2016 Kasım tüp bebek

Canım benimki şöyle oluyordu adet oluyodum 8-9 gün sürüyordu bittikten bi hafta sonra yine leke geliyordu birkaç gün sonra yoğunlaşiyordu. Yani ayda iki defa oluyordum üstelik karin ağrısı vardi hep. Senin de birkaç güne gelir bence
Bendede karın ağrısı var cnm kaç gündür ama şükür öğleden sonra kanama oldu şükür yarın doktoruma gidicem 2. tedaviye başlıycaz büyük ihtimal heycan başladı :rolleyes:

Arkadaslar merhaba
Tup bebegi olumlu sonuclanan arkadaslar vardir aranizda insallah ...elinde gonal f 450 flakon kalan varsa ucreti ile almak isterim bende suanda ilac kullaniyorum en gec cumartesi elimdr olmasi lazim bulamazsam cok yuksek fiyata eczaneden almak zorunda kalicam

Hayirli olsun Allah kucagina almayi nasip etsin.bir soru daha sorucam yaa adet oncesi de boyle usume titreme yasar miydin simdi ben bunu hep yasadigim icin adet belirtisi olarak yorumladim
Hayir sürekli yaşadığım bişey değil ama belirtilere takilma inan belli olmuyo her adet oncesi tatlı krizim transferden sonrada oldu mesela

Arkadaslar merhaba
Tup bebegi olumlu sonuclanan arkadaslar vardir aranizda insallah ...elinde gonal f 450 flakon kalan varsa ucreti ile almak isterim bende suanda ilac kullaniyorum en gec cumartesi elimdr olmasi lazim bulamazsam cok yuksek fiyata eczaneden almak zorunda kalicam
Tatlım bende var bi kutu ama nasıl göndericem soğuk kalması gerekiyor

Ne zaman test yapmayı düşünüyorsunuz,4aralık dediler ama adet tarihim cuma,sanki o zaman yapsam da belli olurmuş gibi geliyor..
Sanki bugün hafif kahverengi lekelenme oldu ,vajinal fitil ve jelin kalıntılarından insan emin de olamıyor:KK43:
Benimde test tarihim 3 aralık perşembe benimde adet tarihim transferinde 10. Günü o gün bi kan tahlili yapmak istiyorum ama ne biliyim

Back
X