2016 Kasım tüp bebek

İnşallah canm benm ya yemin ederim karın ağrısı denildiği zaman kilometrelerce uzağa kacasim geliyo :KK43: inşallah çok fazla ağrım olmaz
Can'ım yumurta sayısına göre değişiyor ağrı durumu. 10 yumurta üstü sanırım ohss yapabilir. Dinlen ve bol protein tüketin. Çok faydası oluyor ben denedim gün gün

Suanlik 16 adet gözüküyo cnm :( pazartesi gelin diye aramıştı dokturumuz şimdi de yarın e 2 testi istedi ona göre gonal f i braktirabilirimde devam ettirebilirimde dedi

Yok coraspin vermedi sadece bunu verdi Karın ağrısı ve başka neler yaşanıyor 12 aralık kontrol dedi sonrasında vajinal jel verecekmiş transfer günü bakalım ne zaman olur
Bende ağrı yapti genelde karin ağrısı sikayeti oluyo ama farklı etkileri olabilir. Hiç etkisi olmayabilor de sende. Hayırlısı canım hadi

Suanlik 16 adet gözüküyo cnm :KK43: pazartesi gelin diye aramıştı dokturumuz şimdi de yarın e 2 testi istedi ona göre gonal f i braktirabilirimde devam ettirebilirimde dedi
Benim de 16tane toplandı,ohss olmadı çöl şükür ama çook ağrı oldu,karnım su topladı.gerafusine diye bi serum verdiler.aman diyim proteini ihmal etme,mutlaka günde 2yumurta ye,kemik suyu,ilik vs.ne varsa..tek çaresi bu ağrının.

Ilk defa olacak ağrı deyince korkuyorum dayanamadığım tek ağrı karın ağrısı çünkü annemin olması iyi olacak sanırım:/
Ağrım sızım olmadı benim maşallah. Bir iğne var progestan 50 ml.o nasıl bir ağrıdır hamdolsun.hic bir şey yaşamamisim diyorsun hu hu.uyuyamıyorum bile şişti kabalarim.yatamiyorum bile.her gün vuruluyor.boyle yaşayan var mı acaba

Ağrım sızım olmadı benim maşallah. Bir iğne var progestan 50 ml.o nasıl bir ağrıdır hamdolsun.hic bir şey yaşamamisim diyorsun hu hu.uyuyamıyorum bile şişti kabalarim.yatamiyorum bile.her gün vuruluyor.boyle yaşayan var mı acaba
Hepimiz öyle olduk canım:KK57:
Son iğneden 5gun sonra geçti ağrısı
İpneyi yaptırdıktan sonra donuyormuş hormon
İğne yerimi yapılınca hemen kalkma bir dk felan iyce bastır hemşire önerdi biraz daa az acıdı sonra

Hepimiz öyle olduk canım:KK57:
Son iğneden 5gun sonra geçti ağrısı
İpneyi yaptırdıktan sonra donuyormuş hormon
İğne yerimi yapılınca hemen kalkma bir dk felan iyce bastır hemşire önerdi biraz daa az acıdı sonra
12.igne devam benim ya ne kadar daha devam edecek bilmiyorum.b3rbat oldum ya acı çekiyorum resmen öğretmenim okulda sandalyeye otururken ah uh ses çıkartıyorum

12.igne devam benim ya ne kadar daha devam edecek bilmiyorum.b3rbat oldum ya acı çekiyorum resmen öğretmenim okulda sandalyeye otururken ah uh ses çıkartıyorum
Ya ne diyosun ben 5 tane oldum gece yatamıyordum sert sert apse yapıyo resmen. hakikaten fazla 12 tane.3/4 ay yiyenler de var okudum forumda onlara mı sormalı acaba.Düşük tehlikesi mi oldu Can'ım. Ne yapmak lazım ki acaba gerçekten zor çok geçmiş olsun

Ben canım hergün vuruluyorum 5.paketime başladım kalçalar im urlasti vurulacak yer kalmadı büyükçe bir pamuğa kolay dok koy iğnelerin yerine

Benim de 16tane toplandı,ohss olmadı çöl şükür ama çook ağrı oldu,karnım su topladı.gerafusine diye bi serum verdiler.aman diyim proteini ihmal etme,mutlaka günde 2yumurta ye,kemik suyu,ilik vs.ne varsa..tek çaresi bu ağrının.
Ah be canm bende hayatta kırmızı et türü şeyler tuketemiyorum ancak yumurtayi bol bol yerim :( inşallah bende ohss olmam gerci ohs olsak noluyo onuda bilmiyorum ya cahillik başa bela yemin ederim

Öyle demeseydin iyiydi :) yeni yeni iğne korkumu yeniyodum:)

Bugun test günüm 12.gun .ama sabah erken tuvalete girdiğimde tuvalet kağıdına ve iç çamaşırıma baktığımda pembe açık renk kanama başladığını gördüm.kanama devam edecek gibiydi ped koydum.sanırım regl oluyorum:KK43:
Göğüslerimin şişliği ve acısı bi gunde inmiş gibi
Sanırım kimyasal gebelik geçirdim
Sabah kan vereceğim ama pek umudum kalmadı

Bugun test günüm 12.gun .ama sabah erken tuvalete girdiğimde tuvalet kağıdına ve iç çamaşırıma baktığımda pembe açık renk kanama başladığını gördüm.kanama devam edecek gibiydi ped koydum.sanırım regl oluyorum:KK43:
Göğüslerimin şişliği ve acısı bi gunde inmiş gibi
Sanırım kimyasal gebelik geçirdim
Sabah kan vereceğim ama pek umudum kalmadı
Bi dur hemen umutsuzluğa düşme canım belki Allah korusun düşük riski var. Bence erkenden git yap varsa bişey hemen doktorunu ara iğne falan kullanman gerekebilir

Ah be canm bende hayatta kırmızı et türü şeyler tuketemiyorum ancak yumurtayi bol bol yerim :KK43: inşallah bende ohss olmam gerci ohs olsak noluyo onuda bilmiyorum ya cahillik başa bela yemin ederim
Ben de emin değilim ama ohss olursa o ay transfer yapılamıyor.inş hakkına en hayırlısı olur:dua: çabucak geçer bu süreç.

Ben de emin değilim ama ohss olursa o ay transfer yapılamıyor.inş hakkına en hayırlısı olur:dua: çabucak geçer bu süreç.
Şimdi doktor aradı yumurtaliklar çok fazla olgunlaşmış 1 buçuk 2 ay sonra transfer yapilcak pazartesi gelin saat 8 buçukta toplayalım dedi üstelik üstüne basa basa dünde aradık dedik gonal f yetmezmi neden bu kadar fazla oldu diye vurun dediler bugünde dunku gonal f vurmamaliydik daha kesinlikle vurmayin diyolar ya yemin ederim herkes bizlerle dalga geçer olmuş haberimiz yok ben burda gonal f 450yi 650ye alıyorum hic kimsenin acimasi kalmamış yemin ederim ya :(

Ya ne diyosun ben 5 tane oldum gece yatamıyordum sert sert apse yapıyo resmen. hakikaten fazla 12 tane.3/4 ay yiyenler de var okudum forumda onlara mı sormalı acaba.Düşük tehlikesi mi oldu Can'ım. Ne yapmak lazım ki acaba gerçekten zor çok geçmiş olsun
Valla canım ilk başta kanamam oldu benim.o gün başlattı doktor igneye. Şimdi hamdolsun kesildi kanamam ama doktor devam et dedi.pazartesi kontrol var.insallah tamam der.ya da hafta da 1 e düşürür.cok fena cokkkk

Back
X