2016 Kasım tüp bebek

İkinci denemen bu o zaman. Benim üç olacak canım ilk ikisinde bi sorun olmadi yumurta sayısı falan döllenmede sıkıntı yoktu. İlki tutmadi ikincisi kimyasal oldu. Bu sefer yumurta sayısı az canım niye öyle oldu bilemedik ama Rabbim hayırlısıni versin. Bi yumurta bi sperm bile yeter. Benim doktor da 5.güne götürecez dedi. İnşallah ikimizin de sağlıklı kaliteli 5.gün embriyolarimiz olur
Evet canim 2. Deneme sebepsiz diyolar rezervim az ilkinde 6 bu sefer 10 yumurta oldu hayirlisi hakkimizda yarina guzel haberler aliriz insallah isteyen herkese nasip etsin rabbim.

Evet canim 2. Deneme sebepsiz diyolar rezervim az ilkinde 6 bu sefer 10 yumurta oldu hayirlisi hakkimizda yarina guzel haberler aliriz insallah isteyen herkese nasip etsin rabbim.
Hayırlısı canım inşallah inşallahhh güzel haberler veririz birbirimize

Ararlar merak etme dua et benim de çarşamba oldu opu dün ikindi de aradilar
Canım aramadılar ben aradım çok korkuyordum Rabbime bin şükür ki 14 yumurta işleme alınmış 6si döllenmiş inşallah eksilmeden devam ederler :anne::anne::anne:rabbim hamileyim demeyi nasip etsin hepimize :anneadayı::anneadayı::anneadayı::KK200::nazar::nazar:

Ben guzel haberler aldim. Bunu Doc. Dr. Yunus Aydın'a borçluyum. Insallah saglikla devam eder. Allah her isteyene saglikla hayirlisiyla nasip etsin insallah.

Kızlar napıyonuz. ben negatif sonucun sıkıntılarını attım çok şükür. adet olmayı bekliyorum. halen adet olmadım. ilaçları bırakalı 4 gün oldu. artık alternatif tıpa yöneldim. hacamat yaptıracam belime bide göbek çekmesi mi ne dediler. onu yaptıracam bakalım Allahtan ümit kesilmez.

Kızlar napıyonuz. ben negatif sonucun sıkıntılarını attım çok şükür. adet olmayı bekliyorum. halen adet olmadım. ilaçları bırakalı 4 gün oldu. artık alternatif tıpa yöneldim. hacamat yaptıracam belime bide göbek çekmesi mi ne dediler. onu yaptıracam bakalım Allahtan ümit kesilmez.
Yaptir canim hacamat sunnet bende yaptirdim eger hamilelik olmassa 2 ay daha gel dedi kadin gidicem

Canım bende transfer oldum bekliyorum yaşın çok gençti dimi bunları yapıp biraz ara ver dinlen ama vazgeçme onbeş yıl var önünde tekrar anne olabilmek için öyle düşün

Kızlar merhaba bugün 10.günümdü kan testi yaptırdım maalesef negatif çok üzgünüm ilk denememiş şimdi dört beş ay sonra döndürülmüşüm var bitane onunla deneyeceğiz dondurulmuşla deneme yapan arkadaşlar nasıl oluyor süreç kaç gün izin almak gerekiyor falan anlatır mısınız

Kızlar merhaba bugün 10.günümdü kan testi yaptırdım maalesef negatif çok üzgünüm ilk denememiş şimdi dört beş ay sonra döndürülmüşüm var bitane onunla deneyeceğiz dondurulmuşla deneme yapan arkadaşlar nasıl oluyor süreç kaç gün izin almak gerekiyor falan anlatır mısınız
Öncelikle geçmiş olsun inşallah kalan dondurulmuşla hayırlı sonuç alırsın süreç şöyle adetin ikinci günü gidiyorsun muayene ediyor ilaç başlıyor estrofem günde üç defa bunu kullanıp on gün sonra tekrar gidiyorsun rahim duvarına bakıp transfer günü veriyor transfere gidiyorsun toplamda 3defa gidiyorsun yani rahat bi süreç

Ben de arı poleni falan tüketeceğim soğan kürü yapmak lazım birde bakalım birde böyle deneyelim şu negatif şokunu ben de bir atsam

Öncelikle geçmiş olsun inşallah kalan dondurulmuşla hayırlı sonuç alırsın süreç şöyle adetin ikinci günü gidiyorsun muayene ediyor ilaç başlıyor estrofem günde üç defa bunu kullanıp on gün sonra tekrar gidiyorsun rahim duvarına bakıp transfer günü veriyor transfere gidiyorsun toplamda 3defa gidiyorsun yani rahat bi süreç
Çok teşekkürler arkadaşım şuan bi şoktayım değişik bir mutsuzluk rabbim kimseye yaşatmasın biran önce hayırlı evlatlar versin bizlere

Selam bugün bisürü tahlil olacak vardı kimse yokmu pozitif yaa bizemi yazmiyorsunuZ :KK12: benim transferin 7 ci günü transfer gününü saymıyoruz degilmi?

Aminnn inşallah ben inanıyorum birgün olacak ya sizde dondurulmuşla deneyin bence çok beklemeyin dondurulmuş tutma olasılığı daha yüksek İnanın
Kismette varsa her türlü tutuyor arkadaşlar allah ol derse benim 4.cu transfErim 3 tane kimyasal son 11 ayda yaptık bu ayın 11 de son 3 embio koyuldu ya kısmet bol dua insallah allahım kimsenin kucagini boş koymasın inşallah

Canım aramadılar ben aradım çok korkuyordum Rabbime bin şükür ki 14 yumurta işleme alınmış 6si döllenmiş inşallah eksilmeden devam ederler :anne::anne::anne:rabbim hamileyim demeyi nasip etsin hepimize :anneadayı::anneadayı::anneadayı::KK200::nazar::nazar:
Beni de aradılar 3.gün transfer edeceklermiş kafam karıştı niye erken transfer ediyorlar 1.tüpte 5.gün olmuştu transfer korkuyorum ama yapacak bişey yok

Back
X