2016 Kasım tüp bebek

Kızlar embriyolog aradı. 3 yumurta alınmıştı 2 embriyo oluşmuş çarşamba günü transfer dediler 3.gün transferi olmuş olacak. Allah yardım etsin.
Hayırlı olsun canım Allah kolaylaştırsın gönlüne göre versin inşaallah

Transferin 5. Gunu ovitrelle kullanilmasini mail ile doktoruma sordum insallah cevap verir? Bu benim 5. Tedavim hic bu sekilde uygulanmadi. Kizimda da uygulanmadi faydası olur mu diye sordum? Bakalim yarina kadar cevap verecek mi? Arayip sormaya cekindim işine karismak gibi olmasin diye ☺

Ben de hic duymadim, doktorum da boyle birsey vermedi. Aciklamasi ne acaba? Taze transfer icin olabilir mi? Bizimlende paylasirsan cok sevinirim :) merak ettim simdi :)

Benim doktorum Ali Oner Erdogdu. Ayni dili konustugum biri. Cok memnunum. İstedigim herseyi sorabildigim diledigimde ulasabildigim bir doktor. Hepimiz icin guzel sonuclar olur insallah
doktorla uyum içinde olmak çok önemli ve her an ona ulaşabilmek. hakkında hayırlı olur ins güzel sonuçlar alirsin

Ben de hic duymadim, doktorum da boyle birsey vermedi. Aciklamasi ne acaba? Taze transfer icin olabilir mi? Bizimlende paylasirsan cok sevinirim :) merak ettim simdi :)
Aslinda doktorum cok sempatik cok tatli dilli ben malum 5. Tedavi olunca herseyi soruyorum kafamda soru isareti kalmasin diye ama acikcasi doktoruma da guvendigimden işine de karismak istemiyorum o yuzden maille sordum utandigima ☺ daha cevap vermedi verirse paylasacam

canm senınde benmle aynı gun olmustı ılkı naslsn nasıl hıssedıyorsun benım bugun karnım agrıyo yatıyorum sankı adet olcakmısım gıbı canm skldı ona bıraz
Bugun 4..gun hic birsey hissetmiyorum. Evi toplamaya kalktim bugun artik. Yani illa birsey hissetmek gerekmiyor ama olumlu birseyler de hissetmek istiyor insan. Adet belirtisi ile gebelik belirtileri ayni o yuzden Rabbim sikintilarini hayra cevirsin

Bugun 4..gun hic birsey hissetmiyorum. Evi toplamaya kalktim bugun artik. Yani illa birsey hissetmek gerekmiyor ama olumlu birseyler de hissetmek istiyor insan. Adet belirtisi ile gebelik belirtileri ayni o yuzden Rabbim sikintilarini hayra cevirsin
bende raporluyum aslında ama sureklı yatmadm yurudum genelde evde bugunde hastayene gıttım rapor ıcın yurudum az yemek falan yaptm evde oturuorm genelde ama kasık agrım vardı dun bugunde karnım agrıo korktm ınsallah hayra cevırsın cok saol

kızlar transferden sonra rapor almak gerekir mi? yoksa işe devam mı etsem ne dersiniz :işsiz:.

kızlar transferden sonra rapor almak gerekir mi? yoksa işe devam mı etsem ne dersiniz :işsiz:.
Bence 1 hafta kadar almanda fayda var ama rapor uzadikca insan strese giriyor eger işin cok yorucu değilse 1 hafta al sonrasinda dikkat ederek baslayabilirsin bende son 2 gun baslamis sayilacam 10 gun rapor verdi doktorum

Back
X