- 19 Mart 2015
- 717
- 434
- 303
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayirli olsun cnm Rabbim mujdeli haberleri burada vermeyi nasip etsin ins. bende 16 sinde testBugun transfer sonrasi 5. Gunum, 15 kasim test gunum. Hayirlisi olsun insallah
yanlış yere denk geliyordur. bana hemşire azcık çek bak kan geliyormu sonra yap demişti.kızlar bişey sorucam iğne yaptığınız yerde kanama ve morarma oluyor mu benim bu zamana kadar hiç olmadı ama 2 gündür gonal f ve cetrotid yapıyorum iğneyi çıkarınca kanıyor ve anında morarıp ödem gibi şişlik oluyor bu normal mi sizce![]()
Çok teşekkürler Allah razı olsun. Darısı sizlere inşallahKızlar benimde yarın transferim 5 yumurta toplanmıştı rabbime şükür 4 ü döllenmiş 3.gün embriyosu olarak transfer olacaklar acaba iki tane koyar mı transfer de anestezi oluyor mu nasıl oluyor biraz bilgi verir misiniz bu arada topiğimiz de kaç hamiş var Y Yellu çok tebrikler rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bizede biran önce aynı haberi almak nasip olsun inşAllah
Kasa denk getirmişsindir. Yapacağın yeri oarmak uçlarınla tut ama çok sıkmakızlar bişey sorucam iğne yaptığınız yerde kanama ve morarma oluyor mu benim bu zamana kadar hiç olmadı ama 2 gündür gonal f ve cetrotid yapıyorum iğneyi çıkarınca kanıyor ve anında morarıp ödem gibi şişlik oluyor bu normal mi sizce![]()
Yapacağın yeri gerginleştir önce ya da parmaklarının arasına da alabilirsin ilacı vermeden geri çek damara girip girmediğini anlayabilmek için sonrasında da ilaci verince çok az bir süre alkollü pamukla bastırabilirsin Allah kolaylık versin canımkızlar bişey sorucam iğne yaptığınız yerde kanama ve morarma oluyor mu benim bu zamana kadar hiç olmadı ama 2 gündür gonal f ve cetrotid yapıyorum iğneyi çıkarınca kanıyor ve anında morarıp ödem gibi şişlik oluyor bu normal mi sizce![]()
Okudum canım Rabbim sana da bizlere de nasip eylesinMerhaba kizlar bende yarin sabah dondurulmus embriyo transferi yapilacak ancak bildiginizz uzere cozuldukten sonra belli olacak konulup konulmayacagi. Lutfen benim icin dua edin bir fatiha yeter. Insallah hastaneden bebegimi alip gelirim. Rabbim olmayanlarin yuzunu guldursun bizlerede hayirli evlatlar yetistirmeyi nasip eylesin.....
Benim son kontrolümde 14 ml olarak kaydedilmiş opu günü kontrol edilmeden transfer edildi ve tutmadı sonra da rahim fazla kalinlasmis ondan tutmadı dedi sende transfer günü tekrar baktir derim dobdursunlar bi sonraki ay transfer olur resmen ihmal illa herşeyi biz mi soracaz bilsem sorardım zaten sende mutlaka inatla sor cnmGndn kızlar bilgisi olan varsa cevaplasin lütfen dun kontrolde endometrium 13.8mm ölçüldü daha ignemin 5. dozunda bu kadar kalın olması normal mi aklıma takildi
Progestan iğne ve dostinex ilaç kullanıyormusunuz?Bu sabah hastaneye gıttım progesteron ve. E2 tahlılı ıcın ama eve zor geldm acayıp basım dönüyor bugun ayaga kalkamıyorum bugun basladı acaba neden olabılır ınsallah ıyı bısey ıcındır
Ay canım benim sagol cevap verdiğin için benimde aklıma takıldı daha 5 .ignede bu kadarsa daha en az dört iğnemsi daha var dahada kalınlaşır gibi geldi doktor normal dedi ama bana normal gelmedi perşembe kontrol var bakalım o zaman kaç olacak ama dondurmak en iyisi bencedeBenim son kontrolümde 14 ml olarak kaydedilmiş opu günü kontrol edilmeden transfer edildi ve tutmadı sonra da rahim fazla kalinlasmis ondan tutmadı dedi sende transfer günü tekrar baktir derim dobdursunlar bi sonraki ay transfer olur resmen ihmal illa herşeyi biz mi soracaz bilsem sorardım zaten sende mutlaka inatla sor cnm
