- 30 Haziran 2014
- 518
- 472
- 103
- Konu Sahibi minikamONUR
-
minikamONUR45671517 .!.:4- 5 haftalık kan değerime göre
saat 11de kan sonucumu almaya gideceğim. ultrasona bakarmı doktor bilmiyorum4 5 haftalik bebek gorunmez vajinal ultrason da görünür diye biliyorum. Daha çok küçük
Yazdiklarini okudum tebrikler canim acikcasi tedirgin olman yersizmis hic okadar kucukken gorunurmu bebisler karindan :) bende herseye okadar pimpirik bi insanimki anlatamam cok sukur bebegim benimle insallah saglikla kucaginiza almak nasip olur hepimize :))doktordan şimdi geldim ultrasona bakmadı ama sonucum iki katına çıkmış doktor çok iyi dedi. 15gün sonra gel dedi. 2 gün önce 1428 idi şimdi 2845
amin inşlhh.Yazdiklarini okudum tebrikler canim acikcasi tedirgin olman yersizmis hic okadar kucukken gorunurmu bebisler karindan :) bende herseye okadar pimpirik bi insanimki anlatamam cok sukur bebegim benimle insallah saglikla kucaginiza almak nasip olur hepimize :))
doktordan şimdi geldim ultrasona bakmadı ama sonucum iki katına çıkmış doktor çok iyi dedi. 15gün sonra gel dedi. 2 gün önce 1428 idi şimdi 2845
teşekkür ederimUltrason da gorunmeyebilir zaten doktor da bunu bilir yani. Hadi gözün aydın. Stresten uzak dur sağlıkla kucağına alırsın inş.
Merhabalar ben de yıllar sonra 2.kez anne oluyorum.Mide bulantısı hayatımı allak bullak etse de heyecanlıyım.7+5 haftalığım.İnşallah hepimiz sağlıkla ve hayırlısıyla kucağımıza alırız bebeklerimizi
bebeğin ultrasonda gorundu değilmi senin canım. benimki gorunmediMerhabalar ben de yıllar sonra 2.kez anne oluyorum.Mide bulantısı hayatımı allak bullak etse de heyecanlıyım.7+5 haftalığım.İnşallah hepimiz sağlıkla ve hayırlısıyla kucağımıza alırız bebeklerimizi
ikiz de olabilirMerhaba kizlar benim bat12 subat 7 martta degerim 17.9 48saat gecmeden 77.5 ve 4 gun sonra 14 martta yani 703.5 degerlerim 4erkat artiyor umarim saglikli bi hamilelik olur.dua edin yarin keseyi gormeye gidecem
Merhaba kizlar benim bat12 subat 7 martta degerim 17.9 48saat gecmeden 77.5 ve 4 gun sonra 14 martta yani 703.5 degerlerim 4erkat artiyor umarim saglikli bi hamilelik olur.dua edin yarin keseyi gormeye gidecem
Tesekur ederim...evet bugun kese gorundu cok sukur 13 mm flan dedi tam dinlemedim heyecandan kese varmi var tamam dedimGuzel haberler bekliyoruz
Tebrikler Canimm bende 6+1ken karindan gebelik kesesi bile gorulnemisti ama alttan baktilar ve kalp atisini duydum korkmayin bebislerimiz buyuyo insTesekur ederim...evet bugun kese gorundu cok sukur 13 mm flan dedi tam dinlemedim heyecandan kese varmi var tamam dedim
Canim benim kahve akintim ve agrim var sende de oluyo muTesekur ederim...evet bugun kese gorundu cok sukur 13 mm flan dedi tam dinlemedim heyecandan kese varmi var tamam dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?