- 3 Kasım 2014
- 4.227
- 3.983
- 198
benim cozumum de kimyon canim yemeklerde kullan.Onu da denicem inş geçer kızlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim cozumum de kimyon canim yemeklerde kullan.Onu da denicem inş geçer kızlar
Hayırlı olsun canım Allah kolaylaştırsın gönlüne göre versin inşaallahKızlar embriyolog aradı. 3 yumurta alınmıştı 2 embriyo oluşmuş çarşamba günü transfer dediler 3.gün transferi olmuş olacak. Allah yardım etsin.
anladim canim peki kim doktorun. bende medical parkta tedavi giruyorum.
Transferin 5. Gunu ovitrelle kullanilmasini mail ile doktoruma sordum insallah cevap verir? Bu benim 5. Tedavim hic bu sekilde uygulanmadi. Kizimda da uygulanmadi faydası olur mu diye sordum? Bakalim yarina kadar cevap verecek mi? Arayip sormaya cekindim işine karismak gibi olmasin diye ☺
doktorla uyum içinde olmak çok önemli ve her an ona ulaşabilmek. hakkında hayırlı olur ins güzel sonuçlar alirsinBenim doktorum Ali Oner Erdogdu. Ayni dili konustugum biri. Cok memnunum. İstedigim herseyi sorabildigim diledigimde ulasabildigim bir doktor. Hepimiz icin guzel sonuclar olur insallah
senın de benmkı gıbı olmus 3 yumurtadan 2sı dollendıKızlar embriyolog aradı. 3 yumurta alınmıştı 2 embriyo oluşmuş çarşamba günü transfer dediler 3.gün transferi olmuş olacak. Allah yardım etsin.
Aslinda doktorum cok sempatik cok tatli dilli ben malum 5. Tedavi olunca herseyi soruyorum kafamda soru isareti kalmasin diye ama acikcasi doktoruma da guvendigimden işine de karismak istemiyorum o yuzden maille sordum utandigima ☺ daha cevap vermedi verirse paylasacamBen de hic duymadim, doktorum da boyle birsey vermedi. Aciklamasi ne acaba? Taze transfer icin olabilir mi? Bizimlende paylasirsan cok sevinirim :) merak ettim simdi :)
I Istanbulca Rabbim ikisininde en iyi kalitede olmasini ve annelerine simsiki tutunmalarini nasip etsin inssenın de benmkı gıbı olmus 3 yumurtadan 2sı dollendı
2 tane mi transfer ettiler sanasenın de benmkı gıbı olmus 3 yumurtadan 2sı dollendı
Amin inşallah hepimizin yüzü gülsünI Istanbulca Rabbim ikisininde en iyi kalitede olmasini ve annelerine simsiki tutunmalarini nasip etsin ins
canm senınde benmle aynı gun olmustı ılkı naslsn nasıl hıssedıyorsun benım bugun karnım agrıyo yatıyorum sankı adet olcakmısım gıbı canm skldı ona bırazI Istanbulca Rabbim ikisininde en iyi kalitede olmasini ve annelerine simsiki tutunmalarini nasip etsin ins
evet ama ogunkunden bır tane bırde 5.gun dondurulms bır tane ardısık transfer oldum ben taze olan 3.gun 8 hucelıydı2 tane mi transfer ettiler sana
Tamam hatırladım ardısık transferdi seninki.evet ama ogunkunden bır tane bırde 5.gun dondurulms bır tane ardısık transfer oldum ben taze olan 3.gun 8 hucelıydı
Bugun 4..gun hic birsey hissetmiyorum. Evi toplamaya kalktim bugun artik. Yani illa birsey hissetmek gerekmiyor ama olumlu birseyler de hissetmek istiyor insan. Adet belirtisi ile gebelik belirtileri ayni o yuzden Rabbim sikintilarini hayra cevirsincanm senınde benmle aynı gun olmustı ılkı naslsn nasıl hıssedıyorsun benım bugun karnım agrıyo yatıyorum sankı adet olcakmısım gıbı canm skldı ona bıraz
bende raporluyum aslında ama sureklı yatmadm yurudum genelde evde bugunde hastayene gıttım rapor ıcın yurudum az yemek falan yaptm evde oturuorm genelde ama kasık agrım vardı dun bugunde karnım agrıo korktm ınsallah hayra cevırsın cok saolBugun 4..gun hic birsey hissetmiyorum. Evi toplamaya kalktim bugun artik. Yani illa birsey hissetmek gerekmiyor ama olumlu birseyler de hissetmek istiyor insan. Adet belirtisi ile gebelik belirtileri ayni o yuzden Rabbim sikintilarini hayra cevirsin
Bence 1 hafta kadar almanda fayda var ama rapor uzadikca insan strese giriyor eger işin cok yorucu değilse 1 hafta al sonrasinda dikkat ederek baslayabilirsin bende son 2 gun baslamis sayilacam 10 gun rapor verdi doktorumkızlar transferden sonra rapor almak gerekir mi? yoksa işe devam mı etsem ne dersiniz.
Senin sonucunu çok merak ediyorum açıkçası ardisik transfer olarak gördüğüm ilksin test falan yaparsan yazar misinevet ama ogunkunden bır tane bırde 5.gun dondurulms bır tane ardısık transfer oldum ben taze olan 3.gun 8 hucelıydı