Saolasın canımÇok geçmiş olsun canım. Rabbim yardımcın olsun.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saolasın canımÇok geçmiş olsun canım. Rabbim yardımcın olsun.
Bende transferden 5 gün önce başladım iğneye şuanda 10 haftalık bebek hala iğne oluyorum 12. Haftaya kadar olucam sonrasında bırakıyorum bakalım senin de hayırlı olsun tedavin inşallah hayırlısıyla olumlu sonuç alırsınMerhaba ben tekrar transfer yaptırdım. İki ay üstüste oldu. Yine ayın 19 unda testim olcak. Bu sefer iki embriyo :) umarım bu sefer tutar. İlkinde progestan fitil ve estrofem kullanıyordum ve dondurulmuş tek yumurta idi. Şimdi progestan iğne kullanıyorum estrofem kullanmıyorum fark olarak. Climara ve prodenol (3 gün ). Medicana çamlıcada yaptırıyorum. İlkinde transferde kendimi çok kasmıştım kasıklarım ilk günden ağrıyordu. Şimdi hiç kadmadım. Bu gün 3. Gün. Hamile olan arkadaşlar arasında progestan iğne kullanan var mı?
Çok çok zor canım ama Rabbim sabrını da verir inşallahBende bebegimi kaybettim kızlar 9 haftalıkken kürtaj oldum kalbi durmuştu zaten çok yavaş atıyor demişti doktor, yani gectiğimiz cuma günü. Allahım kimseye yaşatmasın çok zor toparlanıp şubatta tekrar başlayacagım
Saol canım bi problem yoktu şükür ama böyle oldu ne yapalım kısmet bitanem yaa şubatta bakalım ne olur inan yoruldum ama ne yapayım yine devam edicem. tedavi süreci bu zor anlar insanı yıpratıyo allah kimsenin başına vermesin inşallah hele bizim gibi zor tedavi sonucu olanlara Allah yardım etsinÇok çok zor canım ama Rabbim sabrını da verir inşallahrahimde tutunma problemi yok çok şükür hamile kalabiliyosun öyle düşün
şubat ayında inşallah yine bize güzel sonuç söylersin
Zor olmaz mı ya tabiki çok zor hele ki eşde edip kaybetmek daha zorSaol canım bi problem yoktu şükür ama böyle oldu ne yapalım kısmet bitanem yaa şubatta bakalım ne olur inan yoruldum ama ne yapayım yine devam edicem. tedavi süreci bu zor anlar insanı yıpratıyo allah kimsenin başına vermesin inşallah hele bizim gibi zor tedavi sonucu olanlara Allah yardım etsin
Aynen canım ne yapalım allah sabır veriyo. Negatif olsaydı ne olurdu bilmiyorum kürtaj psikolojısı filan daha mı zor allah ne kısmet ettiyse yaşıcaz artık tatlım ne yapalımZor olmaz mı ya tabiki çok zor hele ki eşde edip kaybetmek daha zorama Rabbi. Her şeyin en doğrusunu bilir öyle düşün tevekkül et derdi veren Rabbim dermanını da verir... şubatta başlayabiliyosan başla ara verme... her şeyin bi zamanı var biliyorum ama ben diyorum keşke daha erken tüp bebek yaptırsaydık diye
Bende çok az pıhtılaşma çıktı iğne ve coraspin kullandım bilmiyorumki ne oldu b12 diyolar agzım yara oldu o günlerde vitamin kullanmadım folikasitten başka neden oldu bilmiyorumki. Bi yakınım kanser hastası oldugunu söyledi çok üzülmüştüm o an sebep çok neden oldugunu anlamadım canımZor olmaz mı ya tabiki çok zor hele ki eşde edip kaybetmek daha zorama Rabbi. Her şeyin en doğrusunu bilir öyle düşün tevekkül et derdi veren Rabbim dermanını da verir... şubatta başlayabiliyosan başla ara verme... her şeyin bi zamanı var biliyorum ama ben diyorum keşke daha erken tüp bebek yaptırsaydık diye
Çok geçmiş olsun Allah yardimcin olsun inan çok üzüldümBende bebegimi kaybettim kızlar 9 haftalıkken kürtaj oldum kalbi durmuştu zaten çok yavaş atıyor demişti doktor, yani gectiğimiz cuma günü. Allahım kimseye yaşatmasın çok zor toparlanıp şubatta tekrar başlayacagım
Öncelikle geçmiş olsun. Allah bir daha yaşatmasın. Ben de pazartesi günü bebeğim gelişmediği ve kalp atışı duyulmadığı için kürtaj oldum. Garip bir psikolojiydi. Seni çok iyi anlıyorum. Allah isteyen herkesin kucağını doldursun.elbet bir gün bizim bu konudaki sınavımız da bitecek inşallah.Bende bebegimi kaybettim kızlar 9 haftalıkken kürtaj oldum kalbi durmuştu zaten çok yavaş atıyor demişti doktor, yani gectiğimiz cuma günü. Allahım kimseye yaşatmasın çok zor toparlanıp şubatta tekrar başlayacagım
Canım neolur kendini harap etme. Yaşadıkkarı hayal etmek zor. Hayat kısa ve uçucu birşey olsada devam ediyor. Çok üzülürsen sağlığından olursun. Tekrar denemeye hazır hissedince yine deneyebilirsin. Aslında ne diyeceğimi de bilmiyorum. Allah sana çok güzel bir yavru versin inşallah...Bende bebegimi kaybettim kızlar 9 haftalıkken kürtaj oldum kalbi durmuştu zaten çok yavaş atıyor demişti doktor, yani gectiğimiz cuma günü. Allahım kimseye yaşatmasın çok zor toparlanıp şubatta tekrar başlayacagım
Amin canım gecmiş olsunÖncelikle geçmiş olsun. Allah bir daha yaşatmasın. Ben de pazartesi günü bebeğim gelişmediği ve kalp atışı duyulmadığı için kürtaj oldum. Garip bir psikolojiydi. Seni çok iyi anlıyorum. Allah isteyen herkesin kucağını doldursun.elbet bir gün bizim bu konudaki sınavımız da bitecek inşallah.
