2016 kasımda anne olacaklar korkuyormusunuz

doktordan şimdi geldim ultrasona bakmadı ama sonucum iki katına çıkmış doktor çok iyi dedi. 15gün sonra gel dedi. 2 gün önce 1428 idi şimdi 2845

doktordan şimdi geldim ultrasona bakmadı ama sonucum iki katına çıkmış doktor çok iyi dedi. 15gün sonra gel dedi. 2 gün önce 1428 idi şimdi 2845
Yazdiklarini okudum tebrikler canim acikcasi tedirgin olman yersizmis hic okadar kucukken gorunurmu bebisler karindan :) bende herseye okadar pimpirik bi insanimki anlatamam cok sukur bebegim benimle insallah saglikla kucaginiza almak nasip olur hepimize :))

amin inşlhh.

Ultrason da gorunmeyebilir zaten doktor da bunu bilir yani. Hadi gözün aydın. Stresten uzak dur sağlıkla kucağına alırsın inş.

Selam kızlar bende bugün test yaptım ve çift çizgi çıktı :) kımetse kasım 21 doğum hesaplamama göre... adetim 5 gün geçmişti son adet tarihim 15 şubat

Merhabalar ben de yıllar sonra 2.kez anne oluyorum.Mide bulantısı hayatımı allak bullak etse de heyecanlıyım.7+5 haftalığım.İnşallah hepimiz sağlıkla ve hayırlısıyla kucağımıza alırız bebeklerimizi

Amin insallah hayirlisiyla kucagimiza alirim hepimiz.

bebeğin ultrasonda gorundu değilmi senin canım. benimki gorunmedi

Merhaba kizlar benim bat12 subat 7 martta degerim 17.9 48saat gecmeden 77.5 ve 4 gun sonra 14 martta yani 703.5 degerlerim 4erkat artiyor umarim saglikli bi hamilelik olur.dua edin yarin keseyi gormeye gidecem

Merhaba kizlar benim bat12 subat 7 martta degerim 17.9 48saat gecmeden 77.5 ve 4 gun sonra 14 martta yani 703.5 degerlerim 4erkat artiyor umarim saglikli bi hamilelik olur.dua edin yarin keseyi gormeye gidecem

Guzel haberler bekliyoruz

Tesekur ederim...evet bugun kese gorundu cok sukur 13 mm flan dedi tam dinlemedim heyecandan kese varmi var tamam dedim
Tebrikler Canimm bende 6+1ken karindan gebelik kesesi bile gorulnemisti ama alttan baktilar ve kalp atisini duydum korkmayin bebislerimiz buyuyo ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…