- 1 Kasım 2016
- 246
- 254
- 18
- 44
Merhaba güzellikler olsun sonundamerhabalar kızlar aranıza yeni katıldım tedaviye başladım bende
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba güzellikler olsun sonundamerhabalar kızlar aranıza yeni katıldım tedaviye başladım bende
Yarın kontrol var 11.gün iğnelerde sanırım opu günü belli olur yarinteşekkür ederim hepimiz için inşallah :)
sizler hangi aşamadasınız
Elbette...Gün gün adım adım sizinle paylaşacağım canım ama çok heycanlıyım...Hadi hayırlı si tatlim gelismeleri yazarsin burdan,,
Çoğunluk opu ve transfere daha yeni gelecek galiba o yüzden bir sessizlik hakim yumurtalar embriyolar çıksın meydana hareketlenir hayat diye düşünüyorum :)benimde iğnelerde 7.günüm bugün
İlk deneme miElbette...Gün gün adım adım sizinle paylaşacağım canım ama çok heycanlıyım...
5 yada 6 tane sanırım.ne kadar oldu yumurtaların kaç tane
İlk ve son olsun inşallahevet ilk.. çok heyecanlıyım çok ta korkuyorum![]()
hayırlı olsun hoş geldin. Rabbim nasip etsin inşallah. kaç yaşındasın problem nedir?merhabalar kızlar aranıza yeni katıldım tedaviye başladım bende
ben 28 yaşındayim. erken rezerv azlığı var. 5 yumurtam oluştu 4 tanesi işleme alındı. 3 tanesi döllendi. yarın 3. gün tranferi olacak kaliteleri hakkında yarın bilgi verecekleryaşınız kaç
Yaş 35 senin?ya tutmazsa korkusu var![]()
peki kaç yumurtanız var şimdi?teşekkür ederim hoşbuldum :) 24 yaşımdayım. eşimin sperm sayısı az![]()