2016 Kasım tüp bebek

Bursa Özlüce de 29 ekim eczanesi yakınımın reçetesiz ise baya indirim yapıyorlar hem de taksitte yaparlar aklınızda olsun hanımlar .
Aaaaa bak bu guzel iste tamam ben ordan alayim recete falan istemem fiyatini sorarim.tesekkurler canim

Crinone jel kimse kullanmıyor mu:110::110:
Canım ben de birkaç gün önce sormuştum bu jel nasıl kullansak iyidir diye cevap alamamıştim gören olmamıştı belki. Benim transfer olmadi henüz ama jele başladım bende ilk iki gün beyaz geliyodu gittikçe sarardi bugün dikkat ettim siyah pürtük pürtük bişeyler gelmiş.. Senin transfer oldu mu ?

Canım ben de birkaç gün önce sormuştum bu jel nasıl kullansak iyidir diye cevap alamamıştim gören olmamıştı belki. Benim transfer olmadi henüz ama jele başladım bende ilk iki gün beyaz geliyodu gittikçe sarardi bugün dikkat ettim siyah pürtük pürtük bişeyler gelmiş.. Senin transfer oldu mu ?
20güne yakındır ben de kullanıyorum ama benzer bi durumla karşılaşmadım..hergün saat 16.00 da uyguluyorum ,10dk yürüyorum o kadar.

20güne yakındır ben de kullanıyorum ama benzer bi durumla karşılaşmadım..hergün saat 16.00 da uyguluyorum ,10dk yürüyorum o kadar.
Maşallah çok iyi demek ki ben yanlış yapiyorum :(( çünkü çok akıntı oluyo ya kalmıyor sanki içerde çıkıyor yaa..

Maşallah çok iyi demek ki ben yanlış yapiyorum :KK43:( çünkü çok akıntı oluyo ya kalmıyor sanki içerde çıkıyor yaa..
Geri akma oluyor o kadar canım,sanki hareket ettikçe daha iyi emiliyor sadece..muhakkak her türlü faydası oluyordur,hiç kafana takma,bi sürü ilaç kullanıyoruz çoğu çimento görevi görüyormuş tutunması için,Allah'ın izniyle olacaktır inş..

bende kullanıyorum şu an transfer olmadı henüz. tüpü iyice içine sok ve en az on dakka gez evin içinde. belki uçta bırakıyorsundur ilaç o yüzden geri geliyordur. bende hiç olmadı

Canim bursadayim peki bu ilaclar kargoyla falan alinmaz dimi birde tam olarak gonalf 450 yada 900 tam fiyatini soylermisin buradaki eczanelere en azindan arkadaslar bu fiyata aldilar diye pazarlik yapayim
Kizlar internetgen bakabilirsiniz eczacilarin en dusuk ve en yuksek satabilecekleri fiyatlar taziyor

Rabbim nasıl buyurduysa öyle olacaktır canım. Benimdr gönlümden geçen 1idi şükür öylr nasip etti. Çünkü minyonum zayıfım taşımak zor olurdu
Bende minyonum az zayıf değilim 65 felan im hayırlısı neyse sağlıkla gelsinler

Back
X