2016 Kasım tüp bebek

Evet cnm ne kadar uzulmustum sen taniksin idrar tavsiye etmem ki 12. gundu ustelik benim. kaldiki senin daha 10 ama istrsen kan yaptir fakat bu seferde 3 kez kan vermek zorunda kalicaksin
Evet eşimde istemiyor günü gelmeden üzülme negatif olursa tekrar yaparız diyo :KK61:sen bak önce sonuca bana söyle dedim ona çarşamba günü tamam diyo..

Herkes yattı mı yaa
Ben transferin ertesi günü ise gittim otobüslerle
Doktor bise olmaz dedi
Ama üzüldüm şimdi bak
Yatmadık canım doktor bişey olmaz dediyse ne bilim. Çok sarstımı o küçük minübüsler acayip hızlı deli gibiler valla. biz seni eklemedik sanırım listeye yaşını sonuc gününü yazsana canım.

Kızlar yarın transferim var dua edin nolur elimizden geleni yaptık gerisi allahima emanet dualarinixi bekliyorum.var mi yarın transfer olacak olan başka
Şimdiden hayırlı olsun canım.. ben seni az-çok biliyorum.. rahim kalınlığı sıkıntından dolayı negatif olmuştu bundan önceki tedavin.. şimdi İnşaAllah herşey yolundadır....Rabbim yar ve yardımcın olsun.. umarım nasibin bu transferdedir.

Hayirli olsun canim tedavin bende gecen sene aralik ayinda sahin beyde denedim fakat nasip olmadi adet olunca tekrar baslicam sahin beye.bu surede seni takip ederim insallah guzel sonuclar alirsin
teşekkür ederim tatlım. işallah ikimizde güzel sonuçlar alırız. bu arada rabbim bi kız evlat verirse adını asya koymayı çok istiyorum bu arada adını görünce öyle yazmak istedim. yarın gidicem işte bakalım ne hale gelmiş yumurtacıklarım. özel olmazsa sorun neydi? hani başarısız olunmuş ya acaba sorun neyydi

Canım hayırlı olsun sen bayadır yoksun baktım hatta sana ben sevindim :halay:
Saol canim benim evet beta hcgler ne olacak diye streslenirken bi sure giremedim her sey pozitif gormekle de bitmiyomus deger katlanacak mi kese gorucez mi kalp atisi duyacagiz mi diye bi suru telas oluyo yarin ilk doktor randevum var bakalim insaAllah senin de pozitif olur ve saglikla sihatle aliriz kucaklarimiza bebislerimizi cumlesiyle

Saol canim benim evet beta hcgler ne olacak diye streslenirken bi sure giremedim her sey pozitif gormekle de bitmiyomus deger katlanacak mi kese gorucez mi kalp atisi duyacagiz mi diye bi suru telas oluyo yarin ilk doktor randevum var bakalim insaAllah senin de pozitif olur ve saglikla sihatle aliriz kucaklarimiza bebislerimizi cumlesiyle
Amin canım saol hadi hayırlısı inşallah.

Evet 3.gün embriyosu 9 gün cikti
Ben bekleyemiyorum bir de alıştım artık 4.deneme yapıyorum gitsin varsa da yoksa da Allahtan yapacak bişey yok zaten
Aynen varsada yoksada artık hayırlıdı canım birazdaha cesaretlendim sanırım çokta sabırlıyımda sanırım burdaki kızlardan :halay:

Evet cnm bu sefer de hızlı kalinlasti ama ilki kadar degil bklm hayırlısı çok yoruleum il dışından git gel çalış inşallah bu s fer olur.
Şimdiden hayırlı olsun canım.. ben seni az-çok biliyorum.. rahim kalınlığı sıkıntından dolayı negatif olmuştu bundan önceki tedavin.. şimdi İnşaAllah herşey yolundadır....Rabbim yar ve yardımcın olsun.. umarım nasibin bu transferdedir.

Arkadaşlar bizde yarın başlayacağız tedaviyede bn özelde yaptırıyorum topikteki yazıları okuduğumda dr bir sürü test istemiş sizden bn sadece e2 testi yaptırdım kafam karıştı ben mi eksik birşeyler yapıyorum ilk ve son denemem olacağı içinde epey korkuyorum :(

Arkadaşlar bizde yarın başlayacağız tedaviyede bn özelde yaptırıyorum topikteki yazıları okuduğumda dr bir sürü test istemiş sizden bn sadece e2 testi yaptırdım kafam karıştı ben mi eksik birşeyler yapıyorum ilk ve son denemem olacağı içinde epey korkuyorum :KK43:
Canım dr ve asistanları yardımcı olurlar sana yapman gerekenleri söylerler merak etme. Tedavin Hayırlı olsun

Insan sirf tüp bebekde deyil ben normal hamile kalmistim ve hayat zoz pembeydi bana esimle ben mutluluktan hergün onla konusuyorduk ilk ögrendiyimde 4 yada 5 haftada dediler cok güzeldi herseyde ulasdi yolk sec kese bebis ama o gün cok kötüydü 8hafta 5gün bana kese bozuldu kalb atisi olmadi almamis lazim dediyinde dünyam yikildi aldirmadim 1hafta her doktora gittim en iyi doktorlara medicana istanbul ama malesef 1hafta gecti ve artik parca kan gelince bende fenalasinca benimkiler beni hastaneye kaldirdilar ve hersey bitti hala kendime gelemedim meyersem esim normal yoldan beni hamile birakamasmis biraksa bille sonuc buymus mecbur tüp bebek ve tek ilacim yeni bir bebek aile ola bilmek icin ona neler neler alindi hepsi duruyor allah kimseyi böyle seylerle sinamasin ama allah ne istiyorsa o olur simdi bebislerimisi koydurmak icin sabirsizla bekliyorus 14tane 1kalitede embrio ulasti cok sükür insallah da daha iyi olur allah bize cok bebisler nasip eder .
canim benim. kardesimde de gecen ayin 2 sinde doktor muayinesiine gitti 12 haftalikti. bebegin 8 haftasindan meeerse kalbi durmus. doktor esinin spermlerinden de ola bilir dedi. sizde esinizjn spererinin kalitesiz oldugunj nasil ogrendiniz?

Merhabalar arkadaslar. Oncelikle tedaviye baslayan tum arkadaslar insallah hayirli haberlerle tedaviyi tamamlarlar. Bende ilk ignemi yapmis bulunuyorum.:super:Cok heyecanliyim.
Hakkimizda hayirlisi.Allah kalbimizdekini hakkimizda hayirli eylesin.Hoppa

Bende henüz o aşamaya gelmedim Ama dondurulmuş transferim var onu beklemekte zor yani :) gecen kaçı olmuş hala topik topik geziyoruz :) ayın 8 ini bekliyorum bende :işsiz:
Yaa bizim durumda baya karisik aslinda. Yurtdisindan geldik esimin donus tarihi yaklasiyor sanirim yetismiycek bizde sperm dondurtucaz. 8ine de bisey kalmamis yatcaz kalkcaz hooppp 8'i :KK48:

Back
X