Ne güzel ikiz herhalde sizin Allah tamamına erdirsin hepimiz sağsalim alalım kucaklarımızaEvet tel uygulama var ordaki ile doktorun ki uyumlu çıktı. doktora gittiğimde 6+3 du. doktor birini 6+5 - 6+2 dedi diğerini

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne güzel ikiz herhalde sizin Allah tamamına erdirsin hepimiz sağsalim alalım kucaklarımızaEvet tel uygulama var ordaki ile doktorun ki uyumlu çıktı. doktora gittiğimde 6+3 du. doktor birini 6+5 - 6+2 dedi diğerini
Doktor sorun yok iyiler dedi haftası önemli olan ileri geri olması galiba tutunma ile ilgiliGünlerde bir gün ileri veya geri olsa önemli olmaz herhalde dimi haftasıyla uyumlu olması yeterli galiba
Çok şükür insallah sağ salim sağlıklı sıhhatli alırız kucaklarimizaNe güzel ikiz herhalde sizin Allah tamamına erdirsin hepimiz sağsalim alalım kucaklarımıza![]()
Hadi gözün aydın hayırlı olsun canımmmSelâmün Aleyküm kızlar bugün 12.gün ve tahlil sonucum 73.30 çok şükür tutundu bu sefer![]()
Allah razı olsun çok sağol değer nasıl sizceHadi gözün aydın hayırlı olsun canımmm![]()
2 gün sonra tekrarlancak iki kat olur inşallah canımAllah razı olsun çok sağol değer nasıl sizce
Hadi hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah mutluluğunuz daim olsunSelâmün Aleyküm kızlar bugün 12.gün ve tahlil sonucum 73.30 çok şükür tutundu bu sefer![]()
Tekrar yaptiracaksin değil mi 2 gün sonra en az 150 felan olması lazım bildiğim kadariylaAllah razı olsun çok sağol değer nasıl sizce
Hayirli olsun canım kat kat artsın degerlerinSelâmün Aleyküm kızlar bugün 12.gün ve tahlil sonucum 73.30 çok şükür tutundu bu sefer![]()
Minik nbr canımmmm nasılsın sesin çıkmıyoHayirli olsun canım kat kat artsın degerlerin
İyiyim canım sen nasılsın duydun mu kalp atislari takvim mi bilmiyorum geçen sefer şans getirmedi korkuyorumMinik nbr canımmmm nasılsın sesin çıkmıyokız takvim yapsana bebişinin gelişimini okursun gün gün
Bişey olmaz canım inşallah .testleri filan yaptırdın mı ne kadarlık oldunİyiyim canım sen nasılsın duydun mu kalp atislari takvim mi bilmiyorum geçen sefer şans getirmedi korkuyorum
Benim bebis 3 4 gün geriden geliyor 7 .hafta da şimdiye kadar tedavinin başında da hiç test falan istemedi Dr um sen yaptırdım miBişey olmaz canım inşallah .testleri filan yaptırdın mı ne kadarlık oldun
Yaptırcam canım açlık kan şekeri falan filan birsürüBenim bebis 3 4 gün geriden geliyor 7 .hafta da şimdiye kadar tedavinin başında da hiç test falan istemedi Dr um sen yaptırdım mi
Gözünüz aydın. Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallahSelâmün Aleyküm kızlar bugün 12.gün ve tahlil sonucum 73.30 çok şükür tutundu bu sefer![]()
Bende bugun dr gittim benimkide bir hafta geriden geliyor kalbi yavaş çalışıyo. yüzde 50 dedi ya düşer yada kendini toparlar dedi moralim çok bozuldu benim bebek beni bırakacak sanırımBenim bebis 3 4 gün geriden geliyor 7 .hafta da şimdiye kadar tedavinin başında da hiç test falan istemedi Dr um sen yaptırdım mi