2016 Kasım tüp bebek

Canım bana hemşire 10.gün gel sesi teste Cuma ya denk geliyor ama erken mi acaba birde yarın yani 9.gün idrar da baksam çıkar mı
Canım 3. Gun transferı ıse normalde 12. Gun bakıyorlar. 10. Gun zaten erken ıdrarda çıkamayabilir. Ama tabıkı erkenden çıkan da oluyor bır garantısı yok elbette. 10. Gun dırek kanda baktır cnm boşu bosuna kafanı karıştırma bence.
Ama 5. Gun transferı ıse zaten 10. Gun test günün oluyor dolayısıyla varsa yarın ıdrarda büyük ıhtımalle cıkar..

Canım 3. Gun transferı ıse normalde 12. Gun bakıyorlar. 10. Gun zaten erken ıdrarda çıkamayabilir. Ama tabıkı erkenden çıkan da oluyor bır garantısı yok elbette. 10. Gun dırek kanda baktır cnm boşu bosuna kafanı karıştırma bence.
Ama 5. Gun transferı ıse zaten 10. Gun test günün oluyor dolayısıyla varsa yarın ıdrarda büyük ıhtımalle cıkar..
3.gün embriyosuydu canım ozaman hiç idrara bakmayım pozitif çıkarsa birde idrarda bakarım o çift çizgi içimde uhte çünkü çok korkuyorum test yapmaktan hiç yapmadan adetimi beklesem bile diyorum hatta

Merhaba kızlar 15 yumurta toplanmıştı 2 tane 1.kalite 1 tane 2. Kalite 5.güne sorunsuz ulaştı 2.tup denememde yine embiriyo sayisi az oldu buna da sukur tabi sanırım 2 tane transfer edilecek önümüzdeki ay
Olsun bize Laz'ım olan birtane sonuçta rabbim hayırlı pozitif sonuç almamızı nasip etsin

Arkadaşlar mrb sizlerle durumumu paylaşmak aynı şeyi yaşayanlardan bilgi almak istiyorum
Dondurulmuş tek embriyo transferi yapıldı ekim başı tuttu ilk değerlerim çok güzel yükseldi ama keseyi görmeyi beklerken değerim düşmüş erken düşük yaptım yani şimdi adet görmeyi bekliyorum kalanlarla devam etmek için ama çok korkuyorum tekrar düşük olur mu ve ilkinde neden düşük olmuş olabilir doktorum sağolsun çok konuşmuyor bu durumda olanlar sorun ne dedi doktorunuz ve ikinci denemede aynı şeyi yaşadınız mı cesarete ihtiyacım varr

Günaydın Arkadaslar,
Milyaay Milyaay hayırlı olsun opu gunun inşallah yarın hayırlı haberlerini alırız canım.

benim de 03 kasımda transferim olmuştu
14 kasım kan değerim 59,2 çıkmıştı doktor ıkıncı kan testının onemlı olduğunu cunku daha once normal yolla kımyasal gebelik gecırdıgım ıcın bunu takıp etmemız gerek dedı
16 kasım yanı dun ıkıncı testim 138 çıktı
normalda en az yüzde 60 artması gerekıyordu ama yüzde yüzden fazla artmış ıkı katı artma olmuş degıl mı
bu ıyıye isarettır degıl mı

Günaydın Arkadaslar,
Milyaay Milyaay hayırlı olsun opu gunun inşallah yarın hayırlı haberlerini alırız canım.

14 kasım kan değerim 59,2 çıkmıştı doktor ıkıncı kan testının onemlı olduğunu cunku daha once normal yolla kımyasal gebelik gecırdıgım ıcın bunu takıp etmemız gerek dedı
normalda en az yüzde 60 artması gerekıyordu ama yüzde yüzden fazla artmış ıkı katı artma olmuş degıl mı
Canım artmış işte iki gün sonra daha da artacak inşallah ama çok haklısın yukarıda yazını okudum bu grup biraz negatif düşünüyo :) silkenip herkesin pozitife dönmesi lazım :) benim de dün transferim oldu bundan sonrası Rabbime tevekkül... inşallah sımsıkı tutunmuştur :)

