tesekkur ederm canm ınsallh sen neyaptın ne asamadasınaaaa tebrikler cok sevindim kalb atışlarını duymama. ins kanamaya geçer gider güzel bir hamilelik gecirirsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tesekkur ederm canm ınsallh sen neyaptın ne asamadasınaaaa tebrikler cok sevindim kalb atışlarını duymama. ins kanamaya geçer gider güzel bir hamilelik gecirirsin
tesekkur ederm canm ınsallh sen neyaptın ne asamadasın
dün transfer oldum evde yatıyorum canimtesekkur ederm canm ınsallh sen neyaptın ne asamadasın
hadı ınsallah hayırlısıyla pozıtıf olsun canım ve saglıkla gelsındün transfer oldum evde yatıyorum canim
Tekrarladınmı testini canım 2 günde 2 kat artarsa sorun olmuyo hadi inşallah bebişin seninledirKızlar merhaba aralığın 1 inde transferim oldu 22 gün sonra yani dün test sonucum 35 hamileyim ama değerim çok düşük çok korkuyorum benim gibi olan varmı yardımmmmm
amin canim inshadı ınsallah hayırlısıyla pozıtıf olsun canım ve saglıkla gelsın
Tekrarladım cnm 28 e düştü bebeğim beni bırakıyorTekrarladınmı testini canım 2 günde 2 kat artarsa sorun olmuyo hadi inşallah bebişin seninledir
Hayırlı olsun kaçıncı haftadasin da duymadınız kalp atisiiki keseyi gördük ama daha kalp atışı için erken dedi. Tekrar 26'sına çağırdı![]()
Tekrarlıcakmısın cnm testi dr ne dediTekrarladım cnm 28 e düştü bebeğim beni bırakıyor
5+5 te gitmiş oldum doktora :)Hayırlı olsun kaçıncı haftadasin da duymadınız kalp atisi
Pazartesi tekrarla dedi büyük ihtimalle düşecek ama sen yinede tekrarla dediTekrarlıcakmısın cnm testi dr ne dedi
O zaman kalp atışını duy maman gayet normal5+5 te gitmiş oldum doktora :)
İnşallah hadi moralini yüksek tut iyi bak kendine yediklerine yat dinlenPazartesi tekrarla dedi büyük ihtimalle düşecek ama sen yinede tekrarla dedi
Artık umut yok canım zaten değerim çok düşüktü tekrar yaptır demelerinin sebebi değer düşmezse dış gebelik falan olabilir dieİnşallah hadi moralini yüksek tut iyi bak kendine yediklerine yat dinlen
Hayırlısı artık canım üzülme burdaki kızlarda böyle birşey yaşamadılar sanırım yoksa yazarlardıArtık umut yok canım zaten değerim çok düşüktü tekrar yaptır demelerinin sebebi değer düşmezse dış gebelik falan olabilir die
Canım hiç üzülme dış gebelik olmasondan sa değerinin kendiliğinden düşmesi daha iyi dış gebeliği yaşayan biri olarak söylüyorumArtık umut yok canım zaten değerim çok düşüktü tekrar yaptır demelerinin sebebi değer düşmezse dış gebelik falan olabilir die
Hayırlı olsun inşallah gönlüne göre olur herşey o iğne bildiğin kadarıyla düşük önleyiciSlm kızlar bugün transferim oldu şu an dinleniyoruminşaAllah bu sefer tutunurlar
birde pazar günü için Prolutan diye bi iğne verdi
O günden beri yeni actim cnm sanada büyük geçmiş olsun. Rabbim tez zamanda kucagimiza almayi nasip etsinbenımkıde kocamn bir sıfır canım kısmetimizde yokmuş , hakkımızda hayırlısı