2016 Kasım tüp bebek

Evet haklısın canım ben cesaret edemedim eşim yaptı oda göbek deliğine yakın oldu acıdı baya alışıcam artık başka çare kalmadı

Ben kendim yaptim eşim hayatta yapamaz hatta bakamiyordu bile :( ilkinde ben agladim o agladi zordu gercekten. Gecicek inşallah. Göbek deliginin 4 parmak Sagińa yada soluna yaparsan orasi pek acimiyo

Ben kendim yaptim eşim hayatta yapamaz hatta bakamiyordu bile :KK43: ilkinde ben agladim o agladi zordu gercekten. Gecicek inşallah. Göbek deliginin 4 parmak Sagińa yada soluna yaparsan orasi pek acimiyo
Bende dayanamadım ağladım :( tek tesellim bir ay sonra herşey bitmiş olacak ve inş bebeğim benimle olacak

Dördüncü günümde bitti benim bekleyişte :))) bi içim umut doluyo bi de üzülüyorum olmadı mı acaba diye :KK43: bütün duyguları bir arada yaşıyorum galiba ve yarın işe başlıcam hiç gitmek istemiyorum ya offff :)) bide benim test günüm 1 aralık 16. Gün oluyo :// çok değil mi ya ben 10. Ya da 11. Gün yaptırmayı düşünüyorum 5. Gün embriyosu transfer edildi öyle işte akşam akşam bi içimi döktüm :) bebek var mı yok mu çok merak ediyorum elim hep karnımda dilimde dualar Rabbim dualarımızı geri çevirmesin :)
5. Gun nasıl ya cok gec gun vermisler ben gecen sefer 9.gün başlamıştım kan da bu kez bilmiyorum

Off yaa esımde sperm sorunu olmasa ben de bır umut dıcem ama hem sayı hem hız hem de morfolojı sorunumuz var.. Yastan ötürü her ay sankı gerı sayımdaymış gıbı hıssedıyorum. Allah yardımcımız olsun..
40 olsam bile oyle sevinicemki daha cok sansim var diye.. Bizde sadece yumurta rezerv ve kalite sorunu var. o kadar ilaca igneye ragmen 3 folikul biri bos, biri laboratuvarda ise yaramaz oldu.. Tek e kalmistim zaten. Oyle bir durumki o.. Sadece bir yumurta onunda genetigi belli degil ( genetik teste gonderilmedigi surece) nitekim tutmadi. Yuksek ihtimal kromozomdan dedi dr.
20 yumurta 11 yumurta diyor bazi arkadaslar .. Yani yas cok cok onemli .. Offf

40 olsam bile oyle sevinicemki daha cok sansim var diye.. Bizde sadece yumurta rezerv ve kalite sorunu var. o kadar ilaca igneye ragmen 3 folikul biri bos, biri laboratuvarda ise yaramaz oldu.. Tek e kalmistim zaten. Oyle bir durumki o.. Sadece bir yumurta onunda genetigi belli degil ( genetik teste gonderilmedigi surece) nitekim tutmadi. Yuksek ihtimal kromozomdan dedi dr.
20 yumurta 11 yumurta diyor bazi arkadaslar .. Yani yas cok cok onemli .. Offf
Yok canım yaş degil 20 li yaşlardakilerde bile oluyor senin yaşadıgın şeyler. 20 11 olması önemli degilki tek olsun kaliteli olsun bak benim 12 tane toplandı 2 tane kaldı transfer oldu. Fazla olması önemli degil canım

Yok canım yaş degil 20 li yaşlardakilerde bile oluyor senin yaşadıgın şeyler. 20 11 olması önemli degilki tek olsun kaliteli olsun bak benim 12 tane toplandı 2 tane kaldı transfer oldu. Fazla olması önemli degil canım
Fazla dusunmuyorum diyorum ama bugun telefondaki ses - sonuc negatif ..diye yanki yanki oldu .. Kafama balyoz yemis gibi oldum . Simdi daha iyiyim ama. Yarin yeni bir gun olsun. Sonuc bekleyenlere pozitif insallah:)))

