2016 Kasım tüp bebek

Kızlar 12 de transferim var.az önce embriyolog aradı 3 yumurta alınmıştı 2 embriyo oluşmuştu 1 tanesi daha gelişimi durmuş. kaldı elimizde 1 embriyo.çok üzüldüm. Allah im sen yardım et:KK43:
uzulme sakın benımde aynı 2tanesı dollendı bırı gelısmedı bır tane kaldı bır olsun senın olsum lutfen uzulmeden pozıtıf gır trasnfere sureklı dua et guzel dusun olcagına ınan

bende şimdi geldim muayeneden 8. günüm bugun 2 tane 14 1 tane 10 3 tanede 9 var .endometrium 9. muhtemelen pazar günü toplama işlemi olucak hakkımızda hayırlısı.
Canım benimde 8 .günüm benimde cumartesi toplama gibi duruyor hangi ilaçları kullanıyorsunuz acaba

Mrb canım benimde perşembe kontrol ama bana pazartesiden buyana orgatutranda başlattı büyük ihtimal cumartesi toplayacak

Canim toplamadan 36 saat once catlatma ignesi vericek cumartesi veri pazartesi toplar gibiz sanki hayirli olsun simdiden mucadeleniz tatlim

Kızlar 12 de transferim var.az önce embriyolog aradı 3 yumurta alınmıştı 2 embriyo oluşmuştu 1 tanesi daha gelişimi durmuş. kaldı elimizde 1 embriyo.çok üzüldüm. Allah im sen yardım et:KK43:
Hayirlisi olsun tatlim. kacinci gun transferi olcak seninki. ve sonucta lazim olan bir embiryo tatlim karamsarliga dusme hemen gulerek mutlu mutlu git merkeze bebikini gulere karsila

Canim hic uzme kendini, 1 tanede olsa rabbim verir. Dua et bol bol, bizimde dualarimiz seninle,allah yardimcin olsun

O zaman aramızda sadece 3 gün var desene peki canım hangi ilacı kullanıyorsun ben gonalf 225 ile başladım cuma günü başka ilaç yazar mı acaba sana vitamin ilaçları yazdimi kusura bakma çok soru soruyorum ama ne yapayım merak ediyorum inşallah hayırlısı ile kavusuruz bebeklerimize
Canım gonal f75 kullandım bi 4 gün yanında antibiyotık ve folbiol. Dün yine iğne gonalf 75 ve orgalutran 4 adet başlandı cuma bitiyl kontrol canım

kızlar bişey sorucam iğne yaptığınız yerde kanama ve morarma oluyor mu benim bu zamana kadar hiç olmadı ama 2 gündür gonal f ve cetrotid yapıyorum iğneyi çıkarınca kanıyor ve anında morarıp ödem gibi şişlik oluyor bu normal mi sizce :KK17:
kan sulandirici kullaniyomusun canim ben kullanirken vurundugum ignelerde ayni soylediklerini yasiyodum normalde olmuyodu ama

kızlar merhaba dün dayanamadım akşam 7. günümde test yaptım ikinci çizgi yoktu 3-4 dakika beklediktan sonra çöpe attım sonra yarım saat sonra çöpe bir şey atacakken dayanamayıp testti aldım tekrar baktım ikinci çizgi silikti o ana çok mutlu oldum tabi yanılma olabiliyor bu testlerde ilk beş dakika önemliymiş, sizde hiç böyle oldu mu pazar günü test günüm

kızlar merhaba dün dayanamadım akşam 7. günümde test yaptım ikinci çizgi yoktu 3-4 dakika beklediktan sonra çöpe attım sonra yarım saat sonra çöpe bir şey atacakken dayanamayıp testti aldım tekrar baktım ikinci çizgi silikti o ana çok mutlu oldum tabi yanılma olabiliyor bu testlerde ilk beş dakika önemliymiş, sizde hiç böyle oldu mu pazar günü test günüm
Ilk 20 dakika onemli diyorlarr ayy cok heycanli cnm. bence bekle pazara az kalmis. insallah cikan cizgi dogrudur cnm. ben esime soz verdim. test gunune kadar rahat durup test yapmiyacam diye 16 sini beklicem mecbur. guzel haberler umidiyle ins.

Ilk 20 dakika onemli diyorlarr ayy cok heycanli cnm. bence bekle pazara az kalmis. insallah cikan cizgi dogrudur cnm. ben esime soz verdim. test gunune kadar rahat durup test yapmiyacam diye 16 sini beklicem mecbur. guzel haberler umidiyle ins.
ilk gebeliğimde de 10. gün yaptırmıştım ikinci çizgi silik çıkmıştı sonra kan testi koştur koştur yaptırdım 45 çıkmışti 7 haftalık hamileyken kalp atışı durdu maalesef, rabbim inşallah bunları bana kısmet eder

7. Gun idrar icin cok erken cnm beta 7. Gunde vucutta yayilmaya basliyor 2 gun sonra tekrarla Allah gonlundekini nasip etsin

Canım daha sonra silik çıkanlar bende hep boş oldu hamileliklerimde çizgi hemen oluştu aynen tatlım tam gününde yaparsın heyecanla bekliyorum sonucunu tatlım :KK200::dua::KK15:

Back
X