- 23 Eylül 2014
- 10.859
- 13.197
- 298
- Konu Sahibi My pure love
-
Sadece file sevi bebenindi sanirim.
Kuvet 38, kova 17, masrapa 7 tl, file de 11 tl. Termometre de hediye.
Yıldızlı tayttan bende almistim canim cok minnoslar yaaaa gule gule kullaninEveettt, ebebekten kargom gelldiii
Babyjam Kuvet kova masrapa su termometresi sunger
Haci Sakir granul sabun
Arac bebek aynasi
Baby&me Popo temizleme mendili
Chicco bebek tirnak makasi
Indirimli taytlar (biraz kucuk beden yapmislar) ve ust body
Hepsiburada kargom gelmedi daha
Eki Görüntüle 1887485
Amin hepimiz. Ama bedenleri kucuk sanki biraz olmasi gerekenden. Neyse tulum icine giycek zaten kis gunu, ne zaman olursa o zaman giyer, di miYıldızlı tayttan bende almistim canim cok minnoslar yaaaa gule gule kullanin
Amin hepimiz. Ama bedenleri kucuk sanki biraz olmasi gerekenden. Neyse tulum icine giycek zaten kis gunu, ne zaman olursa o zaman giyer, di mi
Zaten dogduklarinda minnacık olucaklar bacakları doldurmicak belki taytın içini :)Amin hepimiz. Ama bedenleri kucuk sanki biraz olmasi gerekenden. Neyse tulum icine giycek zaten kis gunu, ne zaman olursa o zaman giyer, di mi
Tatlım ben ebebekten aldım bundan.. Çok tatlı :) benim gibi ilk bebeğinse kundaklamada kolaylık sağlar gibi, oyuncak bebekte denedim beğendim :))Kızlar ürün Nasıl ayaklı kundak diye gecıyor gereklimi alıp almama konusunda kararsızım
https://www.e-bebek.com/pamuk-yatak-65x95-cm-p-byp-658964/Park yatak alan var mı? İçine aldığınız yatak nasıl bir şey, markası, kalınlıgı nedir @emnis ???
Gule gule kullaninnn canim.Eki Görüntüle 1887675 Eki Görüntüle 1887676 Eki Görüntüle 1887677 Eki Görüntüle 1887678 kizlar bunlarda benim aldiklarimdan simdilik
Sagol cnm insGule gule kullaninnn canim.
cnm hepsi çok güzel güle güle kullanın bebişinle yalnız o setteki burun aspiratörü hiç bir işe yaramıyor ağızla çekilenler en kullanışlısı naçizane tavsiyemEki Görüntüle 1887675 Eki Görüntüle 1887676 Eki Görüntüle 1887677 Eki Görüntüle 1887678 kizlar bunlarda benim aldiklarimdan simdilik
Evet cnm biliyorum setin fiyati uygundu o yuzden aldik icinde bulunuyodu o dacnm hepsi çok güzel güle güle kullanın bebişinle yalnız o setteki burun aspiratörü hiç bir işe yaramıyor ağızla çekilenler en kullanışlısı naçizane tavsiyem
Aynılarını bende almıstım bi emzik almadım gerek varmı acaba güle güle kullansın
Ben bunu aldım Pierre cardinin yolculuk çok yapıyorum büyük aldımSelamın aleyküm arkadaşlar Bebek bakım çantası alacağım sırt çantası düşünüyorum önerir misiniz alan varsa da resim atabilir mi ?
Selamın aleyküm arkadaşlar Bebek bakım çantası alacağım sırt çantası düşünüyorum önerir misiniz alan varsa da resim atabilir mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?