Valla benim o son kontrolde doktor oooo süper rahim kalınlığı dedi hiç unutmam zaten doktorun ağzından çıkan herşeyi hepimiz ezberliyoruz sonra da hasta yogunlugundan ışte kontrol etmeden transfer etti benim için maddi manevi kayıp bugün yarın adet olunca ikinciye baslicaz ınan o ilkinde ki gücüm kuvvetim yok ilaçlar bagirsaklarimi mahvetti sürekli hasta hissediyorum o kadar kizginim ki en azından bu çektiklerimi gebelik bulantilari olarak cekerdim boşu boşuna tadım tuzum kaçtı bir ay geç olsaydı benim olsaydı keşke sil baştan ne zor geliyorAy canım benim sagol cevap verdiğin için benimde aklıma takıldı daha 5 .ignede bu kadarsa daha en az dört iğnemsi daha var dahada kalınlaşır gibi geldi doktor normal dedi ama bana normal gelmedi perşembe kontrol var bakalım o zaman kaç olacak ama dondurmak en iyisi bencede
Aynen canım tüp bebek tedavisi o kadar zor geçiyor ki bende de inanki migde bulantısı bas ağrısı daha cektiklerim vucudum alt üst olmuş durumda yemek yemek yok istahim sıfır suyla sesleniyorum resmen ilaçlar beni çok kotu yapıyor boyle bir ihmalkarlik olursa inan gücüm yok bir başka tedaviye perşembe günü baksinda derim dondur derim olmassa zaten Dr lar pek de bizim gibi ince eleyip siki dokumuyorValla benim o son kontrolde doktor oooo süper rahim kalınlığı dedi hiç unutmam zaten doktorun ağzından çıkan herşeyi hepimiz ezberliyoruz sonra da hasta yogunlugundan ışte kontrol etmeden transfer etti benim için maddi manevi kayıp bugün yarın adet olunca ikinciye baslicaz ınan o ilkinde ki gücüm kuvvetim yok ilaçlar bagirsaklarimi mahvetti sürekli hasta hissediyorum o kadar kizginim ki en azından bu çektiklerimi gebelik bulantilari olarak cekerdim boşu boşuna tadım tuzum kaçtı bir ay geç olsaydı benim olsaydı keşke sil baştan ne zor geliyor
Aynen bende yiyemiyorum çalışmam gerek ise resmen zorla gidiyorum dermanim yok annemin yanıma gelme şansı yok o kadar zor süreç lerden geçiyoruz,ki ınan eli boş dönmek çok zor. psikolojik olarak tukendim çünkü hep hasta hissediyorum iyilesemiyorum ay sizin de içinizi baydimA
Aynen canım tüp bebek tedavisi o kadar zor geçiyor ki bende de inanki migde bulantısı bas ağrısı daha cektiklerim vucudum alt üst olmuş durumda yemek yemek yok istahim sıfır suyla sesleniyorum resmen ilaçlar beni çok kotu yapıyor boyle bir ihmalkarlik olursa inan gücüm yok bir başka tedaviye perşembe günü baksinda derim dondur derim olmassa zaten Dr lar pek de bizim gibi ince eleyip siki dokumuyor
Canim benim son kontorumde 13tu transferde de 16 idi. Doktorun birsey söyledi mi?Gndn kızlar bilgisi olan varsa cevaplasin lütfen dun kontrolde endometrium 13.8mm ölçüldü daha ignemin 5. dozunda bu kadar kalın olması normal mi aklıma takildi
Ayni günolmus opu ve transferimiz benimde 5. Günüm. Hic birsey hissetmiyorum. Dun jel tortu seklinde kahverengili beyazli geldi ilk basta olumlu birsey gibi gelsede bir kac tane okudugum yazida olumsuz sonuclanmis ama yinede hayirlara vesiledir ins. Benimde 5 yumurtam gorunuyordu ama 4 tane toplandi. 3 tanesi dollendi. 2 tanesi grade 1a dedi doktorum 1 taneside grade 2a dedi dondurulmasinin pek bi faydasi olmaz 3unude transfer edelim mi dedi bende edelim dedim 3 embriyo transfer edildi. Hayirliai Allahtan. Sizin kacinci deneme ve kac yasindasiniz. Rahim kalinligi 8 ile 17 arasinda olmali diye biliyorum benimde 16 mm endimetriumMerhaba Arkadaşlar.
