O
One of the twist
Rabbim hayırlısını versin
kuzununannesi
toparlandigina sevindim canım...kızlar yılmak yok yola devam

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım senin opu oldu mu kaçi dollendiBeni de aradılar 3.gün transfer edeceklermiş kafam karıştı niye erken transfer ediyorlar 1.tüpte 5.gün olmuştu transfer korkuyorum ama yapacak bişey yok
Hayırlı olsun canımmmmmmm bikaç hamişimiz varKızlar nasılsınız
Kaç gündür keyfim yoktu sessizce bekliyordum
Anca bugüne kadar dayanabildim
3.gün embriyosu testte çıkmaz diye
Ama sabah yaptım 9.günüm idrar testi pozitif
4.denemem bu sefer Rabbim kavuşturur bana umarım.
G Gul-Can listeye bir Hamiş ekleriz belki pzt test günüm
Dualarınızı esirgemeyin nolur daha önce kaybettim bebişi bu sefer bırakmasın beni..
Allahım hepimizin yüzlerini güldürsün
Ama ben daha 3 iğne oldum opuya kadar daha da artar bu transfer gününe kadar fazlalasir sonra kalın diye tutmadı diyor 8 için çok erken dahaCnm benimde opya alindigimda 8.5 du dr onemli dgl demisti kafana takma 3 gune kadar dahada fazla kalinlasacagini sanmiyorum merak etmee
Benimde su gibi akıntım oluyordu ve tutmuştu :)Dünyadaki en zor şey insanın kendi kendisini teselli
su gibi akıntım oluyo iki gündür benim normal mi acaba crinone jel kullanıyorum onun etkisi var mıdır kızlar
Çarşamba oldu 3 tane döllendiCanım senin opu oldu mu kaçi dollendi
Adet belirtisiyle gebelik belirtileri aynıki zaten.Kızlar adet belirtileri yaşayıpta hamile olduğunu ögrenen var mı
Hayırlısı ile tutunurlar sana cnm kaç yumurta toplanmıştı pekiÇarşamba oldu 3 tane döllendi
Yaaa İnşş İnşş benimde bebişlerim bana tutunmusturBenimde su gibi akıntım oluyordu ve tutmuştu :)
Doğru diyorsun canım işte insan iki arada bi derede kalıyo sürekli vücudunu dinliyor acaba gebelik mi acaba adet mi diye ..Allah güzel haberler versin tüm bebiş isteyenlereAdet belirtisiyle gebelik belirtileri aynıki zaten.
Tatlım dinlenmiş vücuda yapılan transferin tutma ihtimali daha fazlaymış doktorum söylemişti bana hem bedenen daha az yoruluyorsun transfer olunacak süreye kadar...tüp bebekte fazla kilo olunca zayıfla gel diyor bazı doktorlar senin kilon gayet iyi sakın kafaya kilonu takma bende 48 kiloyla başladım tedaviye zaten hormon ilaçlarından 4 kilo aldım bile sen sakin bir şekilde bebişlerine kavuşacağın günü bekle dert etme bunları..Merhaba kızlar forumda yeniyim 26 yaşındayım 2 yıllık evliyim azosperm sorunumuz vardı,
5 kasım da tedaviye başladım. Çarşamba günü yumurtalarım toplandı 20 tane toplandı ve girmeden önce kasıklarımda aşırı baskı vardı 12 tanesi döllenmiş yarın 3. Gün kaç tane kaldığı söylenecek ve dondurulacak bir sonraki ay kendimi toparlayabilirsem transfer yapılacağı söylendi çok korkuyorum! Vücudum çok zayıf çünkü çocuk gibiyim resmen 1.60 boy 46 kilodayım.
İnşallah hakkında hayırlısı olsun :)Yaaa İnşş İnşş benimde bebişlerim bana tutunmustur![]()
Amin canım inşallah. Hiç dinleme kendini şuan bebeğinlesin tadını çıkarmaya bakDoğru diyorsun canım işte insan iki arada bi derede kalıyo sürekli vücudunu dinliyor acaba gebelik mi acaba adet mi diye ..Allah güzel haberler versin tüm bebiş isteyenlere![]()
Sağol canım inşş öyledir bunu duymak bile motive için yetiyoAmin canım inşallah. Hiç dinleme kendini şuan bebeğinlesin tadını çıkarmaya bak![]()
Kendine hergün birkaç kez söyle. Faydasını göreceksinSağol canım inşş öyledir bunu duymak bile motive için yetiyo
Sagol canım benim..Kendine hergün birkaç kez söyle. Faydasını göreceksin![]()