- 25 Kasım 2014
- 220
- 183
- 53
- 39
Hayırlı olsun. Ağrı bende çok oldu. Ctesi opu oldum Ogün yogun agrim vardi hatta hala tam düzelmedim korkacak bisey yok hersey normal
içimi ferahlatdın ya teşekkür ederim cevap için
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun. Ağrı bende çok oldu. Ctesi opu oldum Ogün yogun agrim vardi hatta hala tam düzelmedim korkacak bisey yok hersey normal
içimi ferahlatdın ya teşekkür ederim cevap için
Çok teşekkürler canım benim gerçekten çok moral oldun bana allah razı olsun inşallah gelişimleri devam eder iki gündür ne sıkıntılar yaptım sayende kafam rahatladıdediğin gibi gelusimleti önemli olan. benim herşey yolunda gitti ve tekrar donduruldu. ins seninde gelusimleti güzel guder ve doldurulur arkadasim dua et.
Bende carsamba gunu oldum agrim var arada hafif kanamam oldu korkacak bir sey yok gerek buradaki tecrubeli arkadaslar gerek doktorumdan aldigim bilgiler dahilinde cevapliyorum.. Hayirli olsun simdiden tatlimmerhaba arkadaşlar hamile olanlara hayırlı olsun ,bekleme sürecinde olanlarda inşallah hayırlı haberlerinizi alırız ,bu gün obu oldum 8 yumurtam toplanmış ağrım var daha devam ediyor, oturunca kalkarken zorlaniyom sizde olmuşmuydu bu ağrı ya
Bendede cok oldu..anestezinin etkisi gecmeden rahat rahat yurudum hic de birsey yokmus nazmi yapiyormus oteki olanlar bile dedim. Ne zamanki agri basladi. Biraz yatayim ddm bir agri kesici bi tane daha derken aglaya aglaya uyumustum..yumurtalari alabilmek icin tüpleri deldiklerinden dolayi agri olurmus. Bunu duydum daha beter oldum .. Ama uyandiktan sonra hafif hassaslik haric sorun yoktumerhaba arkadaşlar hamile olanlara hayırlı olsun ,bekleme sürecinde olanlarda inşallah hayırlı haberlerinizi alırız ,bu gün obu oldum 8 yumurtam toplanmış ağrım var daha devam ediyor, oturunca kalkarken zorlaniyom sizde olmuşmuydu bu ağrı ya
Canım bende de olmuştu, bol bol su içtim. 24 saat filan sürdü benimkisi, oturup kalkarken, lavaboya giderken çok sancı hissettim ama geçiyor merak etme. İnşallah bebiş olur hepsi sağlıklı sıhhatlimerhaba arkadaşlar hamile olanlara hayırlı olsun ,bekleme sürecinde olanlarda inşallah hayırlı haberlerinizi alırız ,bu gün obu oldum 8 yumurtam toplanmış ağrım var daha devam ediyor, oturunca kalkarken zorlaniyom sizde olmuşmuydu bu ağrı ya
Canım kesinlikle boş yere üzmüşsün kendiniAllah bağışlasın canım oğlunu ben sayıya takilmadim ilk defa bu kadar dölleniyor hatta benim canım tek tupe 5 embriyoyu koymalarina sıkıldı çünkü çözülen embriyo tekrar dondurlmuyor diye okudum inşallah tutsun hayırlısı ile tek umudum tutması hepimiz için hayırlısı olsun inşallah
Aslında dr uma çok güveniyorum ama internette tekrar dondurulmadigini okuyunca ona güvenim sarsıldı halbuki herşey de bayagi yardımcı olmuştu saat kaç olursa olsun her aradığımda telefonu açıp bütün merak ettigim soruları cevaplıyor boşuna günahını aldım adamınCanım kesinlikle boş yere üzmüşsün kendini
Bizdede 2 tanecik embriyo çıkmıştı ben tek transfer istediğimde dr umla bu konuyu konuştum ve sen kafana takma biz embriyoyu dondururuz çözeriz bi daha dondururuz bi daha çözeriz o hiç sıkıntı değil yeterki kaliteli gelişsinler dedi
Tabi ben içimden ne ya bu kasaptan alıp buzluğa attığımız et parçası değilki bi canlı ne kolay dondurup çözüyorlar diyede geçmedi değil ama
Onlar işlerini en iyi şekilde yapıyorlar var bi bildikleri dedim
Sende takma kafana çok
9.günüm bugün büyük hevesle tahlil gününü bekliyorumAslında dr uma çok güveniyorum ama internette tekrar dondurulmadigini okuyunca ona güvenim sarsıldı halbuki herşey de bayagi yardımcı olmuştu saat kaç olursa olsun her aradığımda telefonu açıp bütün merak ettigim soruları cevaplıyor boşuna günahını aldım adamıninşallah sağlıkla devam ederler bugün yarın adet olurum adetin bitince gel dedi bana bakalım ne olacak nasıl bir yol izleyecek
hepimiz için hayırlısı olsun peki senin tuttumu sonra cnm
Çok teşekkür ederim canm inşallah hepimiz için hayırlı olurBende carsamba gunu oldum agrim var arada hafif kanamam oldu korkacak bir sey yok gerek buradaki tecrubeli arkadaslar gerek doktorumdan aldigim bilgiler dahilinde cevapliyorum.. Hayirli olsun simdiden tatlim
Bendede cok oldu..anestezinin etkisi gecmeden rahat rahat yurudum hic de birsey yokmus nazmi yapiyormus oteki olanlar bile dedim. Ne zamanki agri basladi. Biraz yatayim ddm bir agri kesici bi tane daha derken aglaya aglaya uyumustum..yumurtalari alabilmek icin tüpleri deldiklerinden dolayi agri olurmus. Bunu duydum daha beter oldum .. Ama uyandiktan sonra hafif hassaslik haric sorun yoktu
sağol canım cevap için hepinize teşekkür ederim canlarım inşallah hepimizin bebişi olur bu yıl bebişlerimizi kucağımıza alırız, rabbim sağlıkla devam ettirsinCanım bende de olmuştu, bol bol su içtim. 24 saat filan sürdü benimkisi, oturup kalkarken, lavaboya giderken çok sancı hissettim ama geçiyor merak etme. İnşallah bebiş olur hepsi sağlıklı sıhhatli![]()
Ayyy hadi bakalım hayırlısı inşallah tutunmuştur sana minnagin9.günüm bugün büyük hevesle tahlil gününü bekliyorum
ayyy hem de nasil gaz sanci gurultu ne desen var.)))))Kizlar transfer sonrasi karin gurultunuz oluyomu benim normalde adetten onceki hafta karin gurultum olurdu simdide var.
bende o sirsda cok agri oldu ne kadar kasma deseler de gayri ihtkyari kasiliyordum.Ağrı sızı hicbisey olmuyor sadece rahim ağzını açmak için bişey yerlestiriyorlar onu yerleştirirken korkma ve kendini kasma rahat olursan bebisleri de rahat olur
canim tebrikler darisi 2 aralik gunu benim basima.Kızlar sonucum 328
İlk defa böyle yüksek değer gördüm.
3.gün embriyosu tek embriyo 12. Gün
Normal mi sizce
beni de ekle canim yas 27, sonuc tarihim 2 aralik.Kızlar transfer olanlar yaşınızı sonuc tarihini yazın listeye yazayım![]()
Güzel haber alırsın inşallah transferden sonra değişik hicbirsey yapmadım vallaayyy hem de nasil gaz sanci gurultu ne desen var.)))))
bende o sirsda cok agri oldu ne kadar kasma deseler de gayri ihtkyari kasiliyordum.
canim tebrikler darisi 2 aralik gunu benim basima.bende de 3 gun embiryosu 2 tane. transferden sknra ne yaltin
beni de ekle canim yas 27, sonuc tarihim 2 aralik.
Oncelikle tebrik ederm sizn idrar da ckmsmydi pozitifGüzel haber alırsın inşallah transferden sonra değişik hicbirsey yapmadım valla
Bende de anestezinin etkisi gecince cok agri olmustu opudan sonra.. ilk basta dayanilmicak gibiydi sonradan sonradan azaldi agri kesici vurdurtmadim. Ama etkisi baya sürüyordu o hassaslik egilip kalkarken ozellikle.. Rabbim şifa versin emeklerimizi boşa cikarmasin canim.Not: okadar iğne vurulurken korkmadim da oanda agrim olmasina ragmen igne vurcaklar diye korktum vurdurmadm habana ağrı kesici vermediler ama bende yürümeye çalışıyom yürürken bile sancım var ama yürümek her zmn iyi gelir ,inşallah sabaha kadar geçer , sağol cevap verdiğin için hayırlı geceler![]()