Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tatlım merhabalar tedavin hayırlı olsun sakın strese girme benim eşimdede morfoloji sorunu var ve çok şükür gayet güzel dölleniyo yumurtalar zaten tüp bebekte cok cok minik mikroskoplarla tek tek seçiyorlar iyi spermi amacı o tüp bebeğin gönlünü ferah tut internette her konuyla ilgili bilgi kirliliği var çok takılmada morfoloji hakkında okuduklarına sen gerilme yeter...bunlar bizim imtihanlarımız elbet bizlerde anne olucaz vakti saati doluncaIyi geceler arkadaslar nasipse yarin sabah yumurtalarim toplanacak. Eşim azosperm oldugu için mikro tese olmustu ordan sperm elde edildi ve donduruldu ama galiba morfoloji sorunu var. Yarın toplanan yumurtalarim döllendirilecek insallah. Bu morfoloji sorunu etkilermi çok korkuyorum ya döllebme olmazsa embriyolar gelişmezse diye lutfen dualariniza beni de katın. Rabbim hepinize tez vakitte bebişler nasip etsin inşallah.
Hadi hayırlısı sende bizim gibi heyecanlı bekleyise geçtinHayırlı olsun canımmmmmmm bikaç hamişimiz varpazartesi listeyi düzeltiriz benimde bugun transferim oldu. Hayırlısı hakkımızda inşallahhh
Ya sen benimle aynı şeyleri yaşıyorsun bende herşeyle kavga ediyordum söyliim sen hamilesin :) bide göğüslerinde ağrı oluyor muKızlar transferden sonra bi sinir geldiki bana sormayın gitsin adet olacağın zaman gereksiz bir gerginlik olur ya aynı hisleri yaşıyorum suan..benimle aynı durumda olan var mı acaba
5. Gün 2 transfer oldu. aynen meraktan çatlama günlerine merhabaHadi hayırlısı sende bizim gibi heyecanlı bekleyise geçtin
Kacincı güm embriyosu kaç tane transfer edildi
Sanırım ben ogrenicem Allah izin verirse.Kızlar adet belirtileri yaşayıpta hamile olduğunu ögrenen var mı
Güzel haber alicaz inşallah5. Gün 2 transfer oldu. aynen meraktan çatlama günlerine merhaba![]()
Hepyekte hamişGüzel haber alicaz inşallah
Ay hadi ne güzel yaaHepyekte hamişSea2112 de sanırım birde bikaç kişi daha var
![]()
Korkma ve stres yapma canm. Heyecanli bi serüven seni bekliyor: ) yumurta geliştirme surecinin nasıl geçtiğini anlamiyorsun bile. Asıl mesele transfer sonrasi :) rahat ol Allah' a tevekkül ve bil dua et[/QUOTE
Cokk sagoll işte elimde olmuyor korku heyecan bi arada Rabbim inşallah hayırlı sonuçlar nasip eder...
Onun icin. Yok cnm merak etmetakinti etme her iki gunde bir artis oluyor demisti drm bende korkmustum bastaAma ben daha 3 iğne oldum opuya kadar daha da artar bu transfer gününe kadar fazlalasir sonra kalın diye tutmadı diyor 8 için çok erken daha
Yaa inşşş tatlım Rabbim ağzından duysun..göğüslerimde hiçbir değişiklik yok maalesef oda büyük bir belirti dimi aslında herkeste farklı olsada gerçi belirtilerYa sen benimle aynı şeyleri yaşıyorsun bende herşeyle kavga ediyordum söyliim sen hamilesin :) bide göğüslerinde ağrı oluyor mu
Canım cok tebrik ederim şimdiden inşşş bebişin sana sımsıkı tutunur..sanırım yerleşme kanaması oluyor senin yaşadığın progestan kullanıyormusun herhangi bir risk için o düşüğü önlüyor çünkü..belirtilerinide bizimle paylaşırsın cok seviniriz tatlımSanırım ben ogrenicem Allah izin verirse.
Kaç gündür adet belirtisi gibi karın ve bel ağrım var bugün 9.gün idrar test pozitif .
Bugün öğleden sonra da açık kahve renginde akıntı geldi. umarım başka bişey olmaz çünkü daha önce de kanama yaşadım ve kaybettim bebişi.
Benim dondurulmuş süreçti o süreçteki ilaçlar göğüslerimde ağrıya neden olmuştu onun dışında sendeki belirtilerin hepsi vardı bendede yarın sabah test yapsana aslında beklemek çok zor yaYaa inşşş tatlım Rabbim ağzından duysun..göğüslerimde hiçbir değişiklik yok maalesef oda büyük bir belirti dimi aslında herkeste farklı olsada gerçi belirtiler
İnan o kadar çok yapasım varki kendimi zor tutuyorum yapmamak için ama sonuçtan korkuyorum biraz galibaBenim dondurulmuş süreçti o süreçteki ilaçlar göğüslerimde ağrıya neden olmuştu onun dışında sendeki belirtilerin hepsi vardı bendede yarın sabah test yapsana aslında beklemek çok zor ya![]()
Kan sulandırıcı dan mı bahsediyorsunArkadaşlar oksapar iğne kullandınız mı ve kullanıyorsanız tahlil yaptırıp mı verdi
Teşekkürler hepimiz iyi haberler alalım artık inşallah.Canım cok tebrik ederim şimdiden inşşş bebişin sana sımsıkı tutunur..sanırım yerleşme kanaması oluyor senin yaşadığın progestan kullanıyormusun herhangi bir risk için o düşüğü önlüyor çünkü..belirtilerinide bizimle paylaşırsın cok seviniriz tatlım
Haklısın canım çok değişik bir durum bu bizlerin yaşadıklarını sadece bizler anlarız Allahım hayırlısını versin hepimizin yüzünü güldürsün..Teşekkürler hepimiz iyi haberler alalım artık inşallah.
Evet progestan fitil olarak günde 3 kez kullanıyorum.
Ama herşey bahane önce Rabbim ol diyecek çünkü daha öncede herşey kullandım ama tutamadık bebişi.
Belirtiye gelince hepimiz belirti bekliyoruz bi umut okuduklarimizi bende var mı diyoruz ama arkadaşım inan ben bu işten bişey anlamadim