2016 Kasım tüp bebek

merhaba arkadaşlar hamile olanlara rabbim kucağınıza almayı nasip etsin ,bekleyenlerede ve banada nasip etsin inşallah ,test gününe kadar özel bişeyler yedinizmi, mesela kaç gün yattınız bütün gün yatıyormusunuz
Amin canım inşallah darısı sizlere olsun... ilk üç gün genelde yattım ama arada kalktım namaz kıldım yemek yedim hani sırf yatmadım dikkatli ol kendini kasma çok... yeme içme de çok dikkat edemedim açıkçası :(

Kızlar ya bişey soracam bugün lavaboya gittiğimde jelin topak topak geri geldi ama öyle böyle değil birazında kahverengiilk vardı kasigim da da ağrı var yarın dayanamayıp kan testi yaptırmak istiyorum 3.gün embriyosu 9.gün olacak

merhaba arkadaşlar hamile olanlara rabbim kucağınıza almayı nasip etsin ,bekleyenlerede ve banada nasip etsin inşallah ,test gününe kadar özel bişeyler yedinizmi, mesela kaç gün yattınız bütün gün yatıyormusunuz
Sadece transfer günü yattım.onun dışında doktorum normal işine devam et dedi.sadece yorucu aktivitelerde bulunmak dedi.evet goguslerde hassasiyet oldu bende

Kızlar ya bişey soracam bugün lavaboya gittiğimde jelin topak topak geri geldi ama öyle böyle değil birazında kahverengiilk vardı kasigim da da ağrı var yarın dayanamayıp kan testi yaptırmak istiyorum 3.gün embriyosu 9.gün olacak
Tatlım topak topak gelmesi çok normal vücut gerekli olanı alıp kalanı atıyo forumda cok gördüm hafif kahverengi gelmesini ama içinin rahat etmesi için doktoruna bir sor istersen ..bebek yerleşiyorsa kasık agrısı olması doğal canım İnşş bebişler yerleşiyordur

Back
X