Canım artmış işte iki gün sonra daha da artacak inşallah ama çok haklısın yukarıda yazını okudum bu grup biraz negatif düşünüyo :) silkenip herkesin pozitife dönmesi lazım :) benim de dün transferim oldu bundan sonrası Rabbime tevekkül... inşallah sımsıkı tutunmuştur :)

hayırlı olsun transferin canım
evet bu grup biraz ağır ama olsun varsın biz kamlumbağa hızında olalım ama dularımız tavşan hızında olsun
lütfen sende dinlenmene hıc dusunmemeye bak
ben öyle yaptım
ilk ıkı gun annemde kaldım çay sohbetı tv dizi vs
sonrakı gun evıme gectım evde de aynı seyler dızı tv yatak
4. gun işe başladım 1,5 saat servıs yolculuğum var
işe başladığım hafta dıkkat ederek evde cok ıs yapmadan keyfe keder arkadaşlarla buluştum vs zamanı gecırdım

peki bır sey soracam doktor benden başka bır tarıhte takrar kan isteyecek mı
yoksa artık keseyemı bakarlar
mail attım ama daha cvp vermediler

Günaydın Arkadaslar,

canım kesınlıkle güzel artış , zaten ıkı katı artış olması ıyı oluyor, yaptığın saate gore bıle değerlerın katlanması farkedıyor..hayırlısı olsun güzelce devam etsın ınsallah..

günaydın
benim ilk denemem
sadece 3 yumurta alınabildi dün...
5. günü bekleyecekmişiz transfer için hayırlısı bakalım
ama hala çok ağrım var normal mi bu

şöyleki tatlım aslında cok yumurta almamışlar ama vajina ağzını açmak için kullandıkları ördek ağzı gıbı bısey var ya o benım canımı cok yakmıştı
bende de toplamda 5 yumurta alındı dördü soldan biri sağdan diğerlerinden daha kucuk
ertesi gun aradılar
dordun 3 dollendı 3. gun gel bakalım kaç tane transfer edecegımıze dedıler
ıkıncı gun aramayacak mısınız dedıgımde her gun onları çıkartıp hava ıle temas ettirmek ıyı degıl dedı 3 gun karar verecegız dedı
ve 3 gun gıttıgımde 2 tane koymaya karar verdiler
kalan 1 adet ıcınde bekleyecegız bolunmeye devam ederse dondururuz dedıler
ve onun ıcınde besıncı gun aradılar sana transfer ettıklerımızden bı kalıte dusuktu ama ole olmasına rağmen besıncı gun bolunmesını gerceklestırdı fakat bunu dokndurmayalım bununla gebe kalma sansın dusuk olabılır dedı
yalnız sunu bıl dedı eger bu bır kalıte dusuk halıyle besıncı gun bolunmesı yaptıysa ınşallah daha ıyı kalıte transfer ettıklerımız daha ıyı netıce verecek dedı doktor
o zaman benı bole umutlandırdı ve ben o umudumu ıcımde her gun buyuttum kafama takmadan normalde asabı ve cabuk kafama takarım bu tedaviye başladığım ılk günden berı
hayatımda benım verdıgım degerı gormedıgım ne varsa çıkardım hayatımdan
yuklerımden kurtuldum

canım kesınlıkle güzel artış , zaten ıkı katı artış olması ıyı oluyor, yaptığın saate gore bıle değerlerın katlanması farkedıyor..hayırlısı olsun güzelce devam etsın ınsallah..

aynı yerde aynı saatte yaptım tatlım
bidaha kan testı isteyecek mi benden

kızlar günaydın,
dünden berı uzerımde bır negatıflık var, hatta bugun sabah ıse gelirken yolda sureklı gozlerım dola dola geldım..Allahım hayırlısını versın ..20 sı test gunum cok az kaldı, zaten cmt yapacağım..
bıraz alt karnımda gerılmeler verdı 2-3 gun oncesınde, hepsı kayboldu, goguslerımde hafıf bır dolgunluk sadece, hıcbırsey yok delirmek uzereyım..5.denemem, yas 40 oldu, bu da olmazsa ne yaparımı dusunmeye başladım..bastan berı zaten ınsan hem olumlu hem olumsuz düşünüyoruz ama artık korkuyorum resmen..
pozıtıf çıkan arkadaşlar belırtı olarak bırsey yasadınız mı ? ya da hıc belırtı olmadan mı devam ettı ? bıraz fıkır verın nolur yaa..bılıyorum aslında hıc belırtı olmadan da pozıtıf olan var elbette..yıne de soyleyın bırseyler işte..
Allahım hepımız ıcın hayırlısıyla mutlu sonu nasıp etsın ınsallah..

aynı yerde aynı saatte yaptım tatlım
bidaha kan testı isteyecek mi benden
canım benım hayırlısı olsun, artısın gayet güzel olduğu ıcın tekrar kan testı ıstemıyorlar, en azından benım oyle olmuştu. artık keseyı görmek ıcın kontrole cagıracaklar..benı 2.testı yaptıktan yanı 14.gunden ıtıbaren 1 hafta sonra cagırmıslardı..

