• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 kasim miniklerinin cicileri

Ben 2 pijama 1 gecelik düşünüyorum. Gerçi üst fazla da alabilirim şimdi ki gibi terlersem vay halime

Aynen bende.2 pijama 1 gecelik koymak istiyrm.
baktım pijama gecelik ihtiyacı var hepsi batio.evden getirtirim hemen.ev çok uzak olmadgi sürece sıkıntı yok bence ;)

Evet canım açılıyor düğmeli. Ben S beden aldım kalmamıştı beden  :KK48: ama beden ölçülerine baktım olur dedim oldu da bu halde bile geldi kesimi bol doğum sonrası hayli hayli olur. Bende normalde bakmadan almam ama evden çıkamıyorum o yüzden herşeyi internetten tamamlıyorum

Ben de geceligi s beden aldim suan sifira sifir oluyor tam oturuyor dogumdan sonra daha iyi olur ins diye umut ediyorum :KK48:

Ben daha bu gecelik pijama olayina giremedim... usengeclikte başladı ağırlasinca... tembel teneke oldum iyice:işsiz:

Ben de geceligi s beden aldim suan sifira sifir oluyor tam oturuyor dogumdan sonra daha iyi olur ins diye umut ediyorum :KK48:

yaa bende m beden aldim kalibi buyuk dedi kadin ustume tutuncada tam.oldu da alt kisim tam oturdu doguma kadar da daha kilo alcam.nasi olur bilemedigimden bi buyuk bedenini daha aliyim diyorum

gozdefat26 gozdefat26 Tatlım ben telsiz almadım, odasını ayırana kadar almayı düşünmüyorum bakalım :) ateş ölçere gelince dijital derece aldım dil altı, nimomed diye bi marka, eczaneden aldım.. Dış ortam ısısını da ölçüp ona göre sonuç veriyor.. Temassız ölçüm yapanları pek tavsiye etmiyolar.. Bide en öemlisi bebişler sağlıklıyken mesela üst üste 5 gün aynı saatte ölçüm yapıp ortalamasını alıp normal vücut ısısını öğrenmek lazım.. Böylece yükselip yükselmediğini farketmek daha kolay olur.. İnşallah kuzular hiç hastalanmazlar da gerek kalmaz kullanmaya :)

gozdefat26 gozdefat26 Tatlım ben telsiz almadım, odasını ayırana kadar almayı düşünmüyorum bakalım :) ateş ölçere gelince dijital derece aldım dil altı, nimomed diye bi marka, eczaneden aldım.. Dış ortam ısısını da ölçüp ona göre sonuç veriyor.. Temassız ölçüm yapanları pek tavsiye etmiyolar.. Bide en öemlisi bebişler sağlıklıyken mesela üst üste 5 gün aynı saatte ölçüm yapıp ortalamasını alıp normal vücut ısısını öğrenmek lazım.. Böylece yükselip yükselmediğini farketmek daha kolay olur.. İnşallah kuzular hiç hastalanmazlar da gerek kalmaz kullanmaya :)
Cok teşekkür ederim canım sağol umarım güzel günler yaşarız bebişle hastalıksız:))

dün aldıklarım ervama:anneadayı:

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 141
  • image.webp
    image.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 143
kızlar ben dün 2 tane pijama takımı aldım relax mode dan bulunduğunuz şehirde varsa tavsiye ederim kumaşları gerçekten çok kaliteli 4 yıl önce oğluma hamileyken de almıştım hala sapa sağlam duruyor hiç yıpranmadı ve çok rahat %50 indirim vardı 2 takmı 145 tl ye aldım gecelik almadım kararsız kaldım sanırım oğlumda giydiğim geceliği götürücem lazım olursa diye

kızlar ben dün 2 tane pijama takımı aldım relax mode dan bulunduğunuz şehirde varsa tavsiye ederim kumaşları gerçekten çok kaliteli 4 yıl önce oğluma hamileyken de almıştım hala sapa sağlam duruyor hiç yıpranmadı ve çok rahat %50 indirim vardı 2 takmı 145 tl ye aldım gecelik almadım kararsız kaldım sanırım oğlumda giydiğim geceliği götürücem lazım olursa diye

web sayfalarına baktım da newmom pijama gelinlik bolumunde ürün gozukmuyor. Magazadan mı almıstınız? Outlet kısmında aslında gozukuyor indirimli pijamalar :)

Back
X