- 24 Mart 2016
- 106
- 147
- 18
- 45
- Konu Sahibi minikamONUR
-
Selam cnm, şuan 5. haftadayım henuz bulantı,istifra yok, umarım olmasında ilk gebeliğimde 3 ay boyunca yaşamıştım,,,dua ediyorum sürekli yaşamayayım diye....Bende çalışıyorum,, çok zor çünkü o halleri ofiste yaşamak...merhaba kızlarr bende 7. haftanın içerisindeyim. sabahları çok mide bulantısı, halsizlik yaşıyorum malesefişyerinde de sürekli bir sinir ve unutkanlık içindeyim. Sizde de çok unutkanlık var mı???
Selam cnm, şuan 5. haftadayım henuz bulantı,istifra yok, umarım olmasında ilk gebeliğimde 3 ay boyunca yaşamıştım,,,dua ediyorum sürekli yaşamayayım diye....Bende çalışıyorum,, çok zor çünkü o halleri ofiste yaşamak...
Unutkanlık evet nedense bugunlerde baya bir çoğunlukta geçicidir umarımm
Arkadaşlar bende bugun kontrole gittim 8milimmis kesem bır sorun yok dedı doktorum .ama bende sizin gibi cok halsızım nıdem cok kotu.ilk çocuğunda da böyle olmustı ılk uç ayı bi atlatsak rahatlayacağız ınsallahh
kızlar keseniz kaçıncı haftada goründü
sağlıklı olduğunu gösterir dertlenme senin yerinde olmak isteyen 10 larca kişi sayabilirim
Hayırlı olsun cok sevindim canım :))kızlar:)) bebeğim bugun gorundu çok mutluyum:))
orası öyle tabiki, şükürler olsun rabbime. tabiki bunu şuanda bu psikoloji ile yaşıyorum, sonuçta bu bebişi çok istedim ve dua ettim ama kimse yaşamadığı şeyi maalesef bilemiyor. o yola girince zorluklarını, güzelliklerini zamanla anlıyorsun. eminim bu yaşadıklarım bitince unutulacak gidecek. rabbim hepimize sağlıklı sıhatli bebekler nasip etsin.
teşekkur ederim canım. haftayada kalp atışlarını duymaya gideceğimHayırlı olsun cok sevindim canım :))
Canım sakin ol benim bildiğim endişelenmemiz gereen durum açık kırmızı kan gördüğümüzde, gebeliklerin yüzde 40 ında falan kanamalar olabiliyormuş.Doktorunla iletişime geç...Ama sakin ol..Sana bu mucizeyi veren onu korurKimse yokmu acik kahverengi akintim var dr da acmio
Allah razi olsun insallah iyiyim su an kirmizi yok sukurCanım sakin ol benim bildiğim endişelenmemiz gereen durum açık kırmızı kan gördüğümüzde, gebeliklerin yüzde 40 ında falan kanamalar olabiliyormuş.Doktorunla iletişime geç...Ama sakin ol..Sana bu mucizeyi veren onu korur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?