kızlar günaydın,
dünden berı uzerımde bır negatıflık var, hatta bugun sabah ıse gelirken yolda sureklı gozlerım dola dola geldım..Allahım hayırlısını versın ..20 sı test gunum cok az kaldı, zaten cmt yapacağım..
bıraz alt karnımda gerılmeler verdı 2-3 gun oncesınde, hepsı kayboldu, goguslerımde hafıf bır dolgunluk sadece, hıcbırsey yok delirmek uzereyım..5.denemem, yas 40 oldu, bu da olmazsa ne yaparımı dusunmeye başladım..bastan berı zaten ınsan hem olumlu hem olumsuz düşünüyoruz ama artık korkuyorum resmen..
pozıtıf çıkan arkadaşlar belırtı olarak bırsey yasadınız mı ? ya da hıc belırtı olmadan mı devam ettı ? bıraz fıkır verın nolur yaa..bılıyorum aslında hıc belırtı olmadan da pozıtıf olan var elbette..yıne de soyleyın bırseyler işte..
Allahım hepımız ıcın hayırlısıyla mutlu sonu nasıp etsın ınsallah..

tatlım ben sana kendimi söyle anlatayım
benım ilk günler işlem yüzünden vajınamda çok agrı vardı
ama ilk test yaptığım 7. güne kadar sadece vajinamda akıntı vardı şeffaf o da cirne jel den dediler bana
hiç ama hiç belirti yoktu ne kan ne leke
gogus ağrım vardı yanlarında ama aman aman bı agrı degıldı onada östrojen hormonu hap ıcıyoruz ona bağladım
ne mide bulantısı ne bısey
7. gun test yaptım cızgı belırmedı bıle
8 gun az ama cok az belırdı
9. gun kan vermeye gıttım klınıkte kavga ettım açanımı acıttılar elimin ustunde iğne içerdeyken damar aradılar elim şişti ben de gittim erken gebelik testı aldım 19 tllik
onda baya sılık bı cızgı cıktı
10 gun yıne aynı marka testi aldım onda daha koyu olunca pazar gunu bekledim pazartesi test günümden bır gun once kan verdım hıc belırtım yoktu ama değer 59 çıkmıştı
12. gun bekledim
13. gun dun yıne kan verdim 138 çıktı
fakat bu arada belki tek dikkatimi çeken kafamı yastığa koyunca zaman nasıl gecıo hemen uyuyorum çok baygın sekılde
tek bunu dıyebılırım

göbekten cok ıgne olduk gobegım davul gıbı kan sulandırıcı oluyorum ben
alttan vajinal jel kullanıyorum

ve inanın degerım evet ıkı kat arttı ama hala kendıme gebeyim dıyemıyorum
korkuyorum
keseyı ve kalp atışını duyana kadarda demıyecegım
cunku keseyı görmek dolu görmek kalp atışı duymak hepsinden onemlı

tatlım ben sana kendimi söyle anlatayım
benım ilk günler işlem yüzünden vajınamda çok agrı vardı
ama ilk test yaptığım 7. güne kadar sadece vajinamda akıntı vardı şeffaf o da cirne jel den dediler bana
hiç ama hiç belirti yoktu ne kan ne leke
gogus ağrım vardı yanlarında ama aman aman bı agrı degıldı onada östrojen hormonu hap ıcıyoruz ona bağladım
ne mide bulantısı ne bısey
7. gun test yaptım cızgı belırmedı bıle
8 gun az ama cok az belırdı
9. gun kan vermeye gıttım klınıkte kavga ettım açanımı acıttılar elimin ustunde iğne içerdeyken damar aradılar elim şişti ben de gittim erken gebelik testı aldım 19 tllik
onda baya sılık bı cızgı cıktı
10 gun yıne aynı marka testi aldım onda daha koyu olunca pazar gunu bekledim pazartesi test günümden bır gun once kan verdım hıc belırtım yoktu ama değer 59 çıkmıştı
12. gun bekledim
13. gun dun yıne kan verdim 138 çıktı
fakat bu arada belki tek dikkatimi çeken kafamı yastığa koyunca zaman nasıl gecıo hemen uyuyorum çok baygın sekılde
tek bunu dıyebılırım

göbekten cok ıgne olduk gobegım davul gıbı kan sulandırıcı oluyorum ben
alttan vajinal jel kullanıyorum
ayyy canım darısı basımıza hayırlısıyla ınsallah yaa..benım bugun 9.gunum, yarın sabahtan 6 gun erken sonuç veren predıctor testten yapayım dıyorum artık..bugun de gecsın de..of Allahım ne zor işler bunlar bızım de sınavımız bu heralde hayatla dıyorum..

Back
X