Cnm çok üzüldüm dana mşlh atacaktım buraya baktım nasılsın diyeBende bebegimi kaybettim kızlar 9 haftalıkken kürtaj oldum kalbi durmuştu zaten çok yavaş atıyor demişti doktor, yani gectiğimiz cuma günü. Allahım kimseye yaşatmasın çok zor toparlanıp şubatta tekrar başlayacagım
Minik saol canım inşallah yeniden tedaviye başlıcam çok zormuş gerçekten kalbi yavaş atıyordu biliyorsun çok zor günler geçirdim düşmedi o yüzden kürtaj oldum inşallah. birdaha yaşamam böyle üzücü birşeyi rabbim bizim gibi ugrasıpta bebişine kavusan kimseye böyle şeyler yaşatmasın. Sen ne yaptın inşallah pozitiftir hayırlısı inşallah tatlım ve hemen testlerini yaptır vitamin filan eksikse ilaçlara başla çok önemliCnm çok üzüldüm dana mşlh atacaktım buraya baktım nasılsın diyehakkında hayırlısı olsun sağlıksız bebek düşermiş olup bi ömür üzülmektense böyle üzülüp geçmesi daha iyi .. inş tez zamanda yine nasip etsin rabbim
Geçmiş olsun üzülme bende gecen tüp bebekte düşük yaptım çok üzüldüm ama geçiyor şimdi hamileyim cnm keseyi görmeye gitcem haftasını inş .. insanın eli yüreğinde sürekli rabbime emnt o isteyince hiç bşy olmaz ..Minik saol canım inşallah yeniden tedaviye başlıcam çok zormuş gerçekten kalbi yavaş atıyordu biliyorsun çok zor günler geçirdim düşmedi o yüzden kürtaj oldum inşallah. birdaha yaşamam böyle üzücü birşeyi rabbim bizim gibi ugrasıpta bebişine kavusan kimseye böyle şeyler yaşatmasın. Sen ne yaptın inşallah pozitiftir hayırlısı inşallah tatlım ve hemen testlerini yaptır vitamin filan eksikse ilaçlara başla çok önemli
İnşallah canım benim , embriyoları genetik inceleme yapacaklarmış bakıcaz artık tatlımGeçmiş olsun üzülme bende gecen tüp bebekte düşük yaptım çok üzüldüm ama geçiyor şimdi hamileyim cnm keseyi görmeye gitcem haftasını inş .. insanın eli yüreğinde sürekli rabbime emnt o isteyince hiç bşy olmaz ..
Düşük yapınca üzüldüm ama sağlıksız embriyo düşermiş onun için üzülme bi ömür üzülmektense böyle baştan üzülmek daha iyi
Sen Yen'i tedavine moralini topla başla herşey güzel olcak inş![]()
Hadi bakalım inş güzel haberler vereceksin banaİnşallah canım benim , embriyoları genetik inceleme yapacaklarmış bakıcaz artık tatlım
Canim cok gecmis olsun. Ayni seyi yasadim cok zor ama inan atlatiyo insan. Insallah allahim tez zamanda saglikli bebisler verir.Minik saol canım inşallah yeniden tedaviye başlıcam çok zormuş gerçekten kalbi yavaş atıyordu biliyorsun çok zor günler geçirdim düşmedi o yüzden kürtaj oldum inşallah. birdaha yaşamam böyle üzücü birşeyi rabbim bizim gibi ugrasıpta bebişine kavusan kimseye böyle şeyler yaşatmasın. Sen ne yaptın inşallah pozitiftir hayırlısı inşallah tatlım ve hemen testlerini yaptır vitamin filan eksikse ilaçlara başla çok önemli
Amin canım saol inşallahCanim cok gecmis olsun. Ayni seyi yasadim cok zor ama inan atlatiyo insan. Insallah allahim tez zamanda saglikli bebisler verir.
Canım yazını görünce çok üzüldüm geçmiş olsun hayırlısı olsun inşallah tez zamanda kucağına alacağın sağlıklı evlatların olsunAmin canım saol inşallah