- 2 Nisan 2014
- 113
- 70
- 48
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Transfer gunu 8 ile 17 arasinda olmali diye biliyorum senin daha transfere var uygun kalinlikta olur insEndimetrium kaç olması gerekiyor benim 8li bişeydi bugün
sanırım en zor kısmı transferden sonra sonuç gününü beklemek :)Tahmin edebiliyorum :) hep olumlu dusunmeye calis. Cok ise yariyor. Bir de kaderin onune gecilmiyor. Olumlu dusunup dua edip bekleyecegiz. Az kalmis opu islemi biraz zahmetli gibi gozukse de bence en kolay kismi
ay inşallahTransfer gunu 8 ile 17 arasinda olmali diye biliyorum senin daha transfere var uygun kalinlikta olur ins
Allah gönlüne göre versin canım :)Insallah cok istiyorummm :))
sanırım en zor kısmı transferden sonra sonuç gününü beklemek :)
Allah gönlüne göre versin canım :)
inşallah müjdeli haberlerini alırız böyle duyunca çok seviniyorum :)Evetttt galibaa :)
o ne demek ne için yapılan bi işlemBugün rahime cizik atıldı çok ağrıdı canlı canlı aneztezisiz
güzel sonuçlar alırsın inşallahHisteroskopi rahime cizik atılıyor embiryo tutsun diye
Çok teşekkür ederim canım sağol senelerde yaptırıyorsun ne asamadasingüzel sonuçlar alırsın inşallah
Çok teşekkür ederim canım sağol sen neler yaptırıyorsun ne asamadasin
Bursa dayım ben eurofertil e gidiyorum 8.günüm olcak bugün iğnelerde cumartesi kontrole gidicem muhtemelen pazartesi-salı yumurta toplama olur dedi doktorÇok teşekkür ederim canım sağol senelerde yaptırıyorsun ne asamadasin
Cok gecmis olsun benim anestezili yapilmisti hiçbir şey hissetmemistim.Bugün rahime cizik atıldı çok ağrıdı canlı canlı aneztezisiz
Hayırlı olsun haberleselimBursa dayım ben eurofertil e gidiyorum 8.günüm olcak bugün iğnelerde cumartesi kontrole gidicem muhtemelen pazartesi-salı yumurta toplama olur dedi doktor
Aaaa çok iyi olmuş 1 dk sürüyor ama zordu gerçekten sonuç ne oldu sizin merakettimCok gecmis olsun benim anestezili yapilmisti hiçbir şey hissetmemistim.