Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslında kişi istediği kadar rapor alabiliyorKizlar transferden sonra rapor alabildinizmi hastane sıkıntı cikartiyor.
Hayirli olur inşallah canimbugün transferim varrrr
5. gün embriyosuu
Bozma moralini rabbim ol deyince olur moral çok önemli bu işte. Dua et. Güzel sonuclar düşün.Kizlar 3. gune 9 embriyodan 1 tanesi ulasabilmis 5. gune simdi onu donduracaklar bir sonraki ay transfer insallah icim bi buruk gibi oldu..
Neden bir sonraki ay transferKizlar 3. gune 9 embriyodan 1 tanesi ulasabilmis 5. gune simdi onu donduracaklar bir sonraki ay transfer insallah icim bi buruk gibi oldu..
Neden bir sonraki ay transfer
Bence gayet güzel hayırlı olsun allah tamamına erdirsin inşallah biz de böyle güzel bi haber alalim insallahKızlar sonucum 328
İlk defa böyle yüksek değer gördüm.
3.gün embriyosu tek embriyo 12. Gün
Normal mi sizce
Hayırlı olsun canımmmmKızlar sonucum 328
Normal mi sizce
Kizlar ben de transferin 5. günündeyim ve benim de bir belirtim yok tutmamistir diye korkuyorum.belirtiler mi olması gerekir kisende baya bişey var :)) benim hormonlardan dolayı mide bulantısı ve çarpıntım var o kadar göğüslerim bile aynı duruyo :))
Arkadaşım inşallah Allah hepinize göstersin tüm isteyenlere kucağımıza almayı nasip etsin inan yürekten diliyorum çünkü o kadar zor ki tedavileri yaşamak Rabbim tüm arkadaslarin yüzünü güldürsünHayırlı olsun canımmmm![]()
Ayy cok guzel masallah darisi basimiza.Kızlar sonucum 328
Normal mi sizce
Canım teprik ederim darısı başımıza insallahAyy cok guzel masallah darisi basimiza.
Maşallah canım çok güzel. Bi yerde okumuştum embriyoyu oluşturan yumurta çok kaliteli ise değer yüksek çıkıyormuş. Ne kadar doğru bilgi bilmiyorum ama nihayetinde sonucun çok iyi maşallah tebrik ediyorum darısı bize :)Kızlar sonucum 328
Normal mi sizce
Ben içermiyor diye biliyorumKızlar birşey soracam lucrin HCG iceriyormu
28 yaş 2.tedavi ve 1 aralık test günümKızlar transfer olanlar yaşınızı sonuc tarihini yazın listeye yazayım![]()