- 23 Eylül 2014
- 10.859
- 13.197
- 298
- Konu Sahibi My pure love
-
Bende almayı dusunmuodm ama artık bitane koyaym çantaya diyrm.kv ye kalsa 2 gecelik 1 pijama koycaksn dio
Ben 2 pijama 1 gecelik düşünüyorum. Gerçi üst fazla da alabilirim şimdi ki gibi terlersem vay halime
Valla bende ya bende nerde o yetenekcok guzel olmus eline saglik ablanin ayyy ne yetenekli insanlar var ya imreniyorum valla
Evet canım açılıyor düğmeli. Ben S beden aldım kalmamıştı beden ama beden ölçülerine baktım olur dedim oldu da bu halde bile geldi kesimi bol doğum sonrası hayli hayli olur. Bende normalde bakmadan almam ama evden çıkamıyorum o yüzden herşeyi internetten tamamlıyorum
Ben de geceligi s beden aldim suan sifira sifir oluyor tam oturuyor dogumdan sonra daha iyi olur ins diye umut ediyorum
Bende bu modeli çok beğeniyorm cnm ama nasıl yapcksn.youtube da falan tarifi var mi
Kece ile veya kumasla yapilan tum kapi suslerinde kalip cikarilir kaliba gore kumas kece kesilip dikilir ici doldurulurkolay yani kalibi guzl cikarirsan gzl olur is kalipta bitiyo
Ben de geceligi s beden aldim suan sifira sifir oluyor tam oturuyor dogumdan sonra daha iyi olur ins diye umut ediyorum
Maşallah cnm.eline sağlık.yetenek meselesi diosn :)
Cok teşekkür ederim canım sağol umarım güzel günler yaşarız bebişle hastalıksız:))gozdefat26 Tatlım ben telsiz almadım, odasını ayırana kadar almayı düşünmüyorum bakalım :) ateş ölçere gelince dijital derece aldım dil altı, nimomed diye bi marka, eczaneden aldım.. Dış ortam ısısını da ölçüp ona göre sonuç veriyor.. Temassız ölçüm yapanları pek tavsiye etmiyolar.. Bide en öemlisi bebişler sağlıklıyken mesela üst üste 5 gün aynı saatte ölçüm yapıp ortalamasını alıp normal vücut ısısını öğrenmek lazım.. Böylece yükselip yükselmediğini farketmek daha kolay olur.. İnşallah kuzular hiç hastalanmazlar da gerek kalmaz kullanmaya :)
çok şeker kuzum güle güle kullansın minnoşdün aldıklarım ervama
Sağol tatlımçok şeker kuzum güle güle kullansın minnoş
Banyo seti çok güzelmiş, hepsini güle güle kullansın kuzu inşallah :)dün aldıklarım ervama
kızlar ben dün 2 tane pijama takımı aldım relax mode dan bulunduğunuz şehirde varsa tavsiye ederim kumaşları gerçekten çok kaliteli 4 yıl önce oğluma hamileyken de almıştım hala sapa sağlam duruyor hiç yıpranmadı ve çok rahat %50 indirim vardı 2 takmı 145 tl ye aldım gecelik almadım kararsız kaldım sanırım oğlumda giydiğim geceliği götürücem lazım olursa diye
evet mağazadan aldım internet sitesi güncellenmemiş sanırım yok aldıklarımweb sayfalarına baktım da newmom pijama gelinlik bolumunde ürün gozukmuyor. Magazadan mı almıstınız?
Beden kesimleri nasıl peki, dar/geniş, bakmadan alınır mı acaba?evet mağazadan aldım internet sitesi güncellenmemiş sanırım yok aldıklarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?