malesef dahil olamiyorum kendi uzuntumdenTesekkürler canim isallah.Evet binlerce kezsükürler olsun var birtane kizim.O yüzden dualarinda diyorum Rabbim bana ver ama hic anneligi tatmayanlara daha önce ver diye.Cünkü bende 3 sene cektim evlat hasreti.Baskalarinin cocuklarina özenerek bakmanin nedemek oldugunu biliyorumRabbim hepimizin yüzünü güldürsün bu yolda isallah hayirlisiyla.
İnşallah canım. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Şansımız bol olsun.Insallah bir sonraki tutunur annecigine ve saglikla gelirr amin.ben transfer zamani polisiye bir roman okumustumm baya kaptrmistim ama dusunmemek elde mii cok dusundum hep dua ettim.Rabbim sonra geri aldi vardir bir bildigi elbet biz goremiyoruz...Ben de hemn bir sonraki ay baslamak istiyordum tabi dis gebelikte mumkun degil .Rabbim hepimize tez vakitte saglikli hayirli bebekler nasip etsin insallah.
Ayy kiyamam dilerim Allahtan Suan dilek kapim aciksa rabbim sanada birkere bile olsa anneligi tattirsin canim.Allahim yar ve yardimcimiz olsun buyolda.Bazen düsünüyorum belki rabbimizin hayirli kullariydik ki bu dertle sinanarak rabbim kendini daha cok anmamizi istedi diyerek teselli edip umudumuzu yitirmeyelim derimAminnn.Su goz yaslarima hakim olamiyorum birtirlu uzsktan bakinca msjn belki bircok insan icin cok duygusal degil ama butun icime isledi o guzel duan benim icin cok duygusal oldu.cok ozeniyorum hamileleri gorunce hem de suan en yakin 3 arkim hamile sadexw yakin arkadsm degil en yakindan olanlar.onlarin bu sureclerine malesef dahil olamiyorum kendi uzuntumden
Canimm simdi gordum aminm cok tesekkurleer.insallah guzel olmustur sonucunAyy kiyamam dilerim Allahtan Suan dilek kapim aciksa rabbim sanada birkere bile olsa anneligi tattirsin canim.Allahim yar ve yardimcimiz olsun buyolda.Bazen düsünüyorum belki rabbimizin hayirli kullariydik ki bu dertle sinanarak rabbim kendini daha cok anmamizi istedi diyerek teselli edip umudumuzu yitirmeyelim derim
Sagol canim 113 le hamileyim sali günü keseye gidicem isallah orda görünce rahatlicsm artik :)Canimm simdi gordum aminm cok tesekkurleer.insallah guzel olmustur sonucun
Anadolu yakasındasın cnm sanırım bende tlfnda görüşmüştğm umutla. Benimde yumurta rez sorunum var bakalım başlıcaz bizde. Bendede yaş var bian önce istiyorum Hayırlısı olsun hakkımızdaSelam kizlar bende araniza yeni katildim. 22 ekim itobariyle bahceci umut klinikte ilk tup bebek tedavime basladim. Benim sorunum yumurya rezervi e tabi yasta var. Bakalim artik hayirlisi insallah. Saniri. Bi aksilik cikmazsa transferim kasim ayina denk gelicek. Rabbim isteyen herkesin kucaklarini hayirlisi ile doldun insallah onlarla beraber bizlerinde.
Sen hamile değil miydinAnliyorum canim seni benim 2.gun embryosuydu cok korkuyordum ama cok sukur 8.gun cikmisti.masallah siz sabirlusiniz ben degilim hicc.insallahh yarin yuzunuz yuzumuz gulecek
Oyleydi dis gebelik oldu malesefSen hamile değil miydin
Aaaa cok sewindimmm hic umutlu degildinnn ama cok sukur olduuuuSagol canim 113 le hamileyim sali günü keseye gidicem isallah orda görünce rahatlicsm artik :)
Hayirlisiyla sonuclanir insallah tedavinizzSelam kizlar bende araniza yeni katildim. 22 ekim itobariyle bahceci umut klinikte ilk tup bebek tedavime basladim. Benim sorunum yumurya rezervi e tabi yasta var. Bakalim artik hayirlisi insallah. Saniri. Bi aksilik cikmazsa transferim kasim ayina denk gelicek. Rabbim isteyen herkesin kucaklarini hayirlisi ile doldun insallah onlarla beraber bizlerinde.
Saol cnm Allah Razi olsun. Rabbim herbirimizin goblundekini kabul etsin insallah hayirlisi ile.Hayirlisiyla sonuclanir insallah tedavinizz
İnşallah tekrar sağlıklı bebeklerin olurOyleydi dis gebelik oldu malesef
Aminm canimm.ben de hatirladim seni sari gulenyuzlu bir foto vardi sanki profilinde degili mi cok dua etmistim senin icin.Rabbim insallah yuzunu tez vakitte guldurur saglikla bebislerine kavusursun aminnnİnşallah tekrar sağlıklı bebeklerin olur
Evet canım amin bende bahceci yağmur erbil le ggörüştüm Allah nasip ederse Mart ta baslayacagizAminm canimm.ben de hatirladim seni sari gulenyuzlu bir foto vardi sanki profilinde degili mi cok dua etmistim senin icin.Rabbim insallah yuzunu tez vakitte guldurur saglikla bebislerine kavusursun aminnn
Insallahh insallahh cok guzel olacak sonu.sen de cok emek verdin.benim ayni dr bahceci umut.peki niye marttaEvet canım amin bende bahceci yağmur erbil le ggörüştüm Allah nasip ederse Mart ta baslayacagiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?