- 17 Ekim 2016
- 40
- 23
- 3
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım 9 undan sonra belli olur.ama niye adetine yakın transfer oldu rahim kalınlığının durumu neydiGünaydın kızlar Bişey merak ettim benim transfer yapıldığında adetime 5 gün vardı tahlil tarihim 9 ü bu gün 4 günüm bunun bir önemi varmı yoksa ayın 9 undan sonra mı tutmadığı belli olur
Canım 9 undan sonra belli olur.ama niye adetine yakın transfer oldu rahim kalınlığının durumu neydi
Rahim kalınlığı uygunsa zamanın problemi yok.Aslında durumu çok iyiydi rahim kalınlığı ama en iyi zamanı bekledi doktor o yüzden 28 ocakta yaptı transferi şubatın 2 si de adet günüm emin olamadım o yüzden sordum benimle beraber giden başka bir arkadaşa da 2 gün kala yaptı transferi bunu Bi sakıncası yok heralde
Bence bekle 9.gün test yapmıştım ilk denemede cikmamisti ama kanda çıktı o yüzden acele etme bence tadını cikarPeki en erken ne zman çıkar tahlil de idrarda 5. Gün embriyosu ve bu gün 4. Günüm insan sabırsızlanıyor
Bence bekle 9.gün test yapmıştım ilk denemede cikmamisti ama kanda çıktı o yüzden acele etme bence tadını cikar
Canım benim goguslerim çok fena kasiniyor dikkat et canim kaşıntı oldukça deri catliyorAranızda kaşıntı problemi yaşayan var mı? 2 gündür feci bir kaşıntı durumu var. çok rahatsız olmaya başladım![]()
canım gebeliğin hayırlı olsun benimde yumurta sayım az biraz eski yazılarına baktım kaç hücreli embriyo transfer ettiler biraz bahsedebilir misinKaç gündür bakamadım foruma kanamam oldu düşük tehlikesi ile yatıyorum malesef. Sen iyisindir umarım.
Istanbulca girmiyor canım girse yazardı bende merak ediyorum ama yok ortalardacanım gebeliğin hayırlı olsun benimde yumurta sayım az biraz eski yazılarına baktım kaç hücreli embriyo transfer ettiler biraz bahsedebilir misin
Bende merak etmiştim hayırlısı artikIstanbulca girmiyor canım girse yazardı bende merak ediyorum ama yok ortalarda
canım iyiyiz seni merak ettik nasılsın bir de süreci anlatır mısın benim de 3. gün embriyom var
İyiyim çok şükür 17 haftalık olduk ama inanın hala sevinemiyorum. Sürekli bir endişe bişey olacakmış gibi.çok fazla kanama yaşadım yeni bitti gibi nazar değmesin.canım iyiyiz seni merak ettik nasılsın bir de süreci anlatır mısın benim de 3. gün embriyom var
Canım yeni okudum şubatta tekrar deneyecekmissin bütün dualarım seninle.Istanbulca girmiyor canım girse yazardı bende merak ediyorum ama yok ortalarda
amin canım kucağına aldırsın minik yavrunu tedavini nerede oldun ben bahçeci fulya dayımİyiyim çok şükür 17 haftalık olduk ama inanın hala sevinemiyorum. Sürekli bir endişe bişey olacakmış gibi.çok fazla kanama yaşadım yeni bitti gibi nazar değmesin.
Sürece gelince o kadar ilaç vitamin takviye sadece 3 yumurta oluştu 2 tanesi embriyo oldu transfere 3.gün giderken dediler ki biri daha gitti kaldı tek embriyo çok umutsuz gittim Allah biliyo ağladım sinirden niye bu kadar ugrasmaya böyle oluyo diye ama gel gör ki Rabbim bir mucize gönderdi bana bin kere şükür.
Allah sizlerinde gönlündekini versin bir an önce üzmesin bizleri daha fazla.
Başladım canım inşallah bu kez bebegim kalır benimle çok merak ettim seni girmedindeCanım yeni okudum şubatta tekrar deneyecekmissin bütün dualarım seninle.
Memorial ataşehir de oldu 4 tedavideamin canım kucağına aldırsın minik yavrunu tedavini nerede oldun ben bahçeci fulya dayım
Evet hiç girmedim foruma iş güç birde düşük tehlikesi birde sınavım vardı herşey karıştı senin anlayacaginBaşladım canım inşallah bu kez bebegim kalır benimle çok merak ettim seni girmedindeözelde mesaj yazdım okumadınmı