Fazla dusunmuyorum diyorum ama bugun telefondaki ses - sonuc negatif ..diye yanki yanki oldu .. Kafama balyoz yemis gibi oldum . Simdi daha iyiyim ama. Yarin yeni bir gun olsun. Sonuc bekleyenlere pozitif insallah:)))
Haklısın canım kesinlikle kimsenin duymak istemediği birşey süreç çok zor gerçekten ancak biz birbirimizi iyi anlarız başka hiçkimse anlamaz inşallah tez zamanda duaların kabul olur

Off yaa esımde sperm sorunu olmasa ben de bır umut dıcem ama hem sayı hem hız hem de morfolojı sorunumuz var.. Yastan ötürü her ay sankı gerı sayımdaymış gıbı hıssedıyorum. Allah yardımcımız olsun..
Sayi ne kadar? Biz be yapalim peki? 0-di bizde 1 tane cikmasi icin nelerimizi vermedik cok shukur o da oldu 6-7 tane cikti bizde o bizim icin neydi biliyor musunuz kocaman umut.
Dördüncü günümde bitti benim bekleyişte :))) bi içim umut doluyo bi de üzülüyorum olmadı mı acaba diye :KK43: bütün duyguları bir arada yaşıyorum galiba ve yarın işe başlıcam hiç gitmek istemiyorum ya offff :)) bide benim test günüm 1 aralık 16. Gün oluyo :// çok değil mi ya ben 10. Ya da 11. Gün yaptırmayı düşünüyorum 5. Gün embriyosu transfer edildi öyle işte akşam akşam bi içimi döktüm :) bebek var mı yok mu çok merak ediyorum elim hep karnımda dilimde dualar Rabbim dualarımızı geri çevirmesin :)

ayneen yaaa. benim ki de 2 aralik. icimde heyecan umut korku her sey var. bilmiykorum umutlanayim mi, yosa aksine mi.

Sayi ne kadar? Biz be yapalim peki? 0-di bizde 1 tane cikmasi icin nelerimizi vermedik cok shukur o da oldu 6-7 tane cikti bizde o bizim icin neydi biliyor musunuz kocaman umut.

ayneen yaaa. benim ki de 2 aralik. icimde heyecan umut korku her sey var. bilmiykorum umutlanayim mi, yosa aksine mi.
Niye aksine olsun? Umutlan tabi...Keyfini cikar zor asamalar , testler, igneler hersey bitti.Guzel haberi almaya geldi sira. Hep bu ani beklemedn mi?simdi kavusacagini dusun :KK200:

Canım 14 yumurtadan 6si döllenmiş biri gelişmemiş 5 kalmış ve birinin durumu iyi değil bilmiyorum ya biran canım sıkıldı dediğin gibi düşünüyüm en iyisi inşallah olsun bu defa ya
Canım benimde 15 yumurtadan 3 uzun dondurulabildi ilk tup bebek denemem de 20 taneden 2 taneşi donduruldu 2 transfer oldu 1 ı tuttu oğlum var 4 yaşında üzülme kısmet ne yapalım allah bizim için bunu hayırlı görmüş demektir çok olup tutamayacağınarama az olup tutsun

2 blastokist transferi yapılacak bana da acaba tutunma şansı daha mı iyidir transfer sonrası tutunmayi kolaylastirmak icin ne yapıp ne yapmamak lazım

Valla canım bende anlamadım doldururken sıvı konuyormuş kaliteyi bozup bozmayacagina bakacaklar bozmamissa 5.güne getirecekmis ama keşke 2 tüpe koyun deseydim çok pişmanım niye demedimki salak gibi :kızgın:sıkıntıdan ağlamak istiyorum
canim şimdi riske atmamak için dolduruyorlar cozuldukten sonraki durumlarına göre bekletiyorlar ve herşey yolunda giderse kaliteleri iyi durumdaysa tekrar dondurabilurler. tek tup te diye uzulme

Back
X