Cnm yeni oldugum icin cokta bilemiyorum kusura bakma sen hamile misin ayni belirtiler oldu muBen dondum resmen test gününe kadar battaniye altında oturuyordum grip olucam diye üzüldüm tutmadı diye üzme kendini
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm yeni oldugum icin cokta bilemiyorum kusura bakma sen hamile misin ayni belirtiler oldu muBen dondum resmen test gününe kadar battaniye altında oturuyordum grip olucam diye üzüldüm tutmadı diye üzme kendini
Bendede karın ağrısı var cnm kaç gündür ama şükür öğleden sonra kanama oldu şükür yarın doktoruma gidicem 2. tedaviye başlıycaz büyük ihtimal heycan başladıCanım benimki şöyle oluyordu adet oluyodum 8-9 gün sürüyordu bittikten bi hafta sonra yine leke geliyordu birkaç gün sonra yoğunlaşiyordu. Yani ayda iki defa oluyordum üstelik karin ağrısı vardi hep. Senin de birkaç güne gelir bence
Rahim filmimi canım ?Kızlar rahim emarı çektiren var mı ?
Evet hamileyim aynı belirtiler olduCnm yeni oldugum icin cokta bilemiyorum kusura bakma sen hamile misin ayni belirtiler oldu mu
Yine de bozma moralini test gününü bekle Allah in işi belli olmaz bi anda yukselir8. Gün değeri 1.20
8. Gün düşük çıkıp sonra yükselen yoktur herhalde ;(
Hayirli olsun Allah kucagina almayi nasip etsin.bir soru daha sorucam yaa adet oncesi de boyle usume titreme yasar miydin simdi ben bunu hep yasadigim icin adet belirtisi olarak yorumladimEvet hamileyim aynı belirtiler oldu
İnşallah bu sefer güzel olacak herşeyÇünkü benim daha önce iki kez 7 haftalıkken kalpleri durdu![]()
Hayir sürekli yaşadığım bişey değil ama belirtilere takilma inan belli olmuyo her adet oncesi tatlı krizim transferden sonrada oldu meselaHayirli olsun Allah kucagina almayi nasip etsin.bir soru daha sorucam yaa adet oncesi de boyle usume titreme yasar miydin simdi ben bunu hep yasadigim icin adet belirtisi olarak yorumladim
Haydin hayırlı uğurlu olsun tatlim... :)Bendede karın ağrısı var cnm kaç gündür ama şükür öğleden sonra kanama oldu şükür yarın doktoruma gidicem 2. tedaviye başlıycaz büyük ihtimal heycan başladı![]()
Bende oraya gidecektim aon anda florFulham bahcecideyim ben canim sen?
Bende oraya gidicektim ama son anda florence nightingale olduFulham bahcecideyim ben canim sen?
FİLM değil Can'ım emarRahim filmimi canım ?
Tatlım bende var bi kutu ama nasıl göndericem soğuk kalması gerekiyorArkadaslar merhaba
Tup bebegi olumlu sonuclanan arkadaslar vardir aranizda insallah ...elinde gonal f 450 flakon kalan varsa ucreti ile almak isterim bende suanda ilac kullaniyorum en gec cumartesi elimdr olmasi lazim bulamazsam cok yuksek fiyata eczaneden almak zorunda kalicam
Test gununu bekle bence 8 cok erken bu beta hcg bir geceden sabaha kadar degisen bir degerr....8. Gün değeri 1.20
8. Gün düşük çıkıp sonra yükselen yoktur herhalde ;(
Benimde test tarihim 3 aralık perşembe benimde adet tarihim transferinde 10. Günü o gün bi kan tahlili yapmak istiyorum ama ne biliyimNe zaman test yapmayı düşünüyorsunuz,4aralık dediler ama adet tarihim cuma,sanki o zaman yapsam da belli olurmuş gibi geliyor..
Sanki bugün hafif kahverengi lekelenme oldu ,vajinal fitil ve jelin kalıntılarından insan emin de olamıyor![]()
Aman iyi bari kötü bişi olmasın ben coraspirin yanında clexan iğnede kullanıyorumHemşireye sordum coasprini bırak dedi o yapmış olabilir dedi bakalım yarın testimi tekrarlıcaz bi sıkıntı yoktur inşallah :)
Hayırlısı olsun canım tedavin inşallah güzel haberlerle geçerBendede karın ağrısı var cnm kaç gündür ama şükür öğleden sonra kanama oldu şükür yarın doktoruma gidicem 2. tedaviye başlıycaz büyük ihtimal heycan başladı![]()
Ona zaten test yap diyen doktoruydu kiTest gununu bekle bence 8 cok erken bu beta hcg bir geceden sabaha kadar degisen bir degerr....