2016 kasımda anne olacaklar korkuyormusunuz

merhaba kızlarr bende 7. haftanın içerisindeyim. sabahları çok mide bulantısı, halsizlik yaşıyorum malesef işyerinde de sürekli bir sinir ve unutkanlık içindeyim. Sizde de çok unutkanlık var mı???
Selam cnm, şuan 5. haftadayım henuz bulantı,istifra yok, umarım olmasında ilk gebeliğimde 3 ay boyunca yaşamıştım,,,dua ediyorum sürekli yaşamayayım diye....Bende çalışıyorum,, çok zor çünkü o halleri ofiste yaşamak...
Unutkanlık evet nedense bugunlerde baya bir çoğunlukta geçicidir umarımm

İnşaalh canım bulantıların bu sefer olmaz

ay cnm aynı seyı bende yasadım. keseyı gorduk ama duramıyor ınsan hemen bebegı kalp atıslarını duymak ıstıyor. ben simdi onlardan gectım kalp atıslarını duydum cok sukur sımdı de gelısımı ıyı devam etsın dıye dua edıyorum. hep bi heyecan. ama en guzelı Rabbime el acıp daime dua etmek

Selam kızlar 5 hafta 6 günlük hamileyim ultrasona göre. Bugün doktora gittim kalp atışlarını duyduk çok şükür ama kese sağ tarafta aşağıda dedi olmasi gerktigi yerde değilmiş dikkat et dedi o büyüdükce yukarı çıkar ama düşükte olabiliyormus böyle durumlarda. Böyle bişi başına gelen varmi?

sağlıklı olduğunu gösterir dertlenme senin yerinde olmak isteyen 10 larca kişi sayabilirim

orası öyle tabiki, şükürler olsun rabbime. tabiki bunu şuanda bu psikoloji ile yaşıyorum, sonuçta bu bebişi çok istedim ve dua ettim ama kimse yaşamadığı şeyi maalesef bilemiyor. o yola girince zorluklarını, güzelliklerini zamanla anlıyorsun. eminim bu yaşadıklarım bitince unutulacak gidecek. rabbim hepimize sağlıklı sıhatli bebekler nasip etsin.

benim kesede 5 hafta 3 günde gözüktü 6.haftada kalp atışı için çağırdı. rabbim olmasına izin verdi ya kesede göründü ya bu sebeple haftayı daha sabırlı bekliyorum. çünkü en korktuğum kesenin boş olmasaydı. evet aşamalar hiç bitmiyor, sağlığı, kalp atışı, kilosu vs vs ama her şey yine olacağına varıyor. biz sabırlı olmak zorundayız. zaten ilk süreç bazılarımız için çok zor üstüne bir de stres endişe eklenirse çok kötü oluruz. bu sebeple sabırlı olalım güzel anneler. ^.^

bende keseyi dun gordum kizlar 5 haftqdaydik tam basta karindan gorunmedi ama benimde agrilarim oldugu icin mecbur alttan bakti oyle gordu. sizin ilk karninizdanmi goruldu

ama dusuk riski var bende kizlar kese sagda ve bayagi asagida konumlanmis cok cidi bi dusuk riskin var dedi doktor hyirlisi diyorum hepimiz kucagimixa aliriz insallah saglikla

amin kötü niyetle demedim alınmayın sakın.

Merhaba...Bende 6. haftamdayım...Aylarca uğraşıp olmayınca seneye erteleyelim dediğimiz ve yıllardır korunduğumuz yöntemle korunmamız sonucunda oldu bebeğimiz....Anlıyorum ki herşeyin hakkaten zamanı var...Hamileliğe gelince benim neredeyse farklı hissettiğim bişey yok...Göğüsler,çok belirsiz kasık ağrısı dışında...Hatta hemen herşeye ağlıyorum diyenlere,daha şimdiden 6 haftalıĞIZ falan yazanlarada bi şaşırıyorum Hep kadınların bazı şeyleri abarttığını düşünürdüm,etrafımdaki bilmiş annelerde anne ol anlarsın derlerdi...ahaa hamileyim yok abi abartıyor kadın milleti....Neysee...Gelgelelim ki mucize büyük..Allaha şükürler olsun.

Kimse yokmu acik kahverengi akintim var dr da acmio
Canım sakin ol benim bildiğim endişelenmemiz gereen durum açık kırmızı kan gördüğümüzde, gebeliklerin yüzde 40 ında falan kanamalar olabiliyormuş.Doktorunla iletişime geç...Ama sakin ol..Sana bu mucizeyi veren onu korur

Allah razi olsun insallah iyiyim su an kirmizi yok sukur

arkadaşlar 5+1 günlük hamileyim tam 2 kere evde test yaptım ikiside net iki çizgi çıktı ve ben bugun doktora gittim doktora ultrasonda göremedi ve 15 gün sonraya randevu verdi folik asit yazdı gönderdi benim son adet tarihimi ve idrarda pozitif çıkıp çıkmadığını sordu o kadar sizce normalmi bu

Bende kısmetse kasım annesi olacağım.Allahım hepimize sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin. İsteyenlerede biran önce nasip etsin inş...
Korkuya gelince tabiki cok korkuyorum bir düşük yaptım daha önce Şuanda da çok sancım var. ama cok şükür kanamam yok. birşey yiyorum midem bulanıyor kusmuyorum ama yediğime bin pişman oluyorum Pazartesi kalp atışlarını dinleyeceğim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…