- 23 Eylül 2014
- 10.859
- 13.197
- 298
- Konu Sahibi My pure love
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok güzelmiş iyi günlerde kullanın inşallahEki Görüntüle 1886164 sıcağı sıcağına yeni yapılmış alışverişinternetten aldım 35 lira kargo kapıda ödeme 45 liraya geldi. Ucuz diye beklentim fazla değildi ama kumaşı beklediğimden iyi çıktı 
bi yıkayayım daha da belli olur
he bi tek kuşağı çıkmadı içinden
![]()
Bu cok guzelmis ama ben internetten alisveris yapmiyorum asla.Bebek cikilitasi ornegi
Bende hacı Şerif'ten yaptiricamm canim hem uygun hemde alan herkes cok memnunAynen cikilita yaptircam ama agustos anneleri full haci serif diye bi firmadan yaptirdi hepsi de cok memnundu ordan siparis verim diyodum ben de![]()
Çok şıkmış canım hayırlı olsun.bana da kışlık pijama takımı lazım da bakınıyorum aradaEki Görüntüle 1886164 sıcağı sıcağına yeni yapılmış alışverişinternetten aldım 35 lira kargo kapıda ödeme 45 liraya geldi. Ucuz diye beklentim fazla değildi ama kumaşı beklediğimden iyi çıktı 
![]()
Çok güzel tatlım güle güle giy :)Eki Görüntüle 1886164 sıcağı sıcağına yeni yapılmış alışverişinternetten aldım 35 lira kargo kapıda ödeme 45 liraya geldi. Ucuz diye beklentim fazla değildi ama kumaşı beklediğimden iyi çıktı 
![]()
Hacı şerif iyi kuzum tadida iyi ben ordan yaptircam inşAynen cikilita yaptircam ama agustos anneleri full haci serif diye bi firmadan yaptirdi hepsi de cok memnundu ordan siparis verim diyodum ben de![]()
Çok şıkmış canım hayırlı olsun.bana da kışlık pijama takımı lazım da bakınıyorum arada
Hadi hayırlı olsun hepimizeBuyrunn arkadaslar kasim bebislerinin cicilerini paylasabiliriz artkkk![]()
Bende yeğenimin doğum çikolataların hacı Şerif ten aldım canım. Hediye olarak. Gayet lezzetli ve fiyatı piyasaya göre çok uygun. İçin rahat rahat alabilirsin.Aynen cikilita yaptircam ama agustos anneleri full haci serif diye bi firmadan yaptirdi hepsi de cok memnundu ordan siparis verim diyodum ben de![]()
Sizce hangi kapi susunu yapayim oglusuma![]()
Kızlar Hayırlı olsun yeni topic.bende çok sevndm :)
Pijama konusmssnz.geçen gün ozdilege gittigmzde eşim.alalım dedi.bende alma hevesi gelmsken kacirmayym dedim.normal bi takım oldu galiba ama iyi oldu.çok pijama degistrilioms Die duydum.Bu da bulunsun.bi de kv hastaneye kesin gecelik götür dio.altta dikiş Vs.olursa.En rahat gecelik dio.pansuman yapilioms galiba ondan
Güle güle kullan canım güzelmişbende alacağım gecelik tavsiyeler o yönde en azından hastane de lazım olacak gibi
Gule gule giy canim. Gogsu aciliyo mu emzirmek icin, dugmeli mi? Ben buyuk bedenim, denemeden zor. Annem de almak istiyomus memleketten, bakicam karar veremedim...Eki Görüntüle 1886164 sıcağı sıcağına yeni yapılmış alışverişinternetten aldım 35 lira kargo kapıda ödeme 45 liraya geldi. Ucuz diye beklentim fazla değildi ama kumaşı beklediğimden iyi çıktı 
![]()
Kizlar, bu aksamki mahsulumuz, ablam yaptiCok hevesliydi, onun isteklerini oncelikli tuttum. Ortasi ile cok kalabalik oldu, bi tek kelebegi cikartabilirim. Bir de alttaki pembe bulutu kucultcem.
Eki Görüntüle 1886235
Gule gule giy canim. Gogsu aciliyo mu emzirmek icin, dugmeli mi? Ben buyuk bedenim, denemeden zor. Annem de almak istiyomus memleketten, bakicam karar veremedim...