Merhaba Hosbulduk
3 deneme negatif sonuclanmadi
1.deneme 2 tane 3.gün embriyosu negatif
2.deneme 2 tane 5.gün Blast pozitif gördüm bu arada bankaciyim çalışmaya devam ediyorum Şubede feci bi karın ağrısı oldu Allahım dedim noluyo arabayi nasıl kullanıp eve geldim bilmiyorum ve bi baktım kanama olmuş ağlaya ağlaya hastaneye düşük önleyici igne yaptırdım hiç kalkmadan evde yatacaksın dediler yaklasik 40 gün yattım arkadaşlar niye böyle ayrıntılı yazıyorum bu yoldaki bütün arkadaşlarım bilsinler dikkat etsinler diye sakın yatmayın arkadaşlar çünkü Allahım bebeğe can verecekse zaten veriyor ben 40 gün yattığım için önce 8 haftalık bebis kaybettim işe başladım 1 hafta sonra Şubede kalbim sıkıştı nefes darlığı başladı hastane hastane gezdim kimse teşhis koyamadı ama ben artık nefes alamıyorum diye ağlıyorum en sonunda bulundu emboli.
Yani bu kullandıgimiz hormon ilacları üzerine 40 gün hareketsiz yatmak nedeniyle kan pıhtısı kalbimden geçip akciğerlerimin kocaman bi bölgesini tikamis ve ben ölüyörmusum .
2 yıl tedavilere uğraştım ve tüm genetik testler yapıldı ama genetikte bişey yok yani tek sebep haraketsizlik ve ilaçlar. 2 yıl sonunda kendime gelince 3. deneme donmuslarla oldu 2 tane Blast ama negatif şimdi 4.denemedeyim 2-3 gün sonra opu var inşallah .
Uzun yazdım kusura bakmayın ama ne olursa olsun önce biz kendimizi düşünebiliriz herkes dikkat etsin arkadaslar