Bu ay bende tedaviye başladım.
geçtiğimiz pazartesi 4 adet yumurta toplanmıştı ve perşembe gunu transferım oldu. bugun beşinc gunum ve hıc bır belırtı yok.
2 tane transfer edildi rahim kalınlığı 8 di. sizce bu değer nasıl transfer için. 3.gun embrıyosu ve bır adet kalmıştı döllenenlerden.
doktor o da bolunmeye devam ederse besıncı gun onu dondurucaz dedı fakat besıncı gun aradığında evet bolundu ancak sana transfer ettıklerımızden bır tık düşük kalite dedi herhalde grade 2 dedikleri ve bunu dondurursak gebelik elde etmek ıstedıgımızde sansın dusuk olucak gel bunu dondurmayalım dedı.
suan estrofem, asprin ve cirone alttan sıkılan jel kullanıyorum. ıkıncı gunum ıtıbarı ıle camasırım hep cok ıslak çok arada ayağımdan yer kayıyormuş gıbı oluo ve belki psikolojik ama cok cabuk acıkıyorum sankı bısey yemesem mıdem bulanıcak ve devamlı sekerlı yıyorum.
ateşimi ölçüyorum atesım en yüksek 36 gordum. kabız hıc olmadım bol su ıcıyorum ama sankı vücudumdan ateş fışkırıyor gıbı sıcak basıyor. goguslerım ınanılmaz sıstı ve uçları buyudu. sizce bunlar bı belırtı mı yoksa beklemeye devam dımı?
İnsallah hepimizin tedavılerı başlangıçları, başlayacakları hayırlı olur arkadaşlar.
yok canm sadece crinone jel kullanıyorum ben..bırde bısey sorcam sana transferın 5.gunu e2 progesteron yapıldımı sonuc neydi sen hamıleydin dımıProgestan iğne ve dostinex ilaç kullanıyormusunuz?
Normal dedi canım da bana pek normal gelmediCanim benim son kontorumde 13tu transferde de 16 idi. Doktorun birsey söyledi mi?
benimde cuma gunu transferim oldu tatlim 2. gun transferi ve ayni ilaclari kullaniyoruz. benim hemsirenin soylemesine gore bi anlatyiklarin ilaclarin yan etkisi cnm hatta vajinal kanaman bile olabilir panik yapma biz ne olursa olsun test gununu bekliyecegiz ve test gunune kadar ilaclari aksatmaddan almalisiniz dedi. bugunde bi tane gobekten ignem vardi transferden sonra olmam icin vermislerdi onu yaptimMerhaba Arkadaşlar.
Bu ay bende tedaviye başladım.
geçtiğimiz pazartesi 4 adet yumurta toplanmıştı ve perşembe gunu transferım oldu. bugun beşinc gunum ve hıc bır belırtı yok.
2 tane transfer edildi rahim kalınlığı 8 di. sizce bu değer nasıl transfer için. 3.gun embrıyosu ve bır adet kalmıştı döllenenlerden.
doktor o da bolunmeye devam ederse besıncı gun onu dondurucaz dedı fakat besıncı gun aradığında evet bolundu ancak sana transfer ettıklerımızden bır tık düşük kalite dedi herhalde grade 2 dedikleri ve bunu dondurursak gebelik elde etmek ıstedıgımızde sansın dusuk olucak gel bunu dondurmayalım dedı.
suan estrofem, asprin ve cirone alttan sıkılan jel kullanıyorum. ıkıncı gunum ıtıbarı ıle camasırım hep cok ıslak çok arada ayağımdan yer kayıyormuş gıbı oluo ve belki psikolojik ama cok cabuk acıkıyorum sankı bısey yemesem mıdem bulanıcak ve devamlı sekerlı yıyorum.
ateşimi ölçüyorum atesım en yüksek 36 gordum. kabız hıc olmadım bol su ıcıyorum ama sankı vücudumdan ateş fışkırıyor gıbı sıcak basıyor. goguslerım ınanılmaz sıstı ve uçları buyudu. sizce bunlar bı belırtı mı yoksa beklemeye devam dımı?
İnsallah hepimizin tedavılerı başlangıçları, başlayacakları hayırlı olur arkadaşlar.