Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence de clexane daha az yakıyor kolay da vuruluyorClexan beni çok yakmıyoya çok çok az. Birde hıbor olsun eyvah eyvah
Ayy hic bilmiyorum evde vardi bi adet yaptim ikinci cizgi cok koyu cikti sali gunu test gunum.Ovulasyon testiyle olurmiki inşallah olmuştur canim
Canim ovulasyon testi kandaki lh seviyesini olcer. Gebelik testi ise hcg oranini. Bence sen gebelik testi alip yapmayi dene. Ama ins hamilesindir.Ayy hic bilmiyorum evde vardi bi adet yaptim ikinci cizgi cok koyu cikti sali gunu test gunum.
5. Gün tatlım
kaçıncı günündesin canımMerhaba kızlar..hamile kalan arkadaşlar kasıklarınızda hassasiyet ve sanki doluluk hissi gibi garip şeyler hissediyomusunız![]()
Canım ara ara ağrı giriyodu o kadar bugün daha az ağrı yarın 2. Tahlili mi yaptırıcam bakalımMerhaba kızlar..hamile kalan arkadaşlar kasıklarınızda hassasiyet ve sanki doluluk hissi gibi garip şeyler hissediyomusunız![]()
Amin canım inşallah darısı sizlere olsun... ilk üç gün genelde yattım ama arada kalktım namaz kıldım yemek yedim hani sırf yatmadım dikkatli ol kendini kasma çok... yeme içme de çok dikkat edemedim açıkçasımerhaba arkadaşlar hamile olanlara rabbim kucağınıza almayı nasip etsin ,bekleyenlerede ve banada nasip etsin inşallah ,test gününe kadar özel bişeyler yedinizmi, mesela kaç gün yattınız bütün gün yatıyormusunuz
Tatlım bugün 4+6 oldum Allahım sonuna kadar gitmeyi nasip eder inşkaçıncı günündesin canım
Ne güzel hamilesin o zaman kaçıncı günün bugünTatlım 3 kere tahlil yaptırdım cok şükür yükseldi değerim garip garip şeyler hissediyorum![]()
Kız ne bekliyor sende yapsana yarin5. Gün tatlım
Sadece transfer günü yattım.onun dışında doktorum normal işine devam et dedi.sadece yorucu aktivitelerde bulunmak dedi.evet goguslerde hassasiyet oldu bendemerhaba arkadaşlar hamile olanlara rabbim kucağınıza almayı nasip etsin ,bekleyenlerede ve banada nasip etsin inşallah ,test gününe kadar özel bişeyler yedinizmi, mesela kaç gün yattınız bütün gün yatıyormusunuz
Tatlım topak topak gelmesi çok normal vücut gerekli olanı alıp kalanı atıyo forumda cok gördüm hafif kahverengi gelmesini ama içinin rahat etmesi için doktoruna bir sor istersen ..bebek yerleşiyorsa kasık agrısı olması doğal canım İnşş bebişler yerleşiyordurKızlar ya bişey soracam bugün lavaboya gittiğimde jelin topak topak geri geldi ama öyle böyle değil birazında kahverengiilk vardı kasigim da da ağrı var yarın dayanamayıp kan testi yaptırmak istiyorum 3.gün embriyosu 9